Nou stil de viata (133)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Multumesc mult Zuzilici, pentru aprecieri, dar sa stii ca, desi am vointa, nu slabesc asa cum ar trebui. Din cauza asta sunt f. stricta. In ce o priveste pe Dordia, problema la ea este mobilizarea. Atunci cand isi propune (cu adevarat) reuseste sa slabeasca f. bine. Dealtfel slabeste mai usor ca mine. Spre deosebire de mine ea este mai "rea de foame" si mai gurmanda , eu in schimb rezist mai bine atunci cand nu mananc. In urma zilei de ieri, cand mi-am permis putina paine si cartofi, azi sa mor cand m-am urcat pe cantar: 81.00 kg.Asa ca azi am mancat fructe: 2 mere, o portocala si o banana. Sunt curioasa maine.

Sanatate multa Zuzulici.

Stiu draga mea sora ca ma urc prea des pe cantar, dar ce sa fac, nu ma pot abtine!
Oricum maine ma duc si la sala , asa ca sper ca joi sa nu primesc un

Bfly imi pare rau pentru starea ta, dar trebuie sa treci peste asta, Stai linistita, negrutele sunt cu tine si te sustin, nu-i asa fetelor?. In ce priveste regimul, nu trebuie sa-ti faci probleme, doar sa mananci fara paine si fara dulciuri. Sanatate multa puiutului! si ai grija de tine. Toate necazurile vor trece.

Pupici si somn usor!

Pierderea de kilograme La negrutele mortale Da usurinta in miscare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu n-am avut nici un pic de vointa de joia trecuta si pana azi inclusiv, in fiecare seara am stricat ce facusem in timpul zilei mancand chestii interzise. Rezultatul e ca imi mentin greutatea de 63 si jumatate, doar printr-o minune o sa ajung joia asta la 63.

Bfly, hai, ramai ii echipa!. Iti spun eu ca e suficient sa renunti la paine, paste si dulciuri ca sa slabesti "onorabil", chiar daca mai lent. De exemplu eu in ianuarie si februarie am slabit asa 2 kg pe luna, deci 4 in total si tot inseamna ceva!. Un numar mai putin la imbracaminte. Acum, de dragul concursului, mi-am propus 4 kg in 5 saptamani dar uite ca nu am inceput in forta. Sper sa pot mai mult de acum inainte!

Pierderea de kilograme La negrutele mortale Da usurinta in miscare
Cristina

BEST OF ROBERT
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Pup fetele bolnave.

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Eu n-am avut nici un pic de vointa de joia trecuta si pana azi inclusiv, in fiecare seara am stricat ce facusem in timpul zilei mancand chestii interzise.

Exact la fel fac si eu. Tocmai am terminat pufarinele baiatului (ca el tot e in greva foamei), dupa ce toata ziua fusesem cuminte. Da's suparata rau pe ce arata cantarul dimineata.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Si io raportez vreo 1000 de abateri, de 4 zile bag interzise fara numar...

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...deja incep sa ma simt prost asa ca azi...am mancat asa: Un iaurt o% grasimi, iar la pranz...120 gr friptura de porc slaba la cuptor in suc propriu(adica fara grasimi si mai mult innabusita) cu salata, iar pe seara...o gura de banana si un sfert de kiwi ramase de la fi'miu.

Maine...oi vedea..dar cred ca voi manca niste salata de varza cu...ceva carne (pui fiert) Si fructe. Si mai incerc din rasputeri sa beau 2 l de apa pe zi.

Sor'meo...eu nu am timp de sala ca altfel....ce bine as slabi dar...daca ajung la 19.30 acasa unde ma asteapta puiul mic....nu am cum sa ajung si la sala.Of, of, mai, mai!

Va poop si spor la slabit!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetelor,ce-i cu voi??? Ce-i si cu mine de altfel astenia de primavara
Eu azi am mancat asa : o felie de paine cu icre pe la 12
la 5 o juma' de Mc Flurry de la fi-meu (act necesar ca altfel o manca pe toata si il durea gatul,deci m-am sacrificat
seara o portie de orez cu carne si jumatatae de chifla + 3 capsuni cu zahar (tot resturi de la junior ca era pacat de ele)

Asa..nu e mult,dar ma simt atat de satula la ora asta incat imi imaginez ca n-am nici o sansa sa slabesc pana maine...macar un pic acolo,de samantza

Pup toate fetele suparate ca nu slabesc!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau!
De cateva zile n-am mai dat pe aici, dar credeti-ma am avut motive.
De ieri m-am apucat de cura. Prima zi, prima abatere A fost ziua lu sotulache si m-am dus pana la el la servici (erau mai multi colegi adunati dupa orele de serviciu) si mi-am bagat nasu in niste fursecuri

Fara abatere ieri am papat 3 oua fierte, iar azi am legume fierte. Sper ca azi sa nu ma mai abat de la cura. oricum simt ca imi e mai bine, am eliminat multaaaaa apa

Va pup si sper sa mai am timp sa intru

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Si eu tot fara chef, cu multe abateri, incerc sa ma mobilizez, musai!!!

Delidana, multumim de subiect nou, vezi ca apare un [b] inaintea zilelor de nastere.

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neatza dragelor!!
Martea e ziua mea de dormit mai tarziu,pana la 9,ca nu mergem direct la gradinita ci la logoped,de la 11.Numai ca iubitul meu a adormit subit aseara la 9 si azi la 7 a fost drepti cu fluierul de arbitru in gura-ultima pasiune.

Eu tin o dieta din cele postate de mine la subiectul trecut,daca mai stiti am scris foarte mult.Eu n-as vrea sa se piarda munca mea in uitare si o intreb pe serifa Delidana daca e ok sa copiez aici dietele pe care le-am tradus,poate mai vrea cineva sa tina ceva de acolo.

Pana atunci ma duc sa mai beau o kafelutza la soare pe balcon -e asa frumos afara si atatea floricele ca nu-mi vine sa cred ca a venit primavara

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput