Cum ne-am ales partenerul de viata?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Guestus sotul stie ca eram si sunt inca mai sper o tipa cu capul pe umeri si am analizat f bine toate aspectele inainte de a lua decizia sa ma casatoresc cu el.Nu mai eram ce-i drept la 18 ani cand daca iti vorbeste frumos si iti recita Minulescu seara pe alee nu-ti mai trece ameteala 2zile( am trecut si prin asta) Cred ca e bine sa cunosti mai multa lume inainte sa te casatoresti, daca nu, intr-adevar norocul unei casnicii reusite cu un om extraordinar echivaleaza cu castigul la loto...cel putin la probabilitate.
Desi eram indragostita de actualul meu sot si inca mai sunt, ii mai taiam din elan atunci cand facea planuri de mers la mare anul viitor dupa a treia intalnire, il corectam frumos..."daca mai suntem impreuna..." Nu i-am cerut niciodata nimic, nu l-am intrebat niciodata de ce nu m-a sunat de 10 ori pe zi si nu l-am intrebat niciodata la telefon daca se gandeste la mine si cu toate astea, mi-a oferit de la inceput totul, ma suna de 10 ori pe zi si nu stiu de cate ori se gandea la mine. Atunci chiar imi spuneam ca naiba ii intelege pe barbati....daca il copleseam probabil cu dragostea mea arzatoare, cu telefoane, declaratii si intrebari nu stiu sincer daca mai era chiar asa de "indragostit". Totul a mers simplu si firesc intre noi, stia ca sunt foarte atenta si precauta si ca nici intr-un caz n-o sa pic pe spate daca imi va spune intr-o zi ca nu ma mai iubeste.
Cred ca iubirea inseamna in primul rand sa daruiesti inainte sa astepti si cred ca increderea inseamna sa ii lasi celuilalt libertatea de a fi el insusi si de a avea si el gramul lui de libertate fara de care nu cred ca putem sa rezistam la nesfarsit.Sotul meu (cat si eu) am iesit intotdeauna cand am vrut cu prietenii in oras, a fost suficient sa imi dea un telefon ca ajunge mai tarziu...a putut sa isi invite oricand "baietii" acasa la o seara intre baieti in bucatarie, paradoxal este ca nu a facut-o si nu o face decat foarte rar.Poate ca are nevoie doar sa stie ca poate sa faca lucru asta, nu stiu ce sa zic...
Acum dupa 5 ani simt inca acelasi lucru, sunt mai fericita ca la inceput si vad inca viata frumoasa.
Ce o sa imi rezerve viitorul o sa aflu atunci nu are rost sa imi traiesc prezentul proiectandu-mi viitorul, ar fi si greu sa reusesc sa traiesc in doua lumi paralele, femeie fiind inca si blonda.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

Linga Rufus am avut clar sentimentul de "acasa", de acea dulce siguranta. Poate copilul din mine a reactionat atunci, dorinta aceea de a avea pe cineva care sa te protejeze, linga sufletul caruia nu ti se poate intimpla nimic rau
Apoi, sint genul care acceptind un om cu tarele lui consider ca nu am dreptul apoi sa l acuz de ele...
Noi, nu am avut timp sa ne cunoastem.. de fapt nici nu am vrut. Ne am simtit minunat unul linga celalalt asa ca am hotarit sa ne suprapunem vietisoarele, toate cele 4, pe atunci.
Pe scurt, cum spunea o pretena, suma defectelor este acceptabila

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Tora, minunata povestea voastra, va doresc din inima sa ramaneti asa de fericiti pentru tot restul vietii; aveti o familie minunata, mi-am permis sa ma uit la pozele voastre.

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelamicka spune:

Da asta e un subiect foarte fain...

Pe sotul meu l-am cunoscut cand lucram la aceiasi firma (el in centrala.. eu in una din sucursale... cu alte cuvinte era seful meu ... indirect... dar sef) si mi s-a parut cea mai rece, mai mai distanta si mai aroganta persoana conascuta vredata. Imi era jena sa ii pun intrebari de incepator.... unui guru ca el (amandoi suntem calculatoristi... retzelisti mai exact). Timpul a trecut (adica vre un an jumate) eu am plecat de la frima respectiva... el a ramas... si am inceput sa comunicam altfel... fara relatia sef-subaltern.. me messenger normal...

am inceput sa ne cunoastem din ce in ce mai bine... era singurul barbat pe care il cunosteam in lumea asta si care nu se simtea intimidat de mine si de cunostintele mele... mai ales ca barabatii se simt tare inferiori (trecem peste gradele de comparatie) cand o femeie le da lectii la dmeniul lor cel mai tare: CALCULATOARELE.

am devenit buni prieteni.... cei mai buni prieteni... si apoi avenit ideea de a merge in orasul unde era si el ca sa imi pun viata profesioanala pe picioare deoarece in orasul de unde eram eu... totul era mort dpdv economic.. deci slujbe mai putine sau... eram "supracalificata profesional".

si am mers... atractia a fost foarte puternica de la inceput...
El care era inchis si distant a devenit foarte deschis, glumet, etc..
(prietenii liu de ani de zile zic ca eu am l-am schimbat foarte mult si numai in bine - ceea ce ma face sa fiu foarte mandra de puiul meu) si relatia a inceput sa se inchege.

eu nu sunt genul de femeie care sa se inmaoie la buchete de flori si alte alea... primul cadou facut a fost un calculator...deci nu comentam...

si cam la 2 ani dupa ce am devenit un cuplu... dupa ce am facut dragoste... in pat goi pusca... m-a intrebat daca vreau sa fiu nevasta lui... si eu am zis DA...

apoi am facut nuti si alte alea..... suntem impreuna de 4 ani... ne simtim super unul cu celalalt... discutam orice... facem impreuna orice... jucam acelasi joc pe computer... suntem ina ceiasi guilda... avem caracatere acelasi nivel....etc... inelegeti voi...

vrem ca in toaman sa il concepem si pe bebe (de ce in toamna? ca doar nu sutn nebuna sa fiu insarcinata VARA IN BUCURESTI?)

il iubesc enorm.. si el pe mine la fel ... si pot sa zic ca el a fost cel care mi-a intins aripile dpdv profesional... eu vreau sa fac securiatet IT... el ma sustine... si ma ajuta cat poate...

cam asta e povestea nostra...

Suntem un cuplu fericit...

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
eu nu sunt genul de femeie care sa se inmaoie la buchete de flori si alte alea... primul cadou facut a fost un calculator...deci nu comentam...

frumos.
Si cit mai multi bebei calculatoristi va dorim.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Multumim, multumim.. vrem vreo 3... din care sper sa fie macar o fetitza... daca nu toate 3 sa fie fetitze... javascript:insertsmilie('')
big smile

va pup

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaelamicka

Multumim, multumim.. vrem vreo 3... din care sper sa fie macar o fetitza... daca nu toate 3 sa fie fetitze... javascript:insertsmilie('')
big smile

va pup

miha

Frumoasa povestea voastra, iti doresc sa ti se indeplineasca intru totul visul si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Frumos subiect Silvi!
Eu mi-am ales sotul de pe internet. Stiam eu exact ce caut si ce ar trebui sa gasesc. Eram femeie in toata firea dupa 2 relatii majore esuate lamentabil, din diverse motive (unde era afectiune nu era potrivire si "vitze versa"). Deci toate atuurile la mine. Si dupa vreo serie de intensiva cautare/sortare/convorbire/intalnire cu vreo 12 subecti in decurs de 30 de zile, eram la limita puterilor si rabdarii, cand am facut o ultima incercare disperata (acum pot spune ca a fost ultima, dar cine stie ce-ar fi fost daca nu-l gaseam pe EL). Si a fost cu noroc, ne-am gasit, ne-am inteles minunat din primul moment, era clar ca aveam acelasi idei despre viata, cosmos etc. PE net cred ca am vorbit cu el o singura data, cat sa-i spun ca m-am intalnit cu alti n-shpe barbati care nu erau pe gustul pretentiilor mele si cat sa-i spun ca eu caut barbat cu care sa ma marit si sa-mi faca nepoti pentru tata. Omul a fost de acord cu mine si asa am ramas: nedespartiti. In cel mai scurt timp (o luna) am ramas insarcinata.
Si acum la 2 ani de cand ne-am ales, avem o fetita de un an si 3 luni, un alt bebe pe drum, ne construim o casa (sa bagam familia mare), suntem mereu pe drumuri, calatorim, mergem la munte, facem tot ce ne place amandoura, in masura in care putem sa ne desprindem de pitica mica (in septembrie furam cu masina lui in 10 zile, pana in Laponia si inapoi in tara).
Acum pot sa spun ca ratiunea nu stiu in ce masura a contribuit la alegerea mea. Dar daca ar fi sa spun ceva, ash zice ca l-am ales fiindca se trezeste dimineata devreme, merge la munte si skiaza, asculta muzica buna, si-a dorit mult copii toata viata, e un om echilibrat, vesel (cand nu e ciufut si incapatanat si greu de suportat) si optimist.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Bee, ce sa mai spun ca m-ai lasat fara grai asta zic si eu poveste interesanta. Va doresc sa traiti fericiti ca si pana acum, sarcina usoara si pupici micutei tale.
Cred ca asa cum intreba Guestus, ai fost si tu pentru cercetare pana ai gasit persoana potrivita si viata ti-a scos in cale un om minunat.

Mergi la inceput

Domnule... afurisitul asta de internet.... ce face el di oameni....

dar cred ca exista un numar mare de femei care nu si-ar fi gasit jumatatea daca nu era internetul...

Eu sunt una din ele....

Va pup

Mergi la inceput