Piatra Neamt - Perla Moldovei (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata si o cafea de la mine ca nu am mai dat de mult. Hiadeti sa o bem impreuna.
Andrada aseara a adormit pe la 7 , nu mai putea saracuta. Si dupa ea pe la 8 si ceva am adormit si eu, asa ca acum m-am trezit pe la 6 si ceva.
Laura nu prea te-am mai urmarit, ce faci te duci de luni la servici? Stii care e paradoxul : tu ai renuntat la un servici mai solicitat pt unul cu program mai lejer dar banii ceva mai putin (parca asa am inteles) iar eu era gata sa renunt la un servici mai leger si aproape de casa pt unul haotic cu program pana pe la 7-8 seara si doar cu 100 lei mai mult la salar.
Ana ce face bb din burtica? Cum te simti? E la fel ca prima data sau 'altfel'?
Adriana am gasit cateva profesoare dar nu vroiau sa dea meditatii la adulti (ca nu sunt seriosi, cica) sau vroiau sa vina la mine dar asa nu imi convine mie ca nu as avea liniste cu Andrada. Voi ce faceti, nu ati mai gasit nimic? Nu m-as fi gandit niciodata ca e asa greu sa gasesti un ap bun cu chirie.
Dana ce faci? Ce gatesti azi bun? Eu trebuie sa ma abtin de la dulciuri ca Andrada nu are voie dulciuri, ca e afectat si pancreasul la oreion.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Da, Criss, de luni ma duc la munca. Eu cred ca nu merita sa te agiti deloc sa pleci la job-ul ala daca e asa cu banii si programul. Eu as munci mai mult, dar sa simt serios cand vine leafa ca imi permit lucruri care sa compenseze cat de cat diferenta de efort si timp. Legat de engleza, stiu eu pe cineva care da meditatii, dar am sa intreb daca lucreaza si cu adulti. Sanatate multa Andradei! Off, stiu cat e de greu si urat. Eu am facut un oreion care s-a manifestat mai mult in interior decat in exterior. Adica nu m-am umflat tare, dar aveam dureri abdominale crunte. M-a tratat mama si de viermi (banuia ca am limbrici si mi-a dat lapte cu soc si o jumate de lingura de gaz lampant - tratamente homeopate),apoi m-au trimis cu salvarea la spital banuind o apendicita. Acum sunt mai multe medicamente si mai multe remedii, dar in urma cu 20 si ceva de ani, intr-un sat cu un medic care nu avea nici o treaba cu medicina ... nu a fost deloc frumos.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata, lume!
Ce zi frumoasa, nu? E soare, e week-end...uraaa!!!! Si eu sunt la serviciu, na! Da' dupa-amiaza nu-s!
Laura, f. bine ca ai ales un serviciu mai putin solicitant, copiii sunt cei mai importanti. Ai grija cand semnezi contractul de munca, sa fie completata dinainte perioada - am o colega care a patit-o la ultra tech si dupa 3 luni a dat-o afara, ii completasera ei dupa 3 luni la perioada. Oricum, ea nu s-a inteles cu ei din motive diferite, nu o sa fie cazul la tine. Dar e mai bine sa fii atenta la toate detaliile si sa citesti bine contractul, promite-mi ca ai s-o faci!
Criss, da' ce matinala esti! Mai intreb si eu pe cineva care stiu ca face meditatii la engleza si iti spun.
Pisi, stiu si eu cum e cu energia la copii din propria experienta...
Adriana, apartamentele alea arata super-super fain! Nu toate sunt compartimentate la fel, au fost facute la comanda si fiecare proprietar si l-a compartimentat cum a vrut, sunt f. mari, ar fi minunat sa va gasiti acolo!
Ana, ce mai face baietoiul din burtica? Joaca bine fotbal?
Pupici la toate fetele! Abia astept sa facem intalneala!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Dana, Ellinia, Ianusca, Iully, Carmen, Ionella, Mira, TREZIREAAAA!!!!!
Andreutza_23, ia vezi, ca esti in dreapta mea, cand ti-oi da una te trezesc automat! Mai scrie si tu ceva, nu soma!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lora, multumesc pentru avertizare, o sa fiu foarte atenta. Mai e o chestie care ma zgarie putin, dar sper sa nu fie probleme. Mi-au zis ca o parte din bani mi-i dau la negru. Asta nu ar fi problema, dar ce garantie am ca mi-i dau? Vorba lor, atat! Ei, dar eu plec la drum cu ganduri bune si optimiste. O sa fiu atenta, dar nu paranoica.

Vine cineva in parc pe la 12:30?

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

salutare...

Am vrut sa scriu mesajul la 8.30 azi dim, dar abia acum ajung.

Criss este diferita. Greturi dim, ceea ce la prima au fost doar luna 2. In luna 2 mi-a ost rau tare, la prima nu a fost asa. Si sarcina e situata mai sus, pe prima am purtat-o jos.

Pisi da la ora aia ca se trezeste la 6.30.

Fiimea s-a dat la ora de vara....Asa a facut si anul trecut. Cu o luna inainte isi schimba programul, iar cand se da ora revine iarasi la programul ei. Ce sa faci....asta e.

Frumos afara...sper sa fie si cald

Ana si Casandra

Mergi la inceput

E cald, vreau la gratar!
Laura, nu are rost sa iti spun eu prea multe acum, doar sa ai mare grija si sa ai incredere doar in tine. Ai grija la tipa denumita Anca...e cu mai multe fete, nu o lasa sa te cunoasca, fii tu mai smechera ca ea, te rog. Fii "prietena" cu ea doar ca sa iti fie bine si nimic mai mult. Din cauza ei multe fete au plecat de acolo. Daca ea nu le suporta, pleaca. Asa ca ai grija. Nu incerca sa deschizi vreodata fisiere pe care nu ti s-a spus sa le deschizi, li se pare ca vrei sa furi ceva si nu fa mai mult decat ti se cere, sunt paranoici, a patit-o colega mea. I-au zis ca vrea sa isi depaseasca statutul si asta nu e bine, daca nu i s-a cerut. Deci fii cu ochii-n patru si atunci e ok, fa-ti doar tyreaba ta si sa nu te intereseze altceva, sa nu li se para cumva ca vrei sa le furi programul. (celui care fura ii e teama sa nu fie furat la randul lui) Si ce e mai important sa nu zici vreodata ca stii pe cineva care lucreaza la centrul de calcul.
Sa stii ca nu vreau sa te sperii, vreau doar sa fii pregatita! Multa bafta! Oricum, per ansamblu sa stii ca e bine acolo.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Lora si azi la servici?? Va plateste ore suplimentare?
Andreea ce mai face, ca nu am mai vazut-o de un car de ani... De ce nu mai intra pe aici? Ca si ea e vorbareata .. ca si tine .

‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

'Neata

Pe la noi liniste si pace dar vroiam sa adaug ca si eu zic sa ne mai zica ceva Andreea,ca eu imi amintesc cum ne-a imbolnavit cu niste modele de rochie si pana la urma nu ne-a mai aratat rochia care si-a facut-o pt nunta

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Maiii, cam liniste pe aici.
Noi acum venim de la o doctorita care m-a lasat masca. Luandu-ne pulsul ne-a spus o gramada de lucruri despre noi si familiile noastre. S-a dus prima data sotul si ia spus niste chestii foarte adevarate si are nu avea de unde sa le stie. Apoi m-am dus sie eu ca m-a facut tare curioasa si la fel niste chestii adevarate pe care nu aveam cum sa le stie. Si poti sa te inscrii la ea ca medic de familie si beneficiezi de tratement homeopat si acupunctura gratis.
Stau si acum si ma gandesc de unde a stiut ca eram destul de mare intram la scoala de acum si ma scapam pe mine? Sau ca am avut un chiest pe partea dreapta pe langa ovar? Sau ca am avut deseori probleme cu amigdalitele si faceam penicilina si moldamin? Interesant nu? Si nu ne-a zis la fel mie si sotului.

Mergi la inceput