Oradea(15)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

pentru ca mama fetitei e la spital e posibil sa nu raspunda mereu la tel...asa ca incercati si la tatal ei....macar un cuvant de incurajare....au nevoie de asta.....

multumesc din suflet!!!

un an de convietuire-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am inteles, sa vad ce pot sa fac.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

ramoncza-imi pare rau cu gr de sange nu te pot ajuta am 01 dar in schimb am avut hepatita in copilarie si stiu ca nu e ok, in rest cum putem ajuta?

Apropo fetele si marius desigur nu vreti sa facem ceva nu stiu, ma gandeam sa adunam niste jucarii de care nu mai avem nevoie de ele sa le spalam curatam si sa le oferim copilasilor din spitale sa zicem. Sunt f multi copilasi chiar si acolo la oncologie, e groaznic stiu dar zic eu ca ar merita si pentru un zambet al lor.Acum 2 ani cand era gravi cu bia in preajma nasterii umblam cu cristi la et 5 sau 4 cred in spit de copii pentru tratament.
Astept sugestii de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mercedes - de acord !!! Am cateva jucarii care chiar vreau sa le dau, eu de obicei le las langa tomberon
Haideti sa ne adunam si sa mergem !!! !!! !!!
Sa mai ziceti ce sa ducem !!! Si unde anume sa mergem ???

Rugamintea mare este sa fie in we si NU intre orele 3-5 ca atunci doarme Giulia de obicei.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

CE FACETI MAINE, PE UNDE VA DUCETI COPIII ???

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

ori la artima, ori la lotus, depinde de vreme.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

buna
am venit la Oradea in vizita cu asta mic, si o sa stam pana duminica cealalta....asa ca am intrat la voi aici sa va intreb daca se organizeaza undeva ceva pt ziua copilului!?

apropo...am trecut azi pe la Melania la Alesd...pt cine intereseaza:
orar L-V 10-17 si S 10-15. au incaltaminte ff frumoasa mai ales pt fetite...doar ca acum stau cam prost pt cele de sezon deoarece au cam incheiat productia si au trecut la cele de toamna iarna. preturile sunt cam jumate fata de magazinele din cluj(in oradea nu stiu preturile)

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Din cate am citit, astazi se deschide Parcul copiilor de langa Magazinul Artima (cartierul Rogerius).
Am sa trec pe-acolo sa fac niste poze.

Iar acum vreau sa urez tuturor copiilor multi ani cu sanatate, succese si mult noroc in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani tuturor copilasilor si de ce nu si acelora care se simt copii!!!

Va incumetati sa mergeti azi in parcul de la Artima?

Noi vom merge probabil la Lotus si in Magnoliei sa vedem cum tine cu noi vremea...

Voi??

daria - hai sa mai asteptam putin poate mai doreste careva din noi sa aduca ceva la copilasi eu ma gandeam la spit de copii dar daca vine cineva cu o idee mai buna e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Oraselul copiilor 01.06.2007

Am completat albumul cu artificiile din aceasta seara.
Pozele sunt in acelasi album + un scurt filmulet.

Mergi la inceput