Nou stil de viata (133)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna dimineata!

Si aici e o zi minunata de primavara desi cam bate vantul si sunt multe ...betoane.

Multa sanatate celor bolnavioare si cu puisori bolnavi. Noi facem fata cu succes racelilor de cand ne tratam numai cu produse naturiste si Oscillococcinum.Si cand a racit copilului meu i-am dat tot oscillo, nu numai preventiv, si a avut o forma mult mai usoara.Ii mai dau si ImunnoMix de la Aboca.

Ziceam ca saptamana asta ma tin strict de Scarsdale dar uitasem ca astazi ma duc la o aniversare de 70 ani si sarbatorita e o mare gurmanda si de obicei ne serveste cu vreo 5 feluri de mancare.
Sambata ma duc la un parastas la tara si duminica implineste maica-mea 60 de ani asa ca saptamana asta ma bazez numai pe tae bo.
Ieri am facut cu mare greutate tae bo-ul si dupa ce ma scol de pe scaunul calculatorului ma simt intepenita.

Mamica dulce,mie mi-ar place sa postezi din nou regimurile alea ca nu am apucat sa mi le notez si vreau sa le colectionez .

Spor la slabit tuturor si nu uitati ca vara e aproape!

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut

Mergi la inceput

Scaramus , bine ai venit.Se poate slabi facand doar miscare si netinand un regim alimentar?

Pe mine ma umfla foarte tare sarea. Si azi m-am sculat cu pleoapele umflate desi ieri nu am mancat sarat decat doi crenvursti de pui.

http://community.webshots.com/user/doroty22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

M-am intors in Buc, mai frumoasa si mai....grasa!

Delidana-serifo, iti revine bucuria sa ma treci in lista cu un stol de , ca azi dimi cantaream 65,4 kg. Da' n-am de ce sa ma revolt, pt ca le merit! Am mancat de o vacutza pe pasune! asta este!

Zuzilici, sanatate multa iti doresc. Ai grija de tine!

Mephala, o fi primavara de vina.... Eu ma simt bleaga-rau si as manca toata ziua in varful patului.

Cami, Roxa-Boxa, Miag, Crystina, Khristin, Mik - pe unde sunteti? Va pup pe toate!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

quote:
Originally posted by doroty

Scaramus , bine ai venit.Se poate slabi facand doar miscare si netinand un regim alimentar?

Pe mine ma umfla foarte tare sarea. Si azi m-am sculat cu pleoapele umflate desi ieri nu am mancat sarat decat doi crenvursti de pui.

Doroty, e scarmanus , nu scaramusu' e a lu' Freddy.
Treaba sta in felul urmator: eu mi-am schimbat prioritatile in viata, in sensul ca am introdus miscarea ca MOD de viata, nu ca "dieta" temporara ca sa scap de kilogramele in plus. Nu vreau sa discretitez regimul nimanui, dar fiind trecuta prin multe diete si regimuri am ajuns la concluzia ca este cel mai sanatos fel de a arata bine, adica acesta prin sport si miscare. Fac constant de o jumatate de an, si nu-ti pot spune ce frumos mi s-au conturat bratele de exemplu. Deci, se poate si fara regim alimentar special. Desigur, pierzi mult mai incet, cam un kilogram pe luna, dar pe de alta parte stiu sigur ca mi se transforma corpul, ca grasimea se transforma in muschi, ceea ce nu e cazul regimelor (mai ales a celor drastice) de slabire. As pierde si mai mult, insa nu renunt la bucatica mea de ceva dulce. Mananc in rest destul de sanatos, fara grasimi, ar trebui sa fiu mai zgarcita cu fainoasele, dar asta e, am rabdare.
Poti fi supla, nu zic nu, si fara sport, numai cu regim, dar niciodata corpul respectiv cu va avea tonusul pe care-l are cu sport. Testat pe mine, crede-ma.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetelor, va pupa grasuta sefa!!
:)))
Tzuni, ti-a placut Sibiul? sau il cunosteai deja?

Sanatate bolnaviorilor., mai ales intregii familii Zuziliciene!!
Crystina, si eu zic sa-i faci test de alergeni lui Lily, fratele mai mare al Sofiei mele are alergie si saracutu, cat mai patimeste(e baiat de 20 de ani, dar tot e groaznic sa-l vezi cu nas curgator, ochiii umflati etc)
Insa am observat ca de la an la an i s-a mai diminuat alergia, el merge si f mult pe munte unde sunt tot felul de surse de alergie, mai ales prin mai iunie....deci pe el il tine pana in iulie, cand se termina primavara pe munti.
dar asta nu vrea sa-si faca nici un test nimica, e incapatanat, pe cand Lily , desi are personalitate, e totusi micuta si poate fi testata:)

ma duc sa spal/hranesc si plimb fata,ca pana la ora asta a baut doar laptele, va pup.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Sabina

fetelor, va pupa grasuta sefa!!
:)))
Tzuni, ti-a placut Sibiul? sau il cunosteai deja?

Buna, Sabinutzo!

Da, e simpatic Sibiul, mai ales seara. In rest, destul de murdarel... Dar cladirile vechi, stradutele inguste, pietele...toate sunt asa...cu miros de altadata... Merita vizitat!

Cum merge sarcina? Esti bine?

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Merci, Tzunella, sunt bine, am cam scapat de greturi, Slava Domnului!!!
daca as scapa si de tentatiile ciocoltzesti ar fi si mai perfect

Asa imi amintesc si eu Sibiul, frumos in zona veche, dar in rest......
oricum, merita vazut, asta e clar.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Scuza-ma , scarmanus!

Frumoase flori ai!Uite si de la mine!

Incerc sa fac si eu mai mult sport si cred ca nu o sa ma mai simt asa vinovata cand ma abat de la regimul alimentar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata!

Bun venit Scarmanus! Ce nick interesant!

Delia, multumim de noul capitol, doar ca ai schimbat numele subiectului. Tot dau rateuri la history si merg la subiectul vechi ca asta imi scapa in viteza...

Interesant Scarsdale-ul. L-am studiat, l-am listat si sa vedem ce arata cantarul joi. Daca stationez sau mai rau primesc porc bag 2 saptamani de Scarsdale. Numa bine ii gata pana la Paste. Vad ca pot manaca ce cantitate vreau deci nu ma voi infometa sa nu aibe lapticul de suferit. Oricum, cu Monti vad ca n-am treaba, laptic este ca inainte de regim si Timi chiar a avut o perioada de prosperitate la cantar cel putin care s-a suprapus cu Monti. Mai ales ca ea papa extrem de putin pe langa tzitzi...
O zi buna sa aveti!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, astenie, nopti nedormite, frustrare adunata...rezulta esec in dieta.
Am incredere in mine si-mi spun ca va fi bine.
Apropos, ai dat cumva raportul? De ce ai cerut porc?
Asteapta pana joi!

Si eu am observat schimbarea de titlu din subiect....

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput