Bebelusi "made in USA" (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

Arthurana ai grija ca cele 12 saptamani sunt cu totul. Mie imi suna cum ca ei cam incearca sa scape de tine . In plus legea aia ca sunt obligati sa-ti tina postul nu se aplica tuturor companiilor ci numai celor cu peste nu stiu cati angajati. Dar chiar daca sa zicem ca se aplica pentru compania ta, sunt obligati sa-ti tina postul 12 saptamani, nici o zi mai mult. Anyway, mi se pare ca se poarta mizerabil cu tine si nu inteleg de ce.

Despre calendarul chinezesc stiu ca fetele de la mamici de mai-iunie isi faceau calcule si nu s-au prea potrivit. Adica nah, probabilitatea e 50/50.

Irina 32+ cu Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bias spune:

Eu una as incerca si varianta cu calendarul.. hihi..daca ma incadrez in procentul celor la care se aplica?.. fac parte dintr-un familion de fete..si eu sunt ultima speranta de a aduce printul in familie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

fetele si noi pe aici!

bebelina mea creste si din ce in ce isi manifesta personalitatea! e foarte suparacioasa, cum nu-i convine ceva, mama-mama... cica ar semana cu mine (gurile rele)
care dintre voi a calatorit cu copil mic? ma bate rau gindul la o mica vacanta spre florida ca tot sunt in concediu, ca apoi cine stie cind mai pup, dar nu stiu cum o sa fie cu ea la 2 luni ... astept pareri.

arthurana, 12 sapt in total inainte si dupa e concediul, de aia ma stresam eu sa merg pina in ceasul al 12-lea la serviciu
aaaa, si cit despre bb2, as cam vrea si eu inca unul, culmea ce repede se uita neplacerile sarcinii. si sotul normal ca vrea baiat, ca altfel cica incercam pina iese, haha, ieri in supermarket era o familie cu 5 fetite, si i le-am aratat, zic oricum nu cred ca rezisti psihic sa mai incerci dupa vreo 3 fete asa, si in cazul in care m-ar tine pe mine puterile...
bias, de masina nu stiu ce sa-ti spun dar despre ce ai in tara nu-ti fa probleme, zici ca nimica, ca doar nu se duc ei la romanica sa verifice
fetele, pai daca metoda chinezeasca e 50/50 nu tot atit e si in mod normal probabilitatea??!! ca e ori fata ori baiat, na', ce altceva sa fie? eu mi-am calculat ce zic ei acolo si trebuia sa am baiat
pupici

Biribu, mami de Anna (DN 5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

hai salut!
cu asigrarea sotu' sa traiasca dar azi tot am dat 50$ la farmacie!
"bucalatu' " vrea sa isi faca drum de iesire prin coastele mele , azi m-a facut si sa tip, mi se ridicase ca un cocolos in partea stanga...
altfel, contractiile la am si eu , azi chiar au fost cu intepaturi in rusinica dar am si fost la plimbare de la 10 la 4!
pastiluta mi-au dat-o ca nu ajungeam dimineata deloc sub valori de 90.... dar problem!!! asta noapte aveam la 2 ore dupa masa un frumos 40 de mi s-a ridicat parul in cap!iar azi nu am depasit 92 asa ca nu stiu ce sa fac in seara asta, nu cred ca iau nici o pastila ca mai raman si singura acasa si nu am chef sa intru in hipoglicemie...
am luat scaun de masina , de la graco , nu am luat carucior ca din cate am probat nu m-am acomodat cu nici unul la deschis-inchis cu usurinta ... in schimb , tot de la Graco am luat un cadru foarte usor (10 p), pe care pot monta scaunul de masina foarte usor, deja imi place mult , noroc cu vanzatoarea ca altfel noi habar nu aveam!
pupici!

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Fetelor nu vreau sa va dezamagesc dar nici la noi nu a functionat povestea cu calendarul chinezesc.. dupa el Sofia ar trebui sa fie baietel..

Biribu asa zice si al meu sot ca incercam pana iese baiat si eu l-am intrebat ce se face daca bag vreo trei fete.. mai incearca?

Arthurana ce ticalosi!!

Madalina felicitari pentru achizitii! Tinem pumnii sa fii bine in continuare!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

e... a venit primavara! se pare ca ati iesit la plimbare toate! va pup si va doresc o duminica placuta

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

quote:
Originally posted by Biribu
bebelina mea creste si din ce in ce isi manifesta personalitatea! e foarte suparacioasa, cum nu-i convine ceva, mama-mama... cica ar semana cu mine (gurile rele)
care dintre voi a calatorit cu copil mic? ma bate rau gindul la o mica vacanta spre florida ca tot sunt in concediu, ca apoi cine stie cind mai pup, dar nu stiu cum o sa fie cu ea la 2 luni ... astept pareri.

Noi am fost intr-o mini vacanta cu Sofia cand avea vreo 3,5 luni si a fost ok. Apoi am mai fost iar cand avea cam 6,5 luni si tot bine a iesit!!Ambele dati am zburat si pe avion a fost mai bine cand era mai mititica( a dormit mai tot zborul ) la urmatoarea tura n-a mai fost asa linistita dar tot a fost bine( se cam plictisea).Important e sa nu stai mult cu ea in soare in rest cred ca ar trebui sa fiti ok.

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Pt cele care vor sa-si"programeze" fete: eu am folosit gel cotraceptiv, evident pt ca nu doream sa ramin insarcinata...si a iesit o frumusete de fataintodeauna am crezut ca voi avea baiat, si a fost surpriza sa iasa fata...n-am crezut pina in ultimul moment cind s-a nascut ca este fata
nu zic sa faceti ca mine
dar explicatia pe care unii medici o dau este ca sint mai rezistenti mediului cei xx decit cei xy....cica xy sint f. sensibili si mor rapid...si cica pozitia conteaza la conceptie , daca e o pozitie care favorizeaza "inaintasii" sau nu...este un articol pe desprecopii despre asta nu mai stiu unde exact....
cu calendarul chinezesc nu stiu ce sa zic, poate o fi adevarat....

http://www.totsites.com/tot/bebepoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

msl ai o frumusete de fata, sa iti traiasca!
Am vazut ca ati luat si voi leagan de ala cu pasarele. Paul era inebunit dupa leagan si dupa pasarele lui... Multa sanatate atat voua cat si printesei voastre.
Sa stii ca si eu am auzit ca cromozomul y, este mai rapid dar traieste cu mult mai putin decat cromozomul x. Sansa e de 50% sa ai baita si 50% sa ai fata , cum e vorba batraneasca "sanatosi sa fie!"

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

23+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Cami multumesc de raspuns!

Fetele ce bine ca a venit primavara, e asa cald si bine, am parcat minunea pe terasa in carut si a dormit de a rupt carutul vreo 3 ore azi dupaamiaza, nu s-a mai intimplat demult, in timpul zilei cam dupa o ora se trezeste si miriie

Care mai naste? Tinem pumnii de pe acum, sa dea DD sa fie totul bine!
pupici

Mergi la inceput