ce stiti despre aparatul de aerosoli? de care?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

Noi avem unul de la Omron. Suntem multumiti, a costat 360 RON, adica 100 euro.
Nicoleta
http://www.medishop.ro/product_info.php?products_id=120&osCsid=4598632c46a119eac2fb8a0b465d5eca
Asa e al nostru...

Tot din acesta avem si noi, dar luat LA RECOMANDAREA DOCTORULUI. Chiar mi-a precizat ca fara recomandarea lui nu am voie decat aerosoli cu ser fiziologic.
Mi-a zis o asistenta de la Budimex ca odata a venit chiar un copil in soc respirator deoarece parintii i-au facut aerosoli aiurea - nu stiu cu ce solutie

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

quote:
Originally posted by Flaflo

Saso, aparatul cu aerosoli il prescrie pediatra si tu il inchiriezi de la magzine specializate. Asa este aici, sint sigura ca si in Germania. Aparatul se inchiriaza pe 6 luni si este gratuit. De obicei se administreaza Ambroxol (doar cu prescriptie medicala!!!) dar se poate administra apa distilata pentru umezirea mucoasei.

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

chestia faina este ca noi sintem acum in Ro si degraba nu ajungem in germania
Nathalie merge la gradinita aici. de cid merge la gradinita .. are faza asta de nas infundat, apoi sforait si tuse
eu n-am avut cu ea pina acum nici o problema.

si tot nu mi-e clar:
VREAU SA FAC ABURI DE MUSETEL CU SARE DE MARE!
in ce .. aparat se poate baga.. ca de nici unul n-am vazut si de aia va intreb!nu vreau sa fac copilului nici o alta solutie si nici un fel de picaturi de nas! eu sint deja forever marcata de picaturi de nas pe care le-am folosit in copilarie si nu vreau sa .. fac la fel
intrebam daca exista vre-un aparat care sa poata face acest abur sa inlocuiesc cratita cu apa fierbinte de linga copil...nu de alta dar sa nu facem vre-o boacana sa ne ardem!

“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto[/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu ma prea pricep sa pun link, dar da un search pe internet cu Vicks Warm Mist Humidifier. Exista mai multe firme producatoare, asta e doar un exemplu, dar macar te lamuresti. Asta e ceea ce cauti.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

multumesc
sapt asta va veni pediatrul la noi si-l voi intreba
pina una alta ne descurcam cu craatita cu apa fierbinte:
pe burta pe patul nostru..si cu un scutec de bumbac pe cap.. nu ajunge acolo si simte ca-i face bien.. e deocamdata ok

intre timp am invatat sa cintam la "trompeta" ca un elefant care se respecta asa ca ..inncet zboara mucii afara

“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anul trecut in Romania am folosit si noi aceeasi metoda cind am avut probleme. Functioneaza foarte bine.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput