Comori de nov-dec 2004 (144)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Acum am vazut mesajul de la Felis.
Paxelina, tinem pumnii in continuare, sa nasti cat mai curand si mai usor.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

HAIDE PAXELA!!!!! Doamne ajuta sa vina bebelina repede si usor.

Felis, sa-i transmiti ca-i tinem pumnii si ca suntem alaturi de ea.

Ei, sa stii Try ca si eu ma emotionez de fiecare data cand aud sau vad ca se naste un bebe, eu ma uit zilnic la Baby Story la Tv asa ca savurez fiecare clipa.

Cand m-am dus la spital sa o nasc pe Ada aveam deja dilatatie 6cm...si daca mai stateam putin acasa cred ca nici nu mai apucam sa-mi faca epidurala, hmmmm ce vremuri, imi aduc aminte cu placere de ele....sigur trebuie sa mai fac un bebe ca tare imi place sa mai merg la spital sa nasc poate ma credeti nebuna, ha h si daca o mai fi sa vina un bebe peste vreo 3 ani sa zicem ...sigur o sa-l nasc natural sa vad cum e...ca trebuie sa fie o satisfactie imensa sa-ti tii bebele in brate dupa toata durerea aia, mai mica sau mai mre, depinde de fiecare...asa ca eu mai sper, ca om trai si om vedea daca o mai fi sa vina al 3-lea bebe.

Pupici si asteptam vesti de la Felis.

HAIDE PAXELA!!!!! SI BUN VENIT PE LUME ANA DELIA ..chiar e emotionat si 13 e cu noroc

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Felis, deci Alexa naste natural? - nu stiu de ce am avut impresia ca scrisese ceva de cezariana.
Oh Doamne, sper sa o doara cat mai putin si sa vina repede pe lume Ana-Delia.

Fetelor, ma bucur ca va plac papuceii si da Andra, ai dreptate am luat atatia fiindca erau asa de ieftini. M-am gandit ca o sa avem de unde asorta la hainutze
Bits, erau si de baieti multi si frumosi si getutze de piele intoarsa si pantofiori decupati si sandale. Aveai de unde alege...
Astia (fabrica Melania) si exporta... de ex. la magazinele de pantofi HUMANIC am vazut marfa de la ei. O prietena de-a mea chiar a cumparat din Austria cizmulitze facute la MELANIA.

Adriana, este asa de aproape de voi Alesdul ca e pacat sa nu mergi sa le cumperi gemenilor.
Vanzatoarea din magazinul fabricii mi-a spus ca e plin de clujeni pe-acolo, merg in w/e si cumpara la greu.

Mergi la inceput

Dana superbi pantofiorii, sa-i poarte Iris cu placere si ai dreptate acum cu asortatul.

La vara o sa mergem si noi sa cumparam cativa cand venim in tara. Si cumnata mea merge mereu acolo si chiar ne-a trimis o pereche de cizmulite la Alexia cand a venit mama mea la noi. NUmai ca Alexia nu a vrut nici in ruptul capului sa le poarte, i s-a pus pata pe ele si asta a fost, le tin pentru Ada acum.
Pupici la Irisina

Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

PAXELA, MULT CURAJ!

SA FIE INTR-UN CEAS BUN!

Iti tin pumnii si ma rog sa fie totul bine si sa va intoarceti sanatoase acasa!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

DANETTE - In Bucuresti nu este vreun centru de desfacerea a astora cu pantofiorii?
As vrea si eu pentru Damiana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Inca nu a nascut PAXELA... tocmai a intrat dr la ea acum 5 min si sotul Paxelei a vazut-o cd se dezinfecta pe maini...
Anestezie nu i-a facut... in consecintza o cam doare... i-a facut doar injectii de dilatare...
tinem la curent...

CICI... i-am transmis

DANETTE... da... NATURAL... deocamdata fara anestezie..

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Saracuta!
Sper sa nu se chinuie mult, biata de ea!!

LASA, PAXELA, CA TRECE SI VII TU ACASA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Si pe Silviu l-a nascut natural fara anestezie... dar a ajuns la spital cu dilatatie 7 si intr-o ora a nascut...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Doamne ajuta Paxela sa nasti fara anestezie, nimic nu se compara cred, cu usurarea care urmeaza dupa ce bebelusa vine pe lume.Eu am avut anestezie cand am nascut-o pe Alexia si tot am simtit cand a iesit, e o senzatie unica pe care nu poti s-o compari cu nimic. Haide Paxela, fara anestezie....si eu as face la fel daca ar mai fi sa nasc o data.
Felis sa ne tii in continuare la curent.

Poze
Poze Ada

Mergi la inceput