Comori de nov-dec 2004 (144)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Paxela, nastere usoara, suntem cu gandul la tine.
Miha, nu pedaleaza , era doar de dragul artei. Am tot incercat sa-i arat dar inca nu-i in stare. Iar de plans nu prea am cum, vede aparatul si deja se pregateste de pozat cu zambetul pe fata.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA pupam si noi doi ochisori albastri, frumoase pozele din martie, chiar mi-o inchipuiam pe Ana scolarita silitoare!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Paxela, nastere usoara, tinem pumnii si asteptam vesti!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Paxelina, nastere usoara si sa ne dai cat mai repede de veste. tie si la bebelina Ana.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Paxela, tin pumnii sa fie cat mai usor!

Wow, wow, wow... ce de copii rautzi pe-aici...deci nu suntem singurele...
Monica, m-a "terminat" faza cu chifetlele puse la murat... de fazele cu kk nu mai zic... e mortala Ruxitza ta, e in top am impresia!
Damiana iarasi, cu burtica pictata... daci chiar si pusa in tarc tot a gasit ceva de lucru...
Deci, concluzia mea e ca e un fel de perioada totusi cu crizele astea de razvratire si neascultare. Sper sa fie doar o perioada, dar eu nu renuntz la corectii cu riscul s-o bat la cap mai mult decat trebuie.
Credeti-ma ca m-ati lisistit oarecum... ca sincer ajunsesem sa plang de cat de prost reusisem sa ma impun cu Iris a mea.

Am facut ieri o 'plimbare' pana langa Oradea unde este fabrica de incaltaminte de copii MELANIA, si ne-am aprovizionat cu ghetutze, pantofi si balerini de primavara, foooarte frumoase modele au si culori frumoase. De preturi am ramas masca... adica sunt la 38-50 RON o pereche... piele interior si exterior... in magazinele din Baia Mare sunt la 120 RON.
Chiar se merita daca ai drum in zona. Si Mircea are destul de des drumuri la Oradea, ca norocul.
Aici am pus 3 poze sa-i vedeti:
http://family.webshots.com/photo/2826285040041392996eOiWDv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Andreea si eu i-am descoperit lui Ken o pata mica rosie care pare fff usacata pe picior .nu am ajuns cu el la doctor dar sper sa ma duc zilele astea sa vad ce e.

Roseb va tin pumnii sa nu mai aveti parte de sperieturii ca astea!pupici micului nazdravan!

mey ken al meu merge singurel pe langa mine pe strada ,numai sa nu apara in drum magazine caci aia ii e tinta.
sambata l-am pierdut intr-un magazin de jucarii Toys'a'rus.am intrat sa iau servetele umede si sa-l alaptez pe Amon si apoi am stat dupa coada lui fii-miu vreo 2 ore ca sa termine joaca.i-am spus ca plecam iar el a inceput sa lustruiasca podeaua magazinului.m-am intors si i-am spus ca plec iar el nu are de cat sa vina.5 pasi am facut iar cand m-am intors copkilul meu nu mai era pe podea.am lasat cosul cu cumparaturi si am inceput sa-l caut ca nebuna printre multimea de oameni si jucarii.de 2 ori am facut inconjurul magazinului iar Ken nicaieri.am fost si afara in speranta ca-l gasesc,nimic!mi se perindau prin fatza ochilor numai filme cu disparitii de copii si alte kestii(aici se fura copii).m-am dus la personalul mag cu lacrimi in ochi(nu mai spun ca tremuram ca o varga) le-am spus ca mi-a disparut copilul,le-am dat semnalmentele si am fugit sa mai fac o tura a mag.din spatele unor rafturi apare copkilul meu nonsalant,ma vede si incepe sa fuga .am lasat carut,cumparaturi si am fugit dupa el.m-am jurat ca in afara parcului de langa casa si mag la care imi fac cumparaturile nu mai pupa iesiri in 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dana,super pantofiorii lui Iris.Am cautat si eu pentru Robert ceva de incaltat pentru primavara si n-am gasit nimic frumos.

Bits,wauuu...ce aventura ati avut ....Pupam micutul curajos,care nu se teme sa plece de langa mami...

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
danette, iti dai seama ca as lasa locul fruntash pentru altcineva la prostioare...sa va mai zic una...aseara era tati in baie si usa era inchisa asa ca d-ra ruxi a facut pipi pe jos in fatza ushii(cred ca a fost o pedeapsa)tati strangand la pipi care era imprastiat peste tot pe hol...of ruxi mai bine faceai kk
pantofiorii si gehtutele sunt super cred ca ma abonez si eu la tine cu un colet prin postala ce preturi au la fabrica adica de 2 ori mai ieftine decat in magazin...imi inchipui ce preturi sunt in bucuresti daca in BM sunt asa de scumpi...
bits-ule asta e stresul meu cel mai mare cand merg la cumparaturi cu ruxi...si ea dipsare tot asa dintr-o databine ca l-ai gasit pe ken...
paxelina, oare ce face?
vad ca azi noapte au fost bine amandoi copilashii mei, adica nu au mai tusit dar ziua inca mai tusesc un picutz...asa ca urmam tratamentul si azi mergem si la dr cu alex la control
pupici

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Multumesc tuturor ptr.suport....sper sa fie "doar" o alergie la ceva din alimentatie,si nu dermatita atopica....despre care nu stiuc e ar declansa-o la varsta asta..si nici cum sa "lupt" cu ea.
Nu prea am eu incredere in multi medici,dar in dermatologi nici atat!
Paxela,iti doresc nastere usoara,o fetita sanatoasa si tie refacere rapida!
Danette,superbi pantofiorii!Eu am vazut in Pitesti de la Melania pantofiori,cam pe la 100 Ron..asa ca tu ai facut o buna afacere.
Bits,doamne ce spaima ai tras cred.....si eu am patit-o anul trecut cu Mariuca.O secunda de neatentie si a fugit de langa mine intr-un mall..3 secunde am crezut ca mor.Apoi o alta mamica mi-a aratat-o:era intr-un magazin de pantofi,se uita in oglinda
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Paxellino nastere usoara,refacere rapida si o asteptam cu nerabdare pe bebelina!

Amon e si el racit,ieri am fost la doc si ne-a dat un siropel pt mucisori iar Kenzo mi l-a varsat intr-o cana cu apa

Mergi la inceput