Comori de nov-dec 2004 (144)
Raspunsuri - Pagina 15
flori76 spune:
Fetelor,imi cer scuze ca dau buzna(recunosc,imi sunteti ffff.dragi si va urmaresc indeaproape
),insa nu ma pot abtine sa nu-i urez Paxelei:sa-ti traiasca printesa mica,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! 
Flori
Noi
Otiliav spune:
Alexa, am vazut printesa mica in poze, este o frumoasa si parca seamana cu mami
. Ma bucur ca ti-ai revenit repede si esti deja acasa.
Cici, ce smechere sunt cucuietele, vad ca ai ceva productie de laptic
.
Try, ai dreptate mai dar ce pot sa fac decat sa astept.
Miha, nu-i chiar asa de speriat, eu ma lupt cu diagnosticul asta de la 19 ani, cand am avut un nodul de marimea unui ou aproape de axila si ma jena cand dadeam din mana in timpul mersului si asta m-a determinat sa merg la doctor, ca restul erau mai mici si nu le dadeam importanta. Nasol este ca iau tratament nodulii scad, nu iau tratament cresc iar si se si inflameaza, am avut uneori si diagnostic mastita. Iar sarcina intr-adevar ajuta, eu acum dupa 3 ani de cand am conceput-o pe Ana am inceput sa am din nou noduli, dar in perioada asta am scapat de ei.
Am insa un mare pitic pe creier, eu daca storc inca mai iese putin lapte/colostru si totusi am terminat cu alaptatul acum 1 an si 3 luni. Of, of hormonii asta.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
oti
, parca si onitza
zicea la fel...sper sa nu ma insel...nu-sh ce sa zic, poate tzitzi-le sunt deja pregatite pentru bb 2![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Cecilia C spune:
Otilia am avut laptic cat pentru 2 copii, ca Ada ca si Alexia a mancat numai dintr-o tzitzi .....si Ada nu s-a lasat mai prejos decat Alexia si a decis la 5 luni ca nu mai vrea sa suga, a supt numai noaptea apoi 2 sapt si tot vreo 2 sapt m-am muls eu ziua si ii dadeam cu sticluta...apoi de pe 4 martie nu mai suge nici noaptea si eu nu m-am mai muls si uite ca lapticul s-a cam dus...daca mai mulg vreo 40 ml...daca mai sugea domnisoara aveam lapte suficient inca ceva vreme...si eu tin si post acum asa ca laptele nu mai e asa consistent.....pacat ca n-au supt mai mult fatutele mele ca tare mai imi placea partea cu alaptatul, nimic nu e mai minunat decat sa stai cu puiul tau si sa vezi cum suge si cum creste mare.
Pupici la Anuta

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
onitza spune:
MONICA
dap, io mi-s cu tzitzicile "plangacioase"
...cate-o picatura si acum mai curge
..sanatate Ruxitei , Doamne sper sa nu fie otita 
OTILIA vei avea din ce in ce mai putin pana se va scurge abia o picatura cand si cand....io m-am trezit cu tricoul patat de lapte ca povesteam ceva despre Paul....![]()
Faza tare: fi-miu e adeptul trezitului dis-de-dimineata..iar mama i-a facut baita aseara si l-a culcat un pic mai tz cu speranta ca se va trezi dupa 7 macar..de undeeeeeeeeeee? fi-miu la 6.30 dimineata, a escaladat patutul, mama era pe balcon ii facea laptele, si in linistea aia profunda, striga Paul cat il tin plamanii: MAMAIEEEEEEE!
A sarit mama sa lesine de sperietura, i-a scapat bibe din mana
iar el calm: "Paul e"

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
onitza spune:
CICI am vazut pozicile cu printesele frumoase si fericite!
Ada e copie fidela a lui tati
iar Ale a ta!
esti o frumoasa si tare ti-ar sta bine educatoare! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
Cecilia C spune:
Onitza esti o draguta 

, da, mi-ar place mie educatoare dar cu o singura conditie, ha ha sa nu planga copii....ca eu cand incep fetele mele sa planga imi vine sa mor....mai ales Alexia cu crizele ei imi vine sa-mi iau campii.
Bag de seama cu eu chiar trebuie sa-l mai fac pe bb3 da' de o semana cineva si cu mine, ha ha
dupa ce am adus-o pe Ada acasa toata lumea zicea ca seamana cu mine,....si uite ca acum nu mai e chiar asa.
Sa aveti o noapte buna!!!

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
monica-elizabet spune:
onitza, super tare faza cu paulica, pai cine altcineva putea sa fie la ora aia![]()
multumim de urarile de sanatate, pup
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
try spune:
Cicisor, fetele tale seaman ca doua picaturi de apa. Ada e un sumo de fetita si mor dupa zambetul ei, ca si Alexia rade tot timpul. Inca-i mai faci baie-n camera? Nu ti-e frica de stropit? Eu nu le-am facut deloc baie-n camera baietilor. Iar de vreo 2 sapt. adrian a invatat sa bazdagane din picioruse de-mi uda baia pe jos.
Si-mi place ca-si prinde piciorusele, adrian inca nu si le-a descoperit.
Iar Alexia e cea mai scumpa cu codite neprinse. E prima data cand o vad fara mot in crestet si sa stii ca e frumoasa foc. De ce n-o lasi ma ides fara? Tunde-i un bretonel sa nu-i intre-n ochi.
Iar legat de bebe 3, si la mine tot un vis ramane, ceva la care sa visez s eu cand ploua afara sau cand ma joc de-a daca si de-a parca.
Sa stii ca nici adrian nu mai suge ca lumea. De cand am inceput diversificarea nu mai vrea sa des tzitzi (explicabil pe de-o parte), dar mi se pare ca nu mai suge nici cum trebuie. Daca mi-ar accepta biberonul macar m-as mulge si i-as da asa. Alex a inceput faza asta pe la 7 luni si-n final la 9 luni adio tzitzi.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
danette spune:
Aime, pupam pe Vladutz cel frumusel si cumintzel! super hainutzele cele noi.
Cici, la voi ca de obicei veselie mare! toata lumea rade si zambeste!
Mi-a placut mult de Alexia in halatelul de baie, cu parul neprins... si de Ada papacioasa, cum zambea ea!
Zau ca mi-e dor si mie de un bb mic, imbracat in pijamalutza cu picior, care sta cuminte in bratze, zambeste si bea laptic.![]()
Noi am stat azi pe-afara, Iris e super incantata de bicicleta asa ca
toata ziua...si cu ocazia asta cred ca m-am racit, ma doare gatul, iar mi-e infundat nasul si stau cu sticlutza de Bixtonim langa mine...
Aici sunt poze de azi:
http://home-and-garden.webshots.com/album/553771734lIqKjd