Comori de nov-dec 2004 (144)
Raspunsuri - Pagina 5
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by andreap
Nu prea am eu incredere in multi medici,dar in dermatologi nici atat!
Dr la care am mers noi ne-a spus ca asta e dermatologia,nu poti da niciodata un diagnostic clar.Se merge pe ghicite:"se pare ca ar fi..."

Suntem in top 100, multumim tuturor
FELIS spune:
PAXELA... abia se interneaza acum...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
.. si asteptam...
i-au rupt membranele...
asteptam bebelina de Paxela 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
Gata nu mai plec la cumparaturi, las oamenii sa moara de foame , facem galerie!!!!!!!!
HAIDE DELIA!!!!! HAIDE PAXELA, IMPINGEEEE!!!!!!
![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
try spune:
Cred ca pana la ora asta a iesit afara si bebelina lui paxela. Bun venit pe lume, draguta scumpa si plina de viata. Of Doamne ce momente! Ma emotionez cand aud de nasterea unui copilas, mai ales daca e dintre cunoscuti. Ce-o fi de capu' lu' Silviu acum ca are o surioara. Eheeee!
Bits, bubita aia uscata pe care ai descoperit-o pe piciorusul lui ken posibil s afie ceea ce acii copilasii fac regulat: bubite de la apa dura (foarte calcaroasa). Aici daca nu dai copiii cu crema pe picioare dupa baie fac aceste bubite uscate si-i mananca pielea ca la balamuc. Alex mereu mi se scarpina, desi il dau cu crema dupa fiecare baie si uneori si in cursul zilei cand il vad ca se scarpina. Solutia e sa le faci baie mai rar ca sa nu ma iintre in contact cu apa dura atat de des sau crema foarte hidratanta pentur pielicica. Eu acum iar ii fac baie lu ialex doar o data la doua zile din cauza de "nu mai pot". Cand mi-o sta si adrian in fund o sa-i bag pe-amandoi in cada odata, dar acum inca ii fac masaj lui adrian si inca ii fac baita in cadita lui, iar asta inseamna munca, nu gluma. Bubitele astea dispar odata cu venirea sezonului cald. Apar doar in sezonul rece.
Aaaa, o alta solutie e sa montezi un sistem de dedurizaresi filtrare a apei pe conducta unde intra apa in casa si in felul asta toata apa din casa e dedurizata si filtrata. Aici costa cam 4000$ un astfel de sistem de filtrare si dedurizare, dar intr-adevar ai apa super in casa si copiii nu mai fac bubite de-astea si sistemul nu necesita decat adaos de sare ca sa curete mizeriile acumulate in filtrele respective.. Am o prietena care si-a montat si e foarte multumita. Dar noi cand ne-a spus nenea cat costa i-am spus multumim, avem alte prioritati ![]()
![]()
Dana, super pantofiori. Are Iris mai multe perechi decat un om mare. Dar la cat de ieftine spui ca sunt, ar fi si pacat. Cred ca o sa-ti deschizi oficiu postal acasa sa trimiti la toate fetele ![]()
![]()
![]()
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
FELIS spune:
quote:
Originally posted by try
Cred ca pana la ora asta a iesit afara si bebelina lui paxela. Bun venit pe lume, draguta scumpa si plina de viata. Of Doamne ce momente! Ma emotionez cand aud de nasterea unui copilas, mai ales daca e dintre cunoscuti. Ce-o fi de capu' lu' Silviu acum ca are o surioara. Eheeee!
Nu... inca nu a venit bebelina de Paxela...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
FELIS spune:
quote:
Originally posted by roserb
Felis-ule, ai revenit la o dispozitie mai buna, da?
ROSERB... din pacate, nu...
Sa stii ca am vazut ce a scris... da nu prea aveam ce sa raspund... decat NU... ca explicatii... cam multe si ... complicate... Acum m-au mai animat putin clipele astea prin care trece Paxela... ca altfel...
Am vazut pozite... lu Otilia, Miha... si am mai vazut... dar eram cu moralul mult prea la pamant ca sa mai stau sa comentez...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
dama spune:
Si eu tot arunc cate un ochi pe aici ca doar doar aflu ceva de Paxeluta. Felis, cum afli ceva, sa nu cumva sa ne tii pe jar, da-ne de stire.
Dana, superbi pantofiori, ca perechea visinie cu floricele din piele cusute (primul pantof din poze, cel cu sireturi) se gasesc si pe aici (probabil ca sunt facuti tot prin Ro pt export), dar sunt super scumpi (50-60 euroi). Asa ca ai facut intr-adevar afacere buna, iar Irisina o sa fie tare mandra si eleganta ca o fetita mumuosa ce e.
Si acum cateva vorbe despre flacaul meu. Ieri am fost la dr ca aveam programare pt decalotare...
bleah, urata procedura...nu a fost cine stie ce mult de lucru, dar cert e ca nu i-a placut si acum are putica un pic umflata. Asa ca de ieri am copil tafnos si plangacios...cand il trece pipi plange si imi e tare mila de el, dar asta e, nu am avut de ales. Dam cu crema antibiotica si in cateva zile om scapa.
Cat despre vorbit, trebuie sa ma laud si eu oleaca...David face deja fraze destul de elaborate in franceza, stie sa numere pana la 10 (evident mai sare cate o cifra sau le mai inverseaza), zice mai stalcit unele cuvinte mai lungi (de ex potatan=hipopotam), dar cu povestile si poeziile inca nu avem treaba...nici macar nu are rabdare sa le asculte, daramite sa le zica el.
Gata, inchei ca iesim la joaca.
Mami de David (18.11.04)