Comori de nov-dec 2004 (144)
Raspunsuri - Pagina 25
bits spune:
slabutza miscarea!
bravo Robertel,poate vii si la Ken sa-l inveti sa zica 1 caci el incepe numaratoarea de la 2.bag de seama ca ii place engleza caci numara perfect pana la 10 si a inceput sa le rupa destul de bine in engleza,in rest vorbim japoneza de ma face cu capul si mai nou imi canta in japoneza
.offff romaneste o sa vorbeasca oare?
mey eu nu mai stiu ce sa ma fac cu Amon ,doarme ca valiza in gara,noaptea se trezeste(1 data) si nu se trezeste,eu dorm pe langa el si lapticul se imputineaza.daca inainte scoateam 130-150ml dintr-un san acum scoat atat din amandoi
.am sa incerc sa ma mulg la 3 ore sa stimulez daca nu se mareste productia bagam lapte praf si atsta e,am incercat sa fac tot ce e bun pt el dar daca el e puturos(suge doar cand ii vine laptele si apoi nik,trebuie sa ma mulg eu ca sa-i dau cu bibele)nu pot sta numai dupa fundul lui caci mai am un copkil.in rest e un copil fericit,rade fff mult,ii place sa i se vorbeasca si gangureste.vad ca are"repertoriul" mult mai bogat decat il avea Ken la 2 luni,aa si tipa cand nu este bagat in seama![]()
vad ca pe Ken il intereseaza jucariile fetitzelor,ma imita cum ma machiez cand nu sunt pe faza asa ca imaginati-va cam cum arata fetisoara lui
.mai sunt baietei care fac asa caci intru in panica daca nu-s
!
am vazut-o si noi pe fetitza lui Ochi-verzi,e o dulce in poza aceea imbracata in alb ca o printesica,pe Paulica fara frica care tot ma farmeca cu ochisorii lui,si pe copilasii lui Rosebina-poza de la baitza cu spuma mi-a placut tare mult(Bia e tare talentata la pozat).
si ca sa nu ne uitati am pus si noi poze aiciAmon si Ken
FELIS spune:
fetelor... multumim la toate de aprecieri... si sustinere...
Cu inima ma bucur si eu ca e bine... nici nu ma asteptam sa fie altfel inca de cd mi s-a zis ca cine ii face ecografie pe inima nici nu vede ca a fost operat daca nu stie... dar stiti cum e... control de rutina si parca de astea de rutina ti-e cel mai frica.... sa nu apara surprize... dar e asa cum ma asteptam si asta ma bucura...
Si la kineto a fost in aceeasi forma f buna in care a fost si la innot luni si si-a pastrat cheful si pt innotul de ieri de imi venea sa intru in apa sa il pup de drag ce imi era cd il vedeam de ex ca asteapta momentul sa il bage sub apa. Numara 1,2,3 si dupa 3 il baga sub apa.. Cd ajungea la 3 incepea sa rada si in secunda urmatoare dadea fericit din maini si din picioare si iesea razand si de sub apa...
ONITZO... mi-e dor de tine... Poza ASTA mi-a adus zambetul pe buze... e un dulce Paul
BITS... cat de des iti pupacesti copiii?... Mie imi venea sa il pup pe ecran AICI pe Amon si la ASTA... si cea in care dorm amandoi...
Cum e cu 2 baieti???????? (ti-am trimis mail, ai primit?)
ANDREAP... si mie mi-e dor de tine...
sanatate multa
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
aime spune:
'neata!
Bits, scumpisor mai e Amon, are o gurita si e un grasunel, iar tu esti mai frumoasa, mey. aaaa, si sa stii ca mie mi se pare ca Amon seamana cu tati lui
, Ken e copiuta ta, are o mutrita sugubeata...is tare draguti
Ce mai fac cucuietele? Mai stii ceva de ele?
Am mai pus si noi cateva
calde caldute cu vladut
dama spune:
Fetelor, eu am o stare de nus tiu cum ma cheama. Am intrat sa va citesc si sa vad pozite. Am selectat toate albumele si le vad mai tarziu.
Acum sa va spun despre nelinistea mea...se pare ca voi avea nevoie de un test de sarcina...nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang sau sa fiu trista...cam asta simt, 3 in 1. Mai astept sa vad ce se intampla, poate s-o intapla intamplarea intamplarilor si nu o fi pt acum. Ce mi-am propus si ce-a iesit, daca a iesit.
Gata ma duc sa mai fac din treburi pana una alta si apoi vin la pozici.
Mami de David (18.11.04)
mariussimiuc spune:
Dama,pai sa fie asa cum iti doresti...
Eu as vrea sa ne mai bucuram de o burtica...![]()
Am vazut ca v-ati schimbat locatia...
sau am pierdut eu firul? ![]()
Suntem in top 100, multumim tuturor ![]()
roserb spune:
Dama, iti tin si eu pumnii sa iasa asa cum iti doresti!
Bitsule, frumosi baieti ai , mai, o sa ai coada la usa peste cativa ani!
Miha, felicitari pentru micul matematician!
Eu in ceea ce priveste vaccinurile sunt cam conservatoare; nu sunt de acord cu cele impotriva bolilor copilariei (in afara de cel antirujeolic), asa ca , pentru amandoi copiii am facut numai schema clasica. Nu le fac antigripal, am stat sa ma gandesc si inca ma gandesc daca sa-i fac lui Mihnea cel impotriva meningitei, dar am inteles (poate vorbesc prostii) ca nu protejeaza impotriva tuturor formelor, deci e ca si antigripalul intr-un fel. Ma tenteaza (dar doar de departe ) cel impotriva hepatitei A, ma mai gandesc.
Aime, ce fel de vaccin e ala impotriva otitei(nu ma bate, da)??? Adica vrei sa zici ca daca-l faci , nu mai face copilul otita ever, sau protejeaza numai impotriva unui anume fel de otita? Nu de alta, dar bine merci otita se poate face de ma muci care-s nesuflati, de ex, si nu stiu cum ar putea proteja un vaccin la asa ceva.
Desi nu neg, Doamne-fereste , beneficiile vaccinarii impotriva bolilor grave, sunt totusi de parere ca trebuie sa procedam cu masura, adica ce-i prea mult poate face mai mult rau decat bine, parerea mea.
Paxelina, ce-ti face tineretul?Cum te descurci la dublu?
Roxana&Co
POZE CU PITICII
danette spune:
Uuuups Dama, deci se intrevede o noua burtica la orizont??!! Sper sa fie asa cum iti doresti tu.
Ce ciudata trebuie sa fie starea de vreau/nu vreau...
Dar pana la urma totul se limpezeste.
aime spune:
Roserbina, de ce sa te bat mey
. Noi am facut PentActHib-ul, care contine pe langa trivalentul clasic si doua "avantaje", mai protejeaza impotriva septicemiei, inflamatii la nivel de faringe, laringe si canal auditiv...asta din cate mi-a spus dr si scria in prospect. Normal ca e vorba doar de anumite tupini la meningita (tip B, din cate tin minte), nu protejeaza ptr alte tipuri si origini. Asta e vaccinul.
Dama, sa fie cum vrei tu 
andreap spune:
Buna dimineata!
Dama...ptr.mine necesitatea unui test de sarcina ar fi o veste buna..eu iti dorecs ca la tine sa fie asa cum vrei tu
Bits,m-am topit dupa baietii tai
..kene e mare deja,dar Amon e un inger,mai ales in poza in care doarme..l-am aratat la tot biroul!sa fiti sanatosi si fericiti!
Roserb,de aia ne incuscrim noi..gandim la fel( a se vedea vaccinurile..).Pupam frumosii tai(eu una as face de meningita si de Hep.A,mai ales daca-l duci din toamna la gradi).
Felis,pupam baiat..tare as vrea sa-l vad la apa pe pitic!
Mariuca mai behaie un pic...nu stiu ce naiba are.Pe mine ieri nu m-a mai durut gatul ci..urechea.Acum umblu cu vata in ureche,ca babele.Asa ca,batranete haine grele.
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
danette spune:
Si Iris tot PentActHib-ul l-a facut dar uite ca nu stiam detaliile pe care le-a scris Aime.
Stiam doar ca avantajele fata de programul national de imunizari sunt: anti-haemophilus-influenzae tip B - meningita HIB, iar cel antipolio este injectabil.
Se pare ca acest tip de meningita HIB la copii are o incidenta ridicata in RO.
Aici, in Baia Mare, chiar este un mare scandal, fiindca acum 2 zile a murit o fetitza de meningita, dr. nu si-a dat seama la timp ce era, a trimis-o acasa cu diagnostic de pneumonie usoara... iar a doua zi fetitza s-a dus...![]()
A, si Iris a mai facut si cel impotriva hepatitei A.
De vreo 3 zile a pocnit-o raceala si pe fiica-mea... muci la greu dar ca norocu' ca n-a facut febra si nu tuseste... a captat o varianta light se pare.