Oradea(15)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Va multumesc din suflet pentru frumoasele urari! Azi m-am simtit excelent cu atatea telefoane si mesaje primite + prieteni dragi!
Va doresc si voua tot ce-i mai bun pe lumea asta!

Cu drag,
Simina

Pentru voi toti, un trandafir alb. In el sunt incorporate toate gandurile mele bune catre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Siminaaa La multi ani si de la noi cei de la polul nord,toate visele sa ti se implineasca

Ps
Sper sa ne vedem in vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Multumesc.
Sa ne spui cand ajungi in Oradea, poate punem de-o intalnire DC pe atunci. Si asa nu ne-am vazut de ceva vreme cu ceilalti oradeni de pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Da Simina sper sa ne intilnim dar din pacate stam doar 2 saptamini in Ro din care una la Oradea si un la socrela la Petrosani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DRAGI ORADENI!!!!

SORRY FOR CAPS....DAR VREAU SA IASA IN EVIDENTA!!!!

SUNT FOARTE TRISTA ....FETITA PRIETENILOR MEI S-A IMBOLNAVIT IAR...VA IMPLOR....INTRATI PE LINK-UL URMATOR...POATE...... POATE....PUTETI AJUTA!!!!!!!MULTUMESC!!!!

http://www.newsfive.net/sara/

un an de convietuire-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Doresc detalii despre ea. Informatii medicale in mod special.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blaganadia spune:

Buna , dragilor!
Eu am inceput sa disper, a fost copilul o saptamana iar la gradi, si bineinteles ca iar ii curge nasul, iar are conjuctivita. In week-end l-am tinut cu oscilo.. , cu sirop de tuse, cu picaturi si crema ptr. ochisori.
Va rog sa-mi dati si mie sfaturi, ca eu fac cu nervii.
Pe langa toate cele mai trage niste cazaturi de sta soarele-n loc,ca tot e belit si julit si cu vanatai.
In rest, va doresc toate cele bune si zile RACOROASE.

http://lilypie.com/pic/070207/zNTy.jpg
http://b3.lilypie.com/CmyWp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nadia, oscillo saptamanal (la noi functioneaza) si pudra baneocin... e super eficienta pt julituri si cazaturi
Multa sanatate!!!
p.s. acum doi ani am tinut-o pe Lili tot cu antibiotic din aprilie pana-n iulie... si nu-s convinsa, ca oare n-a fost alergie???

Ramonzca, acum am citit despre Sara... eu am A2 negativ, ii ajut cu placere daca au nevoie de sange. Da-mi un PM, daca e cazul de donat sange.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ramona - la noi doar Giulia are A2 negativ ... cum mai putem ajuta ?
Nadia - multe sanatati la voi !

Mey, pe 12.06 la Tetrul de Stat va fi "Lacul lebedelor"

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

quote:
Originally posted by marius

Doresc detalii despre ea. Informatii medicale in mod special.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007

marius..ce te intereseaza in mod special????mai multe decat sunt in anunt nu stiu....anuntul e dat de mine pe mai multe site-uri....detalii poate da tatal fetitei...nr lui este acolo in anunt - Adi Tiponut.....asa cum spuneam fetita este internata la Spitalul de Copii din Rogerius...ieri a avut niste complicatii...a facut alergie la trombocite...apoi lantul s-a marit...etc....

deci...cred ca cel mai bine ar fi sa vb cu tatal sau chiar cu mama fetitei - Lili Tiponut care sta la spital zi si noapte - asta e nr ei...0765 983 719 sau 0749 753 875

un an de convietuire-13 august

Mergi la inceput