Piatra Neamt - Perla Moldovei (17)

Piatra Neamt - Perla Moldovei (17) | Autor: Laura25

Link direct la acest mesaj

Poftiti de povestiti!
Partea a XVI-a Aici

Va asteptam la noul subiect cu noutati despre copilasi si nu numai!

• Adriana_78(10.09.1978)-Adriana de Lara(22.06.2005)

• ana1980(09.06.1980)-Ana de Casandra(27.06.2005)

• andreutza_23

• crissandrada(15.02.1980)-CrissdeAndrada(12.09.2002)

• ellinia(22.01.1979)-Cristina de Stefan (25.02.2005)

• geba2001 (09.10.1973)

• ianusca-Dana deIan(13.10.2005)

• ionella3003(03.07.1977)-Ionela deAlex(21.09.2004)

• iully(08.06.1981)-Iuliana de Cristian (16.07.2004)

• Laura25(23.09.1978)-Laura de Rares Mihai si Bianca Andreea(13.06.2005)

• LoraG76(03.06.1976)-Laura de Iustina(31.10.2004)

• lunna27(10.02.1978)-Dana dePaul Marian(08.09.2000)siAna Maria(06.09.2004)

• mandita-Catalina de Claudia

• mira_m- de (mai2004)

• nastasacarmen(11.10.1978)-CarmendeAres(17.12.2004)

• pisicuta si matei(02.01.1983)-CatalinadeMatei Tudor(22.04.2005)

• raresionut-Alina de Rares

• sunt mamica-Andreea de Ilinca

• annabella

• danidani74

• EftimieC- Carmen

• herra

• karmen

• lorelei19

• mihastroescu

• morena06

• naomi ioana

• roxanacibo

• vali02

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Daca vreti sa modifc lista, sa o sterg de tot sau orice alte comentarii aveti de facut, eu sunt cuminte si va ascult.

Am vorbit azi si cu 2 femei care par a fi ok, dupa dezamagirile anterioare (una surda, una balbaita, 2 care nu au venit deloc). Sa vad si maine cine mai vine si ar trebui sa ma hotarasc. Sper sa iau decizia cea mai buna.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata, lume!
Laura, bafta in alegerea bonei!
Eu nu am nici o problema cu listuta, poate exista sau nu, poti sa ma treci sau nu, nu ma deranjeaza nicicum. Asta nu o sa ma determine sa nu mai scriu, asa ca oricum o sa va innebunesc in continuare, n-aveti ce face!
Cum au reactionat strumfii la vederea bonelor? Conteaza sa se simta si ei atrasi de femeia respectiva, nu?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Criss, nu mai zici nimic? Ce hotarare ai luat?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ianusca, tu nu ai adresa de mail?

Laura, sper s-o alegi pe cea mai buna, sa se inteleaga bine cu Bianca si Rares.
ref. la lista, nici eu nu am nici o obiectie - si voi scrie mereu, totusi imi place sa fie trecute mamicile cu bebii, sa stii cand e ziua de nastere a unui sau altuia.

Dana, ce mai faci?
Tot fara internet esti?

Ana, pe Dana am pierdut-o, asa ca revin la tine ... a mai luat sotul tau ziarul, pt. anunturi intreb.

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Adriana am mai citit ziarele, dar sngurul anuntz de 4 camere care mai este in ziar e cel cu ap nemobilat la parter.

Laura sper sa gasesti o bona faina si sa se apropie cat mai mult de ce vrei tu.

Dana sigur inca e fara net

Celelalte fete? Ce facetzi?

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Laura succes cu bona.Cred ca am pierdut informatia,pana la urma ai acceptat noul job?!De listuta nu zic nimic,oricum majoritatea castiga[:D.

Noi suntem relativ bine.Partea mai nasola este ca lu Matei i-au iesit niste bubite.Nimic grav,dar ma irita ca nu stiu de la ce este.Ca asa e pe a rude nu le convingi neam sa nu-i dea chestii de mancare si ieri m-au convins ele pe mine sa ii dau niste nectarine,si tot ieri i-am cumparat niste batoane de orez cu miere,si era prima data cand manca miere,si acum nu stiu de la ce este.dar o sa obsevarm.

Pe la Piatra cum e vremea? Ca aici e tare frumos si eu ma temeam ca o sa fie un frig....

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Pisicuta, daca nu se scarpina si nu are febra, nu-ti fa griji. Poate e doar o alergie usoara la ceva din aer, Iustinei i s-a mai intamplat. Stiu si eu cum e cu rudele...acum un an si ceva am stat 2 zile in spital cu fiica-mea din cauza asta...i-au dat prajituri cu crema din cofetarie si fel de fel de chestii pe care eu nu i le dadeam si a facut o indigestie de toata frumusetea..."lasa, dom'le, ca tre' sa manance de toate"! Hm!
In Piatra e cam rece, ba e soare, ba innorat...ieri a plouat, in fine, f. urat nu e, dar nici primavara n-a venit.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna!

Laura spor la cautat de bone,se pare ca e mai greu decat credeam sa gasesti pe cineva si nici aia nu stii daca e de incredere,uff.In ceea ce priveste lista,eu ti-am spus de atunci,de cand ai facut-o ce si cum.

Ana ce face burticutza ??Se vede ceva??Ce m-a distrat Casandra,e tare haioasa in bicicleta aia.Eu tot nu inteleg cum pot adormi copii vostrii asa de usor,ca a mea si leganata pe picioare sta cam cate 20-30 de min de-mi vine sa inebunesc.

Lora m-am uitat la pozicile tale si am observat ca v-ati pus jaluzele verticale.Eu am la sufragerie si abia astept sa scap de ea ,am sa-mi pun una din aia de matase,cel mai probabil culoarea alba.Ma bucur ca Iustina nu ti-e bolnavicioasa,a mea sapt trecuta a fost cam fornaita,dar am scapat doar cu nurofen si oscilo,dar vad ca imi cam stranuta celalalt si are si nasul infundat
Tot am zis ca merg cu ei la dr hemeopat si n-am mai ajuns.

Adriana,gagica nu te-am uitat

Pisi eu sincer chiar nu inteleg ce ai tu cu restul listei,probabil ca tii legatura cu cineva si acea persoana e nemultumita pt ca e trecuta cu alta culoare(presupun si eu...)altfel nu-mi explic,daca e asa,sa-si faca curaj sa scrie si va fi trecuta in lista normal.Eu cunosc pe cateva dintre fetele de acolo,posibil ca unele sa ne urmareasca din umbra si nu vor sa scrie...bravo lor daca asa vor ele!Mie imi pare rau de Ionela,daca ne citesti,sa stii ca mi-e dor de tine Chestia cu lista e o copilarie si chiar nu stiu de ce te deranjeaza tocmai pe tine,stiu ca tot tu te-ai mai suparat candva ca nu se uita nimeni la pozele tale.Eu chiar de multe ori ma uitam dar efectiv am uitat sa mentionez lucrul asta,ceea ce s-a intamplat si pe la celelalte fete,dar nu s-a suparat niciuna

Sper ca nu te-ai ofticat de ceea ce am spus mai sus dar chiar m-a luat cu nervi cand am citit postarile tale .Acum m-am racorit

Ianusca,Cris
nu prea v-am vazut pe aici!

Oare am uitat pe cineva?Nu de alta dar nu vreau sa fac discriminari

Mira tie ti-am spus parerea mea pe pm

Carmen am vazut ca nici ea nu vrea sa mai intre la noi,asta este,e alegerea ei,eu totusi sper ca se va ragandi!

Hai pa si sper sa mai revin,asta daca nu ma ia careva la

Dana

Mergi la inceput

Dana, eu te iau la ca abia am asteptat eu sa scap de perdelele de matase, ca pe mine alea ma enervau...daca ar fi dupa mine, nu mi-as mai pune deloc. Hai, ne batem? In perdele, bineinteles...
Imi pare rau de copiluti, ai tai cred ca si iau unul de la altul, nu?
Da' ia zi tu repede, repede, unde-ai umblat atata vreme???!!! Zi!
A, Carmen, chiar, de ce nu mai scrii nimic?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Lunna nu m-am suparat deloc,si nu tin legatura cu nimeni,in afara de Ionela cu care mai vorbesc uneori.Numai ca mie nu mi s-a parut corect fata de alt fete care scriau si care animau subiectul sa fie trecute acolo nesemnificativ si sincer mi se pare ca este descriminare.uite eu am un subiect facut de mine si care imi este tare drag,insa nu scriu asa des pe acolo pt ca nu am timp si fetele care au ,spun aceleasi lucruri pe care poate le=as spune si eu.Si crede-ma ca in nici un caz nu as vrea sa fiu pusa la coada pe motiv ca nu sciu acolo.Oricum am spus: majoritatea decide..Si asa este ca m-am suparat atunci cu pozele si asta pt ca mie cel putin mi s-a parut evindent ca alte poze au fost apreciate si ale mele ignorate,atata tot.Ideea este ca si mie imi este dor de voi si de Ionela si de Carmen si de alte fete si v-am spus ceea ce gandesc tocmai pt ca nu as vrea sa incetez sa mai scriu.Si nu vreau sa ma lansez in presupuneri,dar parerea mea este ca aceleasi motive sunt si in spatele tacerii Ionelei.As fi bucuroasa daca ceea ce am scris nu ar fi interpretat gresit,eu nu am nimic cu nimeni si chiar ma bucur ca animati subiectul si va citesc mereu,chiar daca nu sunt asa activa.Oricum acum sunt in concediu si am sa incerc mai mult sa scriu pe aici.

Lora,Matei are alergie la proteina bovina si la piersici si de asta m-am gandit ca poate este de la nectarine.Si intre timp m-am si interesat si exista alergie la nectarine.Oricum as spera sa nu fie de la miere ca este tare buna si ma si gandeam sa ii dau.

Vroiam sa va intreb daca ati vazut in Kaufland lapte de soia,ca noi avem cateva sticle,dar nu stiu cat ne vor ajunge,oricum nu cat stam prin zona.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput