Fetelor stiti cumva daca fiolele de par de la Lendan...este o marca care banuiesc se foloseste doar in saloane.....sunt bune?! Au efect?
Mi-am cumparat acele fiole...am folosit deja 5 si simt ca parul imi este alfel...sunt super....cel putin pt mine!!!
De unde ai intrat in poosesia lor?Cat te-0au costat si cate ar trebui folosite pentru a se simti efectele asupra scalpului?Merci.
Se gasesc doar la saloanele cosmetice...sunt produse profesionale de la Revlon...si costa 50 mii bucata in cutie sunt 12 buc. Mi-am mai luat si ceva de hranire a parului cu minerale acelea sunt 70 mii.
Eu am dat 2 milioane pe 12 cutiute cu ser Pilosome si un sampon aceeasi marca, toate impotriva caderii parului. Mi s-au parut bune.
Eu am incercat de la Kerastase sunt 10 lei si ceva fiola , intr-adevar ajuta.Daca nu-i o cauza interioara , ai toate sansele sa si scapi.Ce am remarcat e ca parul creste mult mai repede , se regenereaza si capata o alta textura.
Eu de vreo luna si jumate folosesc niste fiole de la plafar ,care se numescPlacenta Seb .Sunt pt toate problemele capilare si se foloseste o singura fiola pe saptamana .O fiola costa 3 Roni .Pt mine sunt chiar bune ca se cunoaste diferenta.
Tratementele pentru par de la Vichy sau de la Foltene le-a incercat cineva? Ce parere aveti, merita ?
quote:
Originally posted by maria_alexia
Tratementele pentru par de la Vichy sau de la Foltene le-a incercat cineva? Ce parere aveti, merita ?