Comori de nov-dec 2004 (144)
Raspunsuri - Pagina 26
roserb spune:
quote:
Originally posted by aime
Roserbina, de ce sa te bat mey. Noi am facut PentActHib-ul, care contine pe langa trivalentul clasic si doua "avantaje", mai protejeaza impotriva septicemiei, inflamatii la nivel de faringe, laringe si canal auditiv...asta din cate mi-a spus dr si scria in prospect. Normal ca e vorba doar de anumite tupini la meningita (tip B, din cate tin minte), nu protejeaza ptr alte tipuri si origini. Asta e vaccinul.
Sarumana de lamurire
.Aaa, si felicitari ca ati scapat de pampers, esti tare
, eu nu indraznesc sa-l scot nici pe cel de la somnul de pranz , dar pe cel de noapte! Deocamdata zic merci ca nu mai purtam decat cand dormim!La vara ma voi ocupa serios si de suzi si de pampers.
Andreea, nici Biancai nu i-am facut cel de hepatita A,asa ca nu-s' ce sa zic...
Pupici la Mariuca si Irisinei cu mucisori, sa va faceti bine repejor!

Roxana&Co
POZE CU PITICII
Cecilia C spune:
Ochi verzi am vazut pozele cu printesa Diana, e super frumusica, sa va traiasca si sa aveti numai bucurii. Aveti niste suflete marete ca va ganditi si la altii si pentru asta aveti toata consideratia mea si admiratia.

Onitza vazut poze cu Paulica, super ochisori si vad ca i-a crescut parul, e un dragut si un fotogenic 

Bits sa-ti traiasca baieteii ca tare scumpi mai sunt, Ken a crescut asa de mult si e un frumos iar Amon un bebe grasunel si frumusel, are el rezerve si poate de-aia nu se mai trezeste noaptea....eu iti doresc sa-ti pastrezi laptele cat de mult...mie asa de rau mi-a parut cand nu a mai supt Ada....si 2 sapt m-am muls si i-am dat cu sticluta...la Alexia nu m-a incercat sentimentul asta de parere de rau...poate pt ca stiu ca e posibil sa nu mai alaptez altul...dar totusi mi-am propus ca asa peste vreo 3 ani sa ma gandesc daca mai vine bb 3 sau nu....cel mai probabil sa vina...am la ce ma gandi vreo 2 ani si ceva de-acum inainte, ha ha![]()
![]()
....ce ziceti fetele cu bb 2....cine se baga la bb 3?????? haideti ca lista e deschisa...
Dama iti doresc sa fie asa cum vrei tu si sa ne dai vestea cea buna cat de curand si cand vei fi pregatita. Eu una ador sa fiu gravida si sa merg la spital sa nasc
cred ca o sa ma angajez ca mama purtatoare ![]()
![]()
ca as avea de lucru
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
onitza spune:
CICI, ANDREAP, BITS, FELIS 
BITS mey ce au crescut baietii!!!! imi place mult parul lui Kenzo, si ce mutrisoara de "baiat mare" are!!!
un scump nu alta! Amon m-a cucerit cu ochisorii lui si ce fotogenic este!!!parca iti spunea "mami, stai putin sa am asez mai bine la pozat!!!
pupam grasunelul somnorici!!!
SANATATE RUXITEI SI LUI IRIS! 
Eu am tinut mult sa ii fac vaccinurile, atat de mult ca suntem in intariziere dupa schema lui Culcer!
...stiind ca anul asta intra in colectivitate (cresa+gradi), am hotarat ca asa e cel mai bine sa aiba vaccinurile facute. 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
felis, ce ma bucur cand povestesti asa frumos despre mihaitza si sunteti fericiti, va pup pe amandoi si sa dea Dumenzeu sa fie numai bine de-acum incolo
dama, sa-ti ajute Dumnezeu sa fie asa cum vrei tu
bits-ule, ti-am vazut cele 2 minuni de baietei frummushei...seamana atat de bine la nasuc(la fel si ruxi si alex seamana intre ei la nasuc)
andreap, pupici mariucai sa-i treaca behaiala si tie sa-ti treaca urechea(am auzit ca daca e sa fie otita atunci nu trebuie sa fie opturata urechea deci nu e bine sa tii vata acolo)
danette, sanatate multa irisinei si sa dea Domnul sa nu faca si febra si tuse...ca tare-i greu...noi nici acum nu am scapat in totalitate de ei
va pup pe toate
numai bine si voua si copilashilor
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
ochi_verzi spune:
Intru si eu!
Azi am avut o zi plina pana in prezent.Am avut lectie deschisa la Ed. plastica(au asistat colegele), am marsaluit cu copiii prin oras si au impartit fluturasi prin care cereau sa nu mai poluam apa. Noi avem la scoala un proiect"eco",iar azi a fost ziua apei.
Cand am ajuns acasa a trebuit sa-mi hranesc copila si sotul si bineinteles am hranit si papusile pe care le-am culcat,iar in final am culcat-o si pe Diana.
M-am pus putin sa citesc ce-ati mai facut si ma voi apuca sa-mi termin traba ca-s pe ultima suta

ca m-am saturat de imbunatatiri in casa.Dar ce sa fac?Am zis ca vom face la vara,dar sotul meu a fost acuma mai liber si...El este mereu plecat prin tara, monteza statii peco-partea electrica.La noi in oras este cam greu cu locurile de munca.
bits,ai doi copii frumosi foc!Sa-ti traiasca
Dama,sa fie cum vrei tu,dar sti cum este cand nu te astepti "sare iepurasul".
Felis,ma bucur pt tine,ca stiu cum este sa umbli prin spitale.........Da eu nu stiu,atunci cine sa mai stie.Acum patru ani am ajuns sa cred ca spitalul este casa mea.
roserb,sa sti ca nu vorbesti prosti.Cand Diana avea un an am vrut sa-i facem antigripalul,asa ca am sunat la Timisoara,sa ni-l recomande pe cel mai bun.Dl. dr. mi-a spus ca nu-,i recomanda nici unul,pt ca acestea sunt create pe o singura tulpina si daca ia spre exemplu alt virus,face complicatii.Asa ca am vaccinat-o doar dupa carnetel,nimic suplimentar.
Fetelor,va multumesc!Ma bucur ca v-am putut-o prezenta pe Diana.
onitza,

Vezi ca ti-am trimis mail.
VA PUPAM PE TOATE!
Revin mai tarziu!!!
paxela,ce face "buburuza"?
danette spune:
Multumim de urarile de sanatate, sper si eu sa mearga numai spre bine sa nu incepa cu alte nasoleli (febra, etc.)... mai ales ca de duminica ramane vreo 3 zile numai cu mama.
Sunt bucuroasa ca pana acum nu a fost necesar sa-i dau antibiotic. Am scapat!... Dar pe de alta parte sunt constienta ca mai putem avea norocul asta doar pana in toamna... Fiindca dupa ce incepe gardinitza precis ca o sa se-aleaga cu tot felul de virusi, si n-o sa avem alta cale decat antibioticul. La ce forme urate de bronsite, laringite, enterocolite, etc. sunt acum...
Imi imaginez Monica ce nasol e cu tuse si febra, sa stii...
Fetitza prietenei mele de 1,7 ani a facut in ultimele 3 luni boli una dupa alta... si am vazut cat de nasol e...cum ii termina febra si cat de rau le e. Cum se trezeste noaptea din cauza tusei...si nu mai poate adormi... NASOL...
Cici, esti mortala!
Serios, cand citesc ce scrii, despre cat de fericita te face sarcina si nasterea in sine... ma cuprinde rusinea.
Ma simt asaaa ..ca o egoista, si-o individualista...
Eu sunt inca intr-o faza in care imi vine sa plang ca nu am reusit sa revin la kg din-nainte de Iris. Ca nu-mi pot inca purta bluzele si rochiile pe corp ... ca nu am timp suficient sa mai citesc ceva sau merg la o cafea in oras.
Ufff, desi am 'copilarit' pana la 30 de ani se pare ca nu mi-a fost de ajuns.
Serios ca uneori ma intreb daca sunt ok, sunt normala ca am astfel de sentimente in loc sa fiu devoatata faptului ca acum sunt mama si celeleate chestii sunt poate prea putin importante..
dama spune:
Am vazut multe multe pozici cu copilasi frumosi foc... incepand cu printesuca Diana, urmand cu Paulica ciufulici, apoi Mihnea si Bianca bucatari sefi si harnici, Amon si Ken, 2 frumosi (Bitsule, Amon e baiatul lu' tati, iar Ken al tau) si Vladutu un cretofon, bucatica rupta din mami lui.
Fetelor, nu vreau sa credeti ca nu-mi doresc sarcina, doar stiti bine ca ma inscrisesem pe lista de mamici de 2008. Dar uite ca se pare ca fuse mai devreme si din pura intamplare. Eu as fi vrut sa vina mai pe pregatite si nu sa ma ia asa pe neasteptate. Mai aveam si unele proiecte in curs (dpdv profesional), care, chiar daca vor da rezultatele asteptate, vor necesita amanare. Inca nu am facut testul, mai astept, dar sunt cam 85% sigura ca e vorba de bebe...multe simptome care se adauga faptului ca mi-a intarziat. Nu va spun ca inca de acum vreo 3 zile, am simtit ca ceva s-a schimbat in mine, dar atunci inca mai ziceam ca poate e o simpla intarziere a ciclului si ca o sa vina.
Va multumesc pt sustinere, insa nu am vrut sa reiasa ca nu-mi doresc un bebe, ci doar ca m-a luat prin surprindere si ca inca sunt in acea stare de inceput cand mi-e si teama sa nu ma bucur prea devreme, ca apoi sa aflu ca m-am inselat. Scuze daca ideile-mi sunt confuze...
si sanatate multa pt Irisuca, Mariuca si Ruxita.
try spune:
Cici, si eu m-as baga pe lista cu nr. 3, dar trebuie sa nu ma gandesc la finante si la ce vrea barbate-miu. Numai asa as putea face bebe 3. Deci la mine tot utopie ramane bebe 3.
Dana, e absolut normal sa simti nevoia sa mai iesi, sa ai grija si de tine. O mama buna e o mama care are in primul rand grija de ea, numai asa se poate gandi pe de-a-ntregul la copilul ei. Asa ca tu daca vrei sa-ti doresti mult al doilea copil fa ceva intai pentru tine, multumeste-ti sufletul si inima si apoi ai sa vezi ca dorinta va veni si ea.
Dama, eu sunt sigura ca si daca va fi bebe te vei bucura si daca nu va fi bebe tot te vei bucura, in sensul ca vei rasufla usurata. Iti inteleg ambivalenta sentimentelor. Daca nu e bebe zici "bine ca s-au simplificat lucrurile" si-ti vei simti sufletul usurat. Iar daca va fi bebe vei gandi "daca a fost sa vina singurel, neplanuit inseamna ca are un rost al lui pe lumea asta si nu pot decat sa ma bucur".
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
Cecilia C spune:
Dana stai linistita ca asa cum a zis si Try "o mama buna e o mama care are in primul rand grija de ea"..sunt absolut de acord cu tine Try si ai zis tare frumos....asa ca nu esti Dana deloc egoista si individualista....dupa ce am nascut-o pe Ada si am vazut ca totusi si Alexia e mica si e ca un bebe si are nevoie multa multa de mine..parca m-a incercat asa un sentiment de vinovatie....ma gandeam ca trebuia sa mai astept cu bb2 pana ar mai fi crescut Alexia si de cate ori nu am plans pe tema asta...dar acum m-am mai linistit si de-aia nici nu as mai face bb3 mai repede de 3 ani de-acuma incolo.
Si sa stii ca si eu vreau sa fac multe pentru mine...acum de ex muncesc sa dau Kg jos si sa-mi revin la forma initiala, ha ha desi cred ca e mai greu un pic ca si la Alexia....mai am de muncit si sper sa reusesc....de ex ieri am fost si m-am simtit fericita ca am putut sa ma epilez si sa-mi fac pedicura, ha ha ...trebuie sa ma tund saptamana viitoare si sa merg la cosmetica si o sa fiu si mai fericita, ha ha....
Si mai am de reparat vinisoarele care mi-au aparut pe picioare, varice..dar nu-s chiar varice ca-s vinisoare....aici este o clinica care repara asa ceva..iti da niste injectii in picioare, mai precis in vinisoarele alea si se vindeca...am fost si dupa ce am nscut-o pe Alexia si tare m-am bucurat ca am scapat de ele....uite seful clinicii e un doctor roman plecat demult din tara, a fost doctor ginecolog in Ro....asta e un moft pe care o sa mi-l fac...si-apoi vine primavara si vara si merg la solar ca mie imi place sa fiu bronzata....si uite asa cu toate chestiile astea pe care o sa le fac o sa ma simt tare fericita....si o sa mai ies la plimbare cu Ada daca vine primavara, mai merg pe la mall...mai imi cumpar ceva frumos sa fiu sexy, ha ha si gata....pe mine toate astea ma fac mai implinita si asa ma ingrijesc eu ca sa fie fetele mele mandre de mine ![]()
....poate pana la urma o sa vina si un baietel, ha ha...
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
monica-elizabet spune:
fetelor, va pupam si va multumim de urarile de sanatate...apai daca try se "baga" pe lista la bb3 eu ii vreau pe bb3 si bb4 dintr-o data
numai asa accept![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)