Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Yagmur-ce frumos e Luca in costum

Marani-eu consider ca a papat 200 ml (apa+lapte)

pt toti bb-ii si mamicile de azi

fug sa fac ceva de papa

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

la teodora ne-a dat certificatul de botez imediat dupa sluja.noi avem si certificat de casatorie de la biserca.
seba doarme in body maneca lunga si pantalon sau costumas intreg si nu vrea invelit,asa ca il las in face.si teo facea si face la fel daca incerci sa pui ceva pe ea se foieste pana se dezveleste.la noi in casa e cald si nu imi fac probleme,ii las cum vor ei.ma gandesc ca nici mie nu mi-ar place sa ma inveleasca cineva cu de-a sila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

miro si asiza...multumessssssccc

evident ca e chef !

poftiti la tort de ciocolata !...am petnru toata lumea

primul cadou al fiului meu..un caca de zile mari pana la gat !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by desiree

miro si asiza...multumessssssccc

evident ca e chef !

poftiti la tort de ciocolata !...am petnru toata lumea

primul cadou al fiului meu..un caca de zile mari pana la gat !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Woooww...tort de cioco ...

Si ce cadou de la Octavian...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia ia scoate tu si gogosarii ca uite ce ti-am adus...
dandusa te am simtit eu de cateva zile dar am sperat ca e claudiu liber si va mananca tot timpul... iti spun din propria experienta ca daca te gandesti ca nu ti ajunge laptele, n o sa ti ajunga...pai tu vrei sa fie mereu fotomodel? las-o si pe ea sa mai puna un pic de carnitza...si d emai agitat de vreo saptamana...o fi ceva in aer...uite un mare de la noi
carla copilu are in continuare 7 mese pe zi asa, si? al meu a avut 8 pana la 2luni si suntem mandri cu asta... stai ca fac eu mai jos teoria compararii....
bebinuta eu ii pun pantalonasi cu picior cam tot timpul ca are talpile si mainile reci mai mereu...
yagmur un scump luca, le a terminat pe americance da? sa fie intr un ceas bun!

acum s o zic si p'asta ca prea o aveam pe inima...angi sunt foarte revoltata de faptul ca ai pus link pt asta....nu suntem nici la stirile de la ora 5 nici la alte forumuri cu incredibil dar adevarat nici la ororile lumii...mi se pare foooarte nepotrivit ca, la capitolul fulguleti de noiembrie decembrie sa pui asa o trimitere...puteai macar sa pui un avertisment langa...eu nu m am uitat, stiu povestea pozei de mult si m a marcat dar nu am vrut sa o vad. si cred ca toate ar trebui sa avem posibilitatea alegerii...este suparator si dureros pt oricine sa vada asa ceva iar pentru o proaspata mamica poate ramane un eveniment marcant...si nici nu poti sa zici ca si a facut o singura...vrei copii mutilati, violuri...astea chiar fac parte din cotidian, nu sunt cazuri izolate asa ca...de ce nu, nu? eu una nu am nevoie de spamuri...si cu aceasta ocazie te rog sa scoti si poza lui d de pe site. iar chestii de genul asa mi a zis dr sau nu m am gandit...no comment. cu totii avem un creier si tre sa invatam sa l folosim/...

hai ca m am racorit un pic....acum, partea a doua:
eu cred ca al meu copil, ca sa fie un copil fericit si increzator trebuie sa stie si sa se simta cel mai frumos, cel mai iubit, cel mai istetz...mi se pare ca numai asa poate ajunge un om increzator, de fapt ca asta e temelia...nu exagerand, bineinteles...no sa i zic bravo atunci cand ii frige una vreunuia....dar ca principiu...si tot comparandu l cu altii mi se pare ca nu o sa mi reuseasca...de aceea am spus stop comparatiilor. si cand aud ca altul face ceva si al meu nu, imi zic frumusel....las' ca x e mai mare...
revin

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by marani

O intrebare pentru cele care-si hranesc bbii cu formula: cum considerati cantitatea de lapte mancata de copii vostri, ex: 180 ml apa sau 200 ml rezultatul final ( apa plus lapte praf )?

mamica de bubamara

pai eu iau in calcul rezultatul final: 210 ml apa+ 7 lingurite=240 ml, ca a crescut masa, sau volumul, ce naiba e, si a ajuns la gradatia de 240 a biberonului

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dianocica, buna treaba zici tu acolo cu teoria comparatiilor! Intru totul de acord! ...si al meu are 7 mese pe zi, uneori chiar opt...aaaa...si lasa poza lui dmic pe site, chiar daca te-a suparat Angi ca O VREM ACOLO. LOCUL LUI E PRINTRE FULGULETI!!!!! Asa ca, mai gandeste-te!

Dandusa, ne e dooor de optimismul tau!!!! Hai si tu si spune-ne ce ai pe suflet, poate te mai descarci nitel si reusesti sa-ti recapeti zambetul...Baga poze noi cu Crinuta si povesteste-ne ce-a mai facut! Ca Denis ii simte lipsa !!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by bebinuta

Am si eu o intrebare: cum dorm imbracati bebeii noaptea? Au piciorusele goale sau nu? {fara sosetute).
Eu o imbrac pe Ada cu salopete dar ma gandeam si la treaba asta. Oare le-ar fi frig?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

noi dormim in salopetica si in sacul de dormit.nu o lasa in labutzele goale.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by chris80

pai eu iau in calcul rezultatul final: 210 ml apa+ 7 lingurite=240 ml, ca a crescut masa, sau volumul, ce naiba e, si a ajuns la gradatia de 240 a biberonului

volumul... 1l=1dm cub...de unde =>ca nu poti sa spui cate grame sunt decat daca sti si densitatea...
hai ca nu stiu ce am azi, dar din gluma odata imi sare mustarul...imi tot amintesc de chestii care m au enervat si pe care nu le am spus la momentul lor... deci absolut nimic personal, chris, da?

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

neata si-o cafea sa treaca greata!fetelor,am un cap de gumaaaaaa.....bine,ca ma stiati din start,dar chiar asa....scrisesem ieri un mesaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj.....cam asa de lung.....raspunsesem la fete,mai bagasem si eu ceva noutati,o rugasem pe AKA sa-mi spuna de ce eu nu pot sa vad "ingerii dormind".....sa o laud pe ANGI pt CEL MAI FRUMOS SI EMOTIONANT CADOU DE 8 MARTIE!ce frumoasa felicitare....cred ca ai dat apa la soricei....multe scrisesem,dar incerc sa scriu repede cate ceva pana nu mi se trezesc sandokanii.offfff,ca sant singura acasa....nu ma bagati in seama,hai ca bag aici repede ca migul,cu cafeaua sub nas....

DANUTZ si TEUTZ....sar'na si

AELITO.....m-ai facut numai din vorbe....pai si tu prin ce-ai trecut cu SOFIUTA mancai-ar mama gurita ei....Doamne nu mai vreua sa mai aud de furtunase,sonde,aparate si toate alea.....ca zau mi se face rau....te inteleg in totalitate prin ce-ai trecut....am simtit pe pielea mea cum e sa-ti vezi pruncul "neajutorat"....sa depinda doar de ce-o vrea Domnul.....va pupa mama pe amandoua

DONIA.....ori m-am uitat ca o proasta,ori mi s-a parut mie ca nu ai mai prestat de mult?.....zi-mi daca m-am uitat ca o proasta,canu mapsupar.....eu intotdeauna citesc din urma si apoi ma apuc de scris.....

DIANOCICULE

ASIZULE.....hai,ca am bagat o poza in exclusivitate pt tine...de fapt scrisesem un mesaj mai lung in cap trecut.....si era specificata si treaba asta.....ca ma intrebai tu,cum ar fi sa-i alaptez pe amandoi....si poza aia iti va raspunde.....

DANDUSULE.....lasa ca trece.....ba da,esti recuperabila.....de cate ori nu am fost si eu inspaimantata de cate ori auzeam cate ceva rau despre cineva,moarte,de astea.....de "dormeam" noaptea cu capul in sus si cu ochii cat merele atintiti in tavan....pana s-a mai estompat tristetea.....crede-ma ca orice minune tine trei zile.....lasa,ca ce li se intampla la altii nu ti se intampla si tie.....ia,apuca-te si fa mai degraba curatenie in sufragerie....ca vin la mare.....nu ma intereseaza ce program ai facut cu fetele,cine vine si cate vin....eu tre sa fiu prima.....am zis din iarnalasa prostiile si fa-te fata serioasa.....

ASIZULE ...am uitat sa-ti spun ce misto santeti acolo la gradina botanica.....foarte frumos!asa o dupa amiaza in familie....mai zic si eu...

YAQMUR....eu tot stau cu dintii infipti in tastatura calculatorului si astept poze de la botez......si cica le-ai bagat deja....dar unde sant si de ce nu le pot vedea.....hai,lumineaza-ma te rog....cand ai timp....pupixuri lui LUCHITA FARA FRICA!

ALEXUCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......unde esti?santeti bine?hai vin-o aici la noi sa ne povestesti ce-ati mai facut,ce-a mai facut smecherasul de MARK!mi-e dor de tine!

dar unde sant fetele care nu au mai prestat de mult....LORYM,si nici K-TRINEL nu ane-a mai scriiiiiiiiiiiiiiiis.SARYTA;MADALUTA.....a aparut ROXANICA in schim.......oricum sant mai multe care.....eu cand nu prestez sa stiti ca sant cu biberoanele pana in cap,parul strans intr-un coc in varful capului,nu-mi mai sta centrat,e pe stanga sau pe dreapta,dupa caz si ma lupt cu sandokanii.....dar seara intru mereu si va citesc PE TOATE.....fara exceptie.....

MIRONA.....aici sant,la apel

va zic repede in doi timpi si trei miscari.....ca noi santem bine sanatosi,ne bucuram de primavara....e un timp foarte frumos la noi si sper sa tina asa pana la vara....ca eu sant ca o dacie tablagita....abia ma misc de spate,nu stiu de unde ,adica din care parte vine durerea,ca de fapt daca ma apas,ma acaut....vine de peste tot.....m-as duce sa-mi fac niste masaje,dar ce fac cu sandokanii?sper sa nu ma motorogesc deloc.....va pup si intru mai tarziu ca deja se urla din camera copiilor....oare cine-o fi?ma duc sa ma uit........

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput