Dupa terminarea CIC se poate intra in prenatal???

Dupa terminarea CIC se poate intra in prenatal??? | Autor: dordia2000

Link direct la acest mesaj

Buna seara!!! Pe mine ma framanta o problema. Eu sunt in CIC pana pe 14.11.2007 dar...mai vreau un bb. Dupa ce termin CIC...in loc sa ma intorc la servici unde oricum nu ma mai primesc...pot baga concediu prenatal daca sunt insarcinata in 29 sapt??? Adica as vrea sa imi calculez cam pana cand pot ramane insarcinata sa pot beneficia de CIC in cazul in care nasc dupa ce il termin pe acesta?
Dar....nu stiu cum sa fac....vreau ceva pareri si eventual....legi de care sa ma agatz.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Pai, Diana, poti sa-ti iei concediul de risc maternal cu pana la 84 de zile inainte de termenul estimat, adica 12 saptamani, daca esti suficient de persusiva si doctorul tau de familie pricepe legea. Ca majoritatea nu stiu decat 63-63.
Dar mai poti "inghesui" inainte ceva concedii medicale.
Uite ceva similar:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81171

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput