Comori de nov-dec 2004 (144)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by roserb

Neata!

Ochi verzi, bine ati venit in gasca, tie si vorbaretei mici!

Miha, Robert e frumos foc, si are niste ochisori!

Monica, am murit de ras (desi cred ca tu erai plina de nervi), imi place ca le gandeste Ruxita, nu face lucrurile la voia intamplarii. Vad ca fetitele sunt si ele destul de zurbagioaice, pot spune prin comparatie ca fi-mea era monument de cumintenie la varsta asta. In schimb recupereaza Mihnea la greu. In weekend am fost la casa de vacanta, iar sambata seara, desi le-am spus sa lase scarile din casa in pace, ei tot sus-jos, sus-jos de ne-au innebunit. Bineinteles ca fiind lesinat de oboseala dupa o zi de stat afara, Mihnea nu a mai calculat bine cand a pus piciorul pe treapta si a cazut nasol de tot. Adica a facut o cascadorie , a venit cumva cu capul in jos, apoi s-a dat si peste cap, am fost convinsa ca si-a rupt gatul si am incremenit. Din fericire, Doamne-Doamne a avut grija de el, si , in afara de sperietura si o usoara lovitura in cap nu a patit nimic, dar noi am imbatranit 5 ani instantaneu. S-a intamplat totul asa de repede incat n-am reusit sa reactionam nicicum,bine ca a scapat doar cu atat.Bineinteles ca dupa 10 min vroia din nou sa urce si sa coboare scari, imi venea sa-l strang de gat. Ieri gasisera niste delusoare in curte , destul de inaltute, se suiau pana in varg si apoi se rostogoleau precum clatitele. Am obosit astea 2 zile mai ceva decat acasa, am si slabit vreo 2 kile cat am alergat dupa ei

Andreea, imi pare rau de bubitze, oare ce o fi, o dermatita? Sper sa scapati repede de ele, pupam bolnavioara.

Miria Cristina, pupam micuta si frumoasa pictorita! Promite, promite, eu zic sa-i dati carioci pe mana , ca vad ca la body painting si pictura murala se descurca minunat!

Otilia, e o frumusica Ana ta, si vad ca e si ea o ciclista in devenire .M-a bagat in boala cu ochisorii ei albastri!

Felis-ule, ai revenit la o dispozitie mai buna, da?

Paxela, sanatate lui Silviu, numai de asa ceva aveai nevoie acum! Mai sta domnisoara in burtica?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Roserb pupam pe Mihnea cel nazdravan
Si noi am avut un episod de cazatura, dar Amina ramasese cu piciorul intre trepte si nu zicea nimic, s-a lovit la nas si are semn. Of, of dar se fac ei mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multumim de urari
try, multumesc de grija, dr astia ( dar cine se poate baza pe ei), au zis ca nu ma afecteaza si sper ca in 3-4 zile pana vin cu bebelina sa fie refacut de tot, daca nu va mai sta putin la mama

iar bebelina se pare ca ne va da planurile peste cap, teoretic m-as fi internat maine sa incerce dr daca vrea sa vina , dar voi merge la contol din seara asta caci mandruta cam da semne de nerabdare, asa ca sau azi sau cel tarziu maine dupamasa ( dr intra de garda de la 15) va fi la mami in brate

Alexa38+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Paxela, pai atunci iti urez nastere usoara, o bebelusa frumoasa si sanatoasa si abia asteptam sa o vedem! Cred ca ai niste emotii!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

PAXELA - Sa ai o nastere usoara si sa te intorci cu o fetita frumoasa si sanatoasa casa!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Credeam ca numai Andrei se isterizeaza pe afara si alearga ca besmeticul ,acum m-am lamurit !
Andreap imi pare rau ca nu ne-am mai intilnit simbata dar de la o vreme am niste dureri de spate care nu-mi mai trec ,cind ne-am vazut dimineata luasem medicamente ca sa pot iesi pe afara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ANDREAP scumpa mea draga, am tot avut in capul meu sec intentia de a te linisti dar am uitat cu desavarsire! si Paul a facut o asemenea alergie,e xact cum ai descris-o tu, inca de pe la 1 an, si mi-am dat repede seama ca e de la mancare (nu l-am dus la doctor) fiindca atunci i-am dat prima data un ou de casa..iar urmatoarele dati cand i-a mai aparut stiam sigur ca e de la mancare (de ex ultima data a fost de la un salam de vara )
Trec bubitele in cateva zile, stai linistita!

Pupicei

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

PAXELA NASTERE USOARA!!!!!!! Pupi pe Ana Delia pentru toate forumistele!!!

OTILIA mor de ciuda ca nu am timp sa vaz pozele cu tine si Ana...ca pap pe fuga, am treaba de nu-mi vad capul....dar imi iau revansa pe seara tarziu!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Paxela, sa fie intr-un ceas bun, sa dea Domnul sa iasa repede bebelina si fara chinuri, rupturi si alea-alea. Sa fie sanatoasa si sa mancacioasa.
Din cate stiu eu doar 2 boli ale copilariei sunt periculoase pentru femeile gravide: rubella (care nu stiu in romana daca e rujeola sau rubeola) si a "cincea boala a copilariei" (asa se numeste caci doctorii n-au fost in stare sa-i gaseasca un nume, si-asa i-a ramas nuemle. In engleza ii spune fifth disease. In rest mi s-a spus ca nici una nu e periculoasa ca si alex a facut o eruptie necunoscuta cand eram eu in 13 sapt. de sarcina cu adrian.
Si astea doua boli sunt periculaose mai mult in primul trimestru, pentru celelalte doua trimeste nu e asa de periculos.

Ca tot m-am apucat sa fac jurnalul vorbitului lui alex, azi il intreaba cumnata-mea la telefon cum te cheama (ca exersam de cateva zile cati ani are si cum ii cheama pe toti ai casei). Iar el ii spune Ales Maecu (adica Marinescu) si pe mami cum o cheama? Iar el zice "mami maecu" (desi stie ca ma cheama Andra - el imi zice Ada ca nu poate pronunta altfel).
Asa ca Cici, vezi ca alex al meu face exercitii s-o ceara de nevasta pe Ada a ta .

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
sanatate multa mariucai si lui silviusa treaca bubitele
paxelina, nastere usoara si refacere cat mai rapida.
roserbinacapshorul lui mihnea...bine ca nu s-a ales decat cu sperietura...
noi suntem spre bine, mucishorii lui ruxi inca mai curg uneori mai ales cand incepe sa se zmiertaie asa...in stilul ei caracteristicsi de azi i-am dat ambroxol ca a inceput cu o tuse cu harcisperam sa-i treaca repejor...
va pup pe toate
numai bine si la mamici si la copilashi

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multumim de urari
suntem inca acasa, pana maine la 15 teoretic, colul e scurtat, moale dar inca inchis, daca contractiile astea stau cat de cat cumintele reusim sa nu plecam la noapte de acasa
va pup pe toate si revine un mesager cu vesti maine ca dimineata intre 9 si 14 nu e curent asa ca nu voi avea internet

Alexa38+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput