Comori de nov-dec 2004 (144)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

azi am ajuns si la pediatra lui , dupa ce de vineri am fost la 2 spitale, vineri dupamasa cu diagnostic de la antibiotic dar continuati, si duminica dupa ce am stat 3 ore la coada la grig alexandrescu am plecat mai boi decat ne-am dus, initial am stat la orl, dr a zis continuati tratamentul , si nea trimis la pediatrie, unde am primit sfaturi pertinente, opriti antibioticul,si alte minuni oricum ajunsesem la un grad de nervi de purtam discutii inteligente cu ea zic si totusi de stomacel pt protectie ce sa ii dau?" nimic , ca daca nu face diaree" zic si cat credeti ca va dura la regimul si tratamentul prescris de dvs pana va da in diaree, " a pai nuu" era pararela rauuuuuuuu cum le-oi gasi eu pe toate
ii daduse regim strict lichide ,( inclusiv lapte care "accentueaza alea din gurita dar... ce sa ii facem") si vreo 6-7 medicamente pe gura

in concluzie ceea ce are el, bubite ca de rujeola amestecate cu bubite ca de varicela, si cu afte in gura este o viroza, sindromul ,gura-mana-picior

Alexa38+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by paxela

azi am ajuns si la pediatra lui , dupa ce de vineri am fost la 2 spitale, vineri dupamasa cu diagnostic de la antibiotic dar continuati, si duminica dupa ce am stat 3 ore la coada la grig alexandrescu am plecat mai boi decat ne-am dus, initial am stat la orl, dr a zis continuati tratamentul , si nea trimis la pediatrie, unde am primit sfaturi pertinente, opriti antibioticul,si alte minuni oricum ajunsesem la un grad de nervi de purtam discutii inteligente cu ea zic si totusi de stomacel pt protectie ce sa ii dau?" nimic , ca daca nu face diaree" zic si cat credeti ca va dura la regimul si tratamentul prescris de dvs pana va da in diaree, " a pai nuu" era pararela rauuuuuuuu cum le-oi gasi eu pe toate
ii daduse regim strict lichide ,( inclusiv lapte care "accentueaza alea din gurita dar... ce sa ii facem") si vreo 6-7 medicamente pe gura

in concluzie ceea ce are el, bubite ca de rujeola amestecate cu bubite ca de varicela, si cu afte in gura este o viroza, sindromul ,gura-mana-picior

aoleuuu, te-ai lamurit bustean deci...Oricum, multa sanatate, sper sa-i treaca repede ca sa poti naste fara stres (in caz ca nu nasti de la atatea preumblari pe al doctori!)

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Vai, Paxela, prin ce nebunie ai trecut!

Macar esti convinsa ca acuma ia copilul ce trebuie? Ca din cauza atator nestiutori sa nu se imbolnaveasca si mai rau, saracutul.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Ochi verzi bine ai venit si pupam pe Diana cea povestitoare si asteptam poze multe multe.

Otilia vazut poze cu Anuta cea draguta, ce frumos merge ea pe bicicleta, si ce mey, canta si la pian fata ta, mey???? pai bravo ei, pupam degetutele ei mici si imi place ce bucatarie are ea acolo, ce-ti gateste bun?????Alexia imi face tot mereu placinte, ba cu branza, ba cu paine si parizer, ba cu varza
Imi place si poza in care sunteti amandoua, mereu imi aduci aminte de o prietena din copilarie care exact ca si tine are parul si seamana si la figura.
Vad ca Ana are parul scurt si ii sta tare bine, ma gandesc sa-i tai si parul lui Alexia ....dar apoi o sa-mi para rau dupa codite....
Pupici la cele mai frumoase fete de la noi fetele

Miha super pozele din parc si sunt de acord si eu cu Roserb ca are baietul niste ochisori:))))

Paxela sanatate la Silviu si tie nastere usoara, o bebelina sanatoasa si mancacioasa. Daca nasti si nu i-a trecut la Silviu poti sa-l duci la bunici cateva zile sa nu cumva sa o molipseasca si pe bebelusa.Pupici si curaj ca se rezolva ele toate.

Roserb copii tai s-au distrat bine, pacat de incidentul neplacut, imi inchipui ca v-a stat inima in loc cand l-ati vazut pe Mihnea cazand. Bine ca nu e nimic grav si imi inchipui cum se rostogoleau ei precum clatitele mi-a placut expresia, hha pzoe nu le-ai facut??????? sa vedem clatitele in actiune Pupici la nastrusnici Abia astept sa creasca si Ada sa vedem cum o sa interactioneze cu Alexia.

Dana welcome to the club, si noi ne confruntam de mult cu astfel de probleme, fie la magazin fie acasa, te miri cand incepe sa planga din orice sau cand i se pune pata pe ceva si nu vrea atunci e NU clar....mi-a spus o prietena ca perioadde la 2 la 3 ani e cea mai grea, asa ca mi-a urat un an usor, ha ha si stiu ca nu e funny deloc deloc, cum zice Alexia, ha ha PUpici si rabdare ....zise ea care si ea sta prost cu rabdarea...teoria e simpla dar cand ii apuca o criza mie imi vine sa urlu, ha ha Pupici la Irisina si mamica ei

Miria, Damiana mosteneste talentul de la mamica ei, asa ca ce poti sa-i spui. E tare dulce ea cum s-a vopsit pe burtica

Try
il pupam pe good boy si tu ai noroc ca te uiti la el cand nu intelegi ce vrea sa zica..Alexia mea incepe si acum sa planga daca nu intelegem ceva si e jale mare...de ex acum intr-o dimineata mi-a cerut sa-i du un " ult"...si m-am uitat si eu ca boul la poarta noua ca habar n-am avut ce-i ala si s-a pus fata mea pe un plans...si intr-un tarziu imi spune taica-sau ca e urs....ii trebuia un urs roz si eu habar n-avea ce vrea....e drept ca acum sunt rare cazurile cand nu inteleg dar se pare ca mai sunt inca.
Mersi de pontul cu biscuitii, ii plac la Aduta la nebunie, insa ii tin eu biscuitele cu mana mea ca daca i-l lasa ei il baga pe tot in gura si mi-e frica sa nu se inece. Pupici la baieti de baieti

Sper sa reusesc sa pun si eu niste poze azi sa vedeti dolofanica de Ada si ranjita de Alexia

Pupici la toate si o zi superba. Vine si la noi in sfarsit primavara, nu-i asa Anda???

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

oau..Paxela..da' ce are Silviu????Ca eu nu am citit decat plimabarile tale prin spitale...Sanatate multa!Si pupam si pe Anuta draguta din burtica
Roserb,offff..bine ca a foat numai atat!Pupici la neastamparat!Mariuca sper sa fie bine..adica nu dermatita atopica.Dermatologul a spus ca e de la ceva ce a mancat,ne mai vedem joi.la fel si inca 2 doctorite pediatre,dar asta numai prin telefon,spunand eu cam cum arata bubitele.
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Wauuu...un wek-end plin de peripetii...

Roxana, micutul cucuiet. Sper ca este in regula.

Andreea,pe mine m-a dus gandul la dermatita,ca asa face si Robert in perioadele cand ii apare iar cate o pata sau bubite care se usuca si se cojesc,dar daca spui ca dr a spus ca e alergie...Sanatate multa la printesa scumpa!

Paxela,si pana la urma te-ai lamurit ce are Silviu? Vad ca dr mai tare te-au naucit...

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Intru si eu sa vaz ce mai faceti. Nu am timp de citit din urma caci sunt in plina schimbare de job, asa ca tre sa predau lucrari, sa imi fac actele si tot asa.

Paxela, multa sanatate lui Silviu, micutul. Te inteleg, Maria in toamna ce a trecut a avut ceva combinat scarlatina-rujeola, nici acu nu stiu sigur ce a fost. Iar anul trecut, amindoua au facut alergie de la iaurt, de am ajuns la spt, ca ziceau ca e rujeola. Nu stiu ce sa cred cu bolile astea. Nastere usoara, care mai este AMR-ul?

Noi am fost la munte, am reusit sa punem scutec numai noaptea, peste zi, in parc si in tren am stat fara, doar 1 data am avut surprize.

Amina a inceput sa numere, avea 2 lingurite noi in mina si tot imi spunea> mama doua, doua mama

pupam copilasii si mamici lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Miria,pot sa spun ca Damiana mi se pare super tare? Stiu...pentru mine care sunt din afara...

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

M-am intors!
Multumim pentru urari si pupici!Si noi va.
andreap n-ai incercat niciodata Claritin?Sa sti ca-i mai bun decat Peritolul pentru ca nu produce somnolenta.
Diana imi facea alergii de la mancare,medicamente si la intepaturi de insecte,iar medicul ei ne-a recomandat Aerius,dar cand am fost la Timisoara dr.Craciun(un pediatru extraordinar) ne-a recomandat Claritin pentru ca s-a descoperit ca de la Aerius cade parul. Peritol nu-i pot da ca in loc sa-i dea somnolenta o agita si..........Tot dr. de la Timisoara ne-a spus, ca in general copiii care fac alargii au viermisori.Am facut analize si ce sa vezi??? Nimic! Dar ne-a dat preventiv Helmiflores,picaturi de la plafar si de atunci nu mai avem probleme decat cu insectele.

Cand am ajuns acasa, Diana era din nou imbracata ca pentru circ.Avea treningul roz, peste rochita de printasa(o rochita cu voal pe care i-a luat-o mama de Mos Nicolae, sa se joace)si sandale.
De sambata este racita si dadaca n-a scos-o afara,asa ca fata si-a facut de lucru.Ma omoara cu imbracatul!Toata ziua scoate haine din dulap si incepe:bermude peste pantaloni,rochite peste bluza,mai ia si cate o vestuta,iar seara aranjez din nou hainele in dulap.

M-am uitat cu Diana la fotografii,aveti niste copii foarte frumosi!Sa va traiasca si sa cresca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Paxela, da, asta e tot o boala a copilariei, mai putin intalnita in Ro, dar tot boala a copilariei este. Insa nu cred sa aiba nici o influenta periculoasa asupra ta, mai ales acum, la sfarsit de sarcina (dar cel mai bine intrebi). Nu stiu insa daca nasti maine -poimaine si vii cu bebelina acasa daca ea e protejata sau nu. Bolile contagioase au durata mare de contagiozitate, adica si dupa ce trec bubele o perioada de... tot trebuie sa te feresti. Intreaba te rog sau da-i o cautare pe net (banuiesc ca ti-a zis dr. ca e ok pentru tine daca n-ai manifestat nici o ingrijorare in mesaj vis-a-vis de tine). Si pe mine m-au suspectat e asta cand eram gravida si-am avut problema cu adrian. Pt. ca aveam palmele rosii (nici acum nu stiu de ce...).

Cici, stiam c-or sa-i placa biscuitii Adei, sunt innebuniti copiii dupa ei, la mien si alex baloteaza la greu ca, deh, tot ce papa adrian vrea si el. Si-mi cere mereu biki bebe ming, adica biscuiti de bebe mic, desi are si el biscuiti pt. varsta lui.
Noi avem noroc cu alex ca are o rabdare fantastica sa repete la infinit ce nu intelegem noi. Uneori zice si de 5-6 ori si pana la urma renuntam noi sa-l mai intrebam. Iar cand il punem sa pronunte ceva nu se sfieste, chair daca ne amuzam. Din contra, zice si mai des si mai cu patos cand ne amuzam, crede ca e motiv de distractie. Iar cand il corectez nu se supara, repeta dupa mine si face eforturi sa-si corecteze pronuntia. Ii despart in silabe si-l pun sa repete fiecare silaba si apoi usor-usor sa pronunte tot cuvantul. Cateodata merge, alteori cand e sa il pronunte pe tot de la cap la coada tot stalcit il pronunta. De ex. aice "pocotale" (portocale) cand ii despartim in silabe si le pronunta doua cate doua zice bine, dar cand leaga cuvantul tot la pocotale ajunge. Are tenmdinta de-a inversa silabele din interiorul unui cuvant. Zice vom in loc de mov spre ex. Il loc de aragaz zice azagaz.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput