Bebelusi "made in USA" (2)
Raspunsuri - Pagina 18
madalina78 spune:
ciuf, cami, era vorba de soramea!
da cred ca am si eu un 3 cm , acum astept!
oricum va multumesc mult de incurajari si sigur o sa va scriu , daca nu eu macar sotul!
pupici
Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!
msl spune:
Madalina,
o sa nasti f. curind!
nastere usoara iti doresc!
http://www.totsites.com/tot/bebepoze
corinadana spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Am uitat sa zic ca pe la trei luni a dat ea singura shield-ul la o parte.
Cami &Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
Ce este shield ul? Si ptr ce i bun?

Don't throw with stones if you live in a glass house.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
madalina78 spune:
da eu nu am nimic! da chiar nimic!
bebele se misca ca de oicei, barbatu e la munca, vasle nespalate in chiuveta.... eu pa net!
oare chiar o sa nasc curand?!?!?!?
irinuca_usa spune:
madalina felicitari surorii tale pentru bebelus! sa inteleg ca ea nu a vrut epidurala? eu am fost la control joia trecuta si am intrebat care e politica spitalului privind epidurala. si mi-a zis ca daca vreau sa cer atunci acolo si imi fac, apoi se uita la mine si ma intreaba: deci vrei sa faci? si zic da. la care el imi zice atat - "smart". nici nu ma gandesc sa ma chinui, pentru ce?! daca nici in america n-o fi safe s-o faci atunci unde?
of of zici ca nu nasti si apoi zici ca ti-a cazut dopu. pe mine ma trec toate apele ca mie a inceput sa-mi fie tare greu cu burtica care e cam mare. din ce povesti cu nasteri am citit eu pe-aici pe forum dupa ce-ti cade dopul nu mai dureaza cu saptamanile ci cu orele. oi fi inteles eu gresit?
Irina
36+ cu
Erika
madalina78 spune:
irinuca, mie imi vine sa rad ca prostu acum
poate ar fi bine sa ii spun lu adrian sa vina acasa?
ca eu inca nu am dat de povestile cu dop....
madalina78 spune:
sora mea , cred ca ar fi vrut orice, dar in spitalul ala, unde naste cam marea majoritate a araboaicelor , anestazistul nu e noaptea

i-au dat un paracetamol!!!!
iar alea oricum la cati copii fac ( de la 5 in sus) nu prea au probleme cu nasterea, in 2-3 ore sunt gata!
nu stiu de ce a fost asa la ea, ca e micuta, are 24 de ani, si bazinul destul de lat, da' ginion!
madalina78 spune:
***********Ce este shield ul? Si ptr ce i bun?
sunt niste aparatori din plastic moale/ silicon pentru sani/ sfarc mai precis! le folosesti cand nu ai mamelonul format, ca sa nu faci rani!
irinuca_usa spune:
pai cand iti cade dopul nu ti se rupe si apa? eu una nu mai stiu nimic...
cred ca cel mai bine e sa suni la cabinet sa intrebi. si repede cat inca mai e cineva acolo.
Irina
36+ cu
Erika
madalina78 spune:
m-am documentat: eliminarea dopului precede nastere sau nasterea poate surveni la 1-2 saptamani!!!!
nu trebiue neaparat sa ti se rupa apa, baga pe google o cautare ca mai sunt povesti cu doape...
eu am chiar acum o contracti nedureroasa, dar cred ca as putea sa pun o sticla de bere pe burta ca asa are forma burta mea acum
!
si mi-e pofta de un capcino de-ala bun!

Sofia