a insela - intre bine si rau

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

quote:
Originally posted by Monytza

Nu stiu de ce am simtit nevoia de a va impartasi experienta mea...poate o va citi cineva..sau poate nu...dar...dupa ce am scris totul...ma simt deja mult mai bine...

mie mi-a placut povestea ta, defapt ma bucur pt fiecare care isi gaseste jumatatea...pt ca asta sper si eu

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

quote:
Originally posted by Monytza

nu l-am iubit....nu ma iubea...l-am inselat....ma insela....ma simt umilita.....

imi pare rau...probabil o sa te simti jignita...dar efectiv nu am mai ris asa la un post aici de tare mult....adica tu o luai in stinga si in dreapta da' daca el facea la fel, tu te simteai umilita? hehe....mare ti-e gradina....sa ne spui cind apare noua iubire....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Vandal eu nu asa am vazut lucrurile. EU am citit asa - am inselat si culmea ma simteam bine facand-o, dar la randu-mi cand am fost inselata m-am simtit rau, umilita si-atunci am vazut si partea cealalta a monezii si pe viitor nu cred sa-mi fie la fel de usor sa o fac.

In plusalt lucru ce se desprinde din povestea asta este ca atunci cand esti langa omul potrivit sansele sa ajungi sa-l inseli sunt foarte mici, aproape nule.

Eu asa am citit si inteles povestea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by violeta69

daniele,tu vorbesti in cunostinta de cauza?! sau doar din teorie?!
ca la teorie eram cea mai tare inainte sa apara si "practica"...cred ca nu ma intrecea nimeni cand era vorba de principii!!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Nu stiu sa raspund la intrebarea ta fiindca nu are o legatura evidenta (pentru mine) cu mesajul meu. Ma intrebi daca am inselat sau daca am fost inselata?
La ce cunostinta de cauza te referi?
Si, pe urma, ce te face sa crezi ca daca stapinesti doar teoria, nu poti fi bun si la practica (macar din intimplare)?

Qi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Dar am senzatia ca nici una dintre aceste doua situatii nu m-ar tulbura pina la "isterie".
daniele,draga mea....asta m-a facut sa te intreb daca vorbesti din experienta!
si fara suparare
teoretic si eu pot spune multe,dar cand ajungi la practica al naibii ce te mai tulburi ...chiar pana la isterie! si la practica,ma refer sa fii inselat/a...nu la altele m-am gandit...la altele spun si eu tot teoria.....
eu tot cu drag pt tine

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Pai n-am zis? "am senzatia"...Senzatia.
Asa cred eu, chiar cred.
Pina acum "senzatia"(reflectare nemijlocita a unor insusiri ale obiectelor din realitate ca urmare a actiunii lor asupra organelor de simt) nu m-a inselat si, in nebunia mea de om, am voie sa cred ca nu ma voi tulbura in acele situatii.
Trist dar adevarat.
Dau vina pe virsta, cica odata cu virsta te loveste si intelepciunea. Intelepciunea e insotita de calm. Calmul te ajuta sa gestionezi questii pe care in tinerete le-ai fi considerat prilej de razboi si castrare fortata (nerecomandata de medic).
Pe bune, prefer sa-mi petrec viata altfel decit rezolvind inselaciunile partenerului, exista atit de multe alte lucruri frumoase! Si numai 2 minute pe zi in care m-as gindi la o eventuala aventura a lui ( la care iata! eu ii dau dreptul daca e sa fie) inmultite cu 7 zile inmultite cu 12 luni deja se fac niste ore pe care prefer sa le petrec in jacuzzi, sauna, pe fotoliu cu o carte in mina, la salonul cu masaj etc.
Numeste-ma cum vrei. N-o sa te contrazic.

Qi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Si top si eu!Nu pot sa nu ma bag in discutie!Si vorbesc din experienta personala!Nu stiu ce incerci cind inseli,dar e al naibii cind esti inselat!E putin spus ca ajungi la isterie,acesta e doar un aspect minor al situatiei.Isteria se rezolva cumva-un sedativ...,dar restul...Sa fiti pazite de asa o incercare.Pe cuvint si cu sinceritate,
Incognito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Garantat-in atare situatie-cel inselat-iti pierzi intelepciunea!Initial.Pentru ca esti devastat.Reusesti sa-ti pastrezi calmul si asta daca stii ca cel ce se enerveaza pierde controlul...discutiilor,caci altceva...ce sa mai pierzi?Esti pus in situatia de a te reconsidera ca persoana,de a-ti reconsidera intreaga viata...-si nu o poti face la minut,pentru ca esti o persoana cu sentimente.Ai nevoie de ceva vreme.Te surprind propriile reactii.E tare rau.
Incognito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

VandalNu vad de ce m`as simti jignita..pana la urma fiecare are dreptul la opinia sa..ma bucur ca ti`am adus hohote de ras..chiar de nu am inteles exact motivul extazierii tale...Problema e ca tu nu ai citit esenta..ci ai "vandalizat" continutul...Ai inteles superificialul pe care l`ar intelege orice mascul(fara sa vreau sa ating pe nimeni)..care in strafundul mintzii sale intelepte nu pricepe ca si o femeie poate sa insele fara sa isi iubeasca amantul..si chiar sa i se para nedreapta ipoteza de a fi inselata!
Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun si sa nu ma surprinzi iar!...Si cat priveste anuntatul unei noi iubiri...in caz de nu ai mai putut citi pana la capat postul anterior...te anuntz acum ca saptamana viitoare voi da nastere celei mai mari iubiri din viata mea,qintesenta unei relatii super reusite si fericite cu AL MEU SOT!!Deci..urmatoarea mea iubire se anunta saptamana viitoare!

P.s.Sper sa nu te simtzi jignit de strambatura

MiramarDA...ai inteles ceea ce am vrut sa spun!![

Mone37+ Maria Antonia

Burtik Mone 33+
Burtik Mone 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

quote:
Originally posted by Miramar

Vandal eu nu asa am vazut lucrurile. EU am citit asa - am inselat si culmea ma simteam bine facand-o, dar la randu-mi cand am fost inselata m-am simtit rau, umilita si-atunci am vazut si partea cealalta a monezii si pe viitor nu cred sa-mi fie la fel de usor sa o fac.

In plusalt lucru ce se desprinde din povestea asta este ca atunci cand esti langa omul potrivit sansele sa ajungi sa-l inseli sunt foarte mici, aproape nule.

Eu asa am citit si inteles povestea asta.

Probabil ca asa vrea si ea sa creada....si in felul asta are o scuza...vezi moncher ca am umblat in stinga si in dreapta ca nu eram fericita da porcu' aista cum isi permite sa ma insele? PI MINE MAMITZO? Lasa ca ii arat eu...

hai ca ma distrez copios....va pup dulce....

Mergi la inceput