*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

lilky, e din cauza ca texutl e scris cu diacritice, iar site-ul nu le recunoaste !

oana24+-25 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

merci kay

Liliana 32+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara, fetelor!

Desi vad ca lipseste multa lume la apel, totusi de azi dimineata pana acum ati umplut 12 pagini! Nu-i putin! Felicitari!

Michigan, eu lucreaz ca invatatoare! Asta am facut si in timpul facultatii si am deja si gradul I si nu m-am putut desprinde! Cei din primar mi se par mai draguti si mai lipiciosi!

Msemcu, am fost la eco la dr Onofriescu!

Poohy, nici eu nu ma grabesc sa intru in preatal! Am zis ca atata vreme cat sunt in regula si ma misc ok voi merge la scoala! Voi vedea totusi dupa Pasti, caci sotul meu de pe acum ma bate la cap sa stau acasa! Zice ca asa ar fi si el mai linistit! Ma ameninta ca-mi confisca toate cheile de la scoala si de la masina!

Andrada, sper ca esti in regula! Si mie mi-a fost lovita masina pe cand o conduceam, de 2 ori chiar, dar eu si Teodora am fost ok!

Monicoasa, Teodora mea are la 29 saptamani si 3 zile 1456gr. E grasuta, nu-i asa?

Va urez o seara placuta tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 29+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

lilkynu e deloc obligatoriu 63 cu 63, OBLIGATORII sunt cele 42 de zile dupa. Dr de familie sunt de multe ori pe dinafara, si pe mine ma speriase a mea...

27+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

quote:
Originally posted by mary_lou

Alyna 24,multumesc pt sprijinul moral
Vali5,in continuare ma simt la fel,cand ma ridic din pat am o durere ciudata(eu cred ca e colul)dar mai nou ma doare si piciorul stang pana la genunchi(osul),e tare ciudat,maine daca ma simt la fel sun dr.Ieri am cam exagerat,am facut un picut curat,am iesit la cumparaturi,la plimbare(ai vazut si tu ce vreme frumoasa a fost la noi)......Eu sper sa-mi treaca

poze cu noi si bebe

Mary 26Patrick

Si pe mine ma doare de vreo saptamina piciorul stang din coapsa in jos(o durere difuza) si azi am fost la doctor. Mi-a zis ca e din cauza greutatii si modificarea oaselor la bazin.Mi-a recomansat sa stau linistita si sa nu fac efort
Asa ca tre sa asteptam pana o sa vedem bb-eii in bratele noastre.
Sanatate si rabdare
Monicoasa

Mergi la inceput

Yammyyyy! Mi-a facut mama budincuta cu orez si mere calite! Foooaaarrrteee bunaaa! Tocmai manac a doua portie! Mama zicea sa-mi pun si dulceata de visine deasupra, insa mie imi place si simpla!

Motannel, 29+, Teodora

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni? Fug si eu la orizontala! Pupici tuturor! Noapte buna!

Motannel, 29+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

SA ai pofta buna Motannel! Eu ma retrag in patut...am stat cam mult la calculator cautand modele de tricotaje pe net si cred ca l-am cam apasat pe stefy...vad ca incepe sa ma loveasca....
Noapte buna tututor si ne vedem maine la inca o zi in odisee!

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

chiquitita dar pot sa-mi iau 50 zile acum sa zicem si restul pana la 126 zile dupa?

Liliana 32+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dylan spune:

Multumesc pentru urari! Si scuze de intarziere, dar sarbatoritul meu s-a trezit devreme azi si mi-a sters de cateva ori mesajele, asa ca intr-un final am renuntat.
In fond vroia doar sa ne jucam putin... adica toata ziua
I-am facut cadou o tricicleta de la BMW, super buna calitativ, si la acelasi pret (300 RON) cu cele de plastic ordinar din comert... O recomand tuturor... cand va fi cazul...

Mergi la inceput