pompa san
Buna!
La rugamintea colegei mele de birou, care urmeaza sa nasca in 2 saptamani si care nu are Net acasa, am intrat la voi cu rugamintea de a-i da un sfat privind pompa de san. Din listele intocmite privind bagajul de maternitate a observat ca nu lipseste pompa de san. Pe piata sunt nenumarate modele de la diverse firme si cu diferente considerabile de preturi. Din experienta voastra care este modelul cel mai bun si ce ii indicati? Pe ea o tenteaza cea de la Primii Pasi electrica... are cineva asa ceva, merita?
Va multumesc mult!
Raspunsuri
tasia spune:
Eu am pompa ISIS de la AVENT e super buna, si imita perfect suptul bebelususlui.
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
madau spune:
Eu am avut din aia manuala de la Chicco...o porcarie, nu tragea mai nimic
. M-am dus si mi-am luat apoi din aia de la Avent..ISIS..e extraordinara. A meritat fiecare banut
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Roxana Claudia spune:
Subscriu si eu pentru Avent-Isis. E mai scumpa, am dat in jur de 2 mil pe ea...dar merita fiecare banut. Pritenele mele care au luat pompe de san mai ieftine sau alte marci s-au plans de ele si pana la urma tot la Avent au ajuns.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
Cristina_C spune:
Eu am folosit pompa marca Medela. A fost exact ce mi-a trebuit! Am probat si varianta electrica si pe cea manuala. Foarte buna pompa
!
Cristina
BEST OF ROBERT
Cresc...
maryion spune:
Eu am avut NUK tip seringa.
M-am descurcat bine. Bebe mai si sugea si aveam lapte mult.
Am dat 65 RON pe ea.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
silvi_2005 spune:
Mie cea de la Avent nu mi-a fost buna, e drept ca nici nu am prea avut lapte. Cea electrica de la Nuk, e extraordinara.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Jonica spune:
Eu am avut intai pompa manuala de la Canpol...a fost buna pana am ajuns la folosire intensiva - adica la 3 ore, moment in care a cedat.
Mi-am luat apoi pompa electrica NUK - foarte buna. A fost 3 milioane si ceva, dar si-a meritat toti banii.
Gabi_K spune:
eu am avut Chicco manuala tip seringa. E super, scoteam cu ea zilnic 1-1,25 litri de laptic.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Steluta spune:
Si eu recomand Avent ISIS. As fi fost probabil mai fericita daca gaseam asta vara si varianta electrica. Dar oricum cu cea manuala m-am descurcat foarte bine.
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
moniboni spune:
Isis de la Avent; un pic cam scumpa, dar face toti banii. Dupa mine au mai folosit-o 4 mamici si toate au fost foarte incantate de ea.
mamica de rockerash