Prieteni pentru totdeauna (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Iertare LOU .Chiar ca ar trebui sa imi fie rusine,am somat vreo 3 zile si pe aici nu am trecut deloc.

Oricum partea proasta este ca maine incep in partea cealalta si nu vreau deloc.Bogdan zicea sa raman acasa si zau daca nu as ramane,dar asta inseamna evident ca ar trebui sa imi refuz chestii pe motiv de lipsa resurse financiara.Sper din tot sufletul sa fie bine acolo si sa imi placa

Tu ce mai faci?Ai terminat sesiunea?Toate bune si frumoase?Pe unde te-ai mai plimabat?

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

off naspa cu scoala asta...dar lunga sesiune mai ai,si atatia corectori,dar zici ca e exam de doctorat.Oricum nu imi fac probleme,parca vad ca iei si bursa.Si noua ne-au tinut la service laptopul vreo luna si ca sa vezi ni l-au dat fara sa cupleze unul din ventilatoare,noroc ca se pricepe Bogdan si cand a vazut ca se incinge l-a desfacut si a vazut care-i treaba

Eu imi fac curaj..stii zicala aia" curaj gaina ca te tai" asa si eu.Si a venit ploaia si nu am putut iesi la shopping ca vroiam sa imi iau ceva de imbracat,asa ca trebuie sa aman pt WE.

Matei nu stiu sigur daca vrea sa mearga la gradi,dar sunt sigura ca o sa ii placa si sper sa se si acomodeze repede si mai ales sa aiba cei de acolo grija cu alergiile lui.

Ce sa mai azi sunt suparata rau,sincer,daca iti vine sa crezi,nici nu am dormit bine de stres,si ce este si mai haios nici Bogdan nu avea somn pe la 4 de diminiteata pe motiv ca are nu's ce deadline la serviciu

dar cu Ingrash ce se mai aude,ca sa nu mai zic de celelalte fete

edit:acum nu mai merge netul ca sa trimit mesajul

"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Hai Lou ca uite ca si eu stau in casa desi e tare frumos pe afara...doar ca eu m-am certat din nou cu Bogdan si de asta stau in casa....

La job a fost naspa.Oricum nu vroiam sa ma duc si acolo sa vezi numai pipite blonde cu sani mari si aranjate...de zici ca merg la agatat.De altfel in "departamentul de retail" unde o sa fiu si eu e o blonda..mama mama si a fost cu inca una la o intalnire de afaceri si s-au intors foarte multumite si au povestit cum tipul le-a placut si l-au dat pe spate numai cand le-a vazut,ce sa ii mai prezinte oferta,ca oricum vroia.Deci imagineaza-ti,noroc ca nu am sa fiu chiar cu ele in birou ca nu mai este fizic loc si am sa stau in alta parte,sper cu oameni mai normali.Iar coordonatoarea este de treaba dar merge si tasteaza la calc de se aude din biroul vecin.
Si in concluzie vineri nu am facut absolut nimic...cica am citit norme,dar era atat de galagie ca fiecare vorbea la tel si super tare,coord vorbea si la doua tel in acelasi timp si nu m-am concentrat deloc.Sper sa fie mai bine sapt viitoare.

In rest nu mi-am cumarat nimic ca nu prea am gasit si daca m-am certat cu desteptul nu am fost pe nicaieri ca trebuia sa il car si pe Matei si nu tocmai ma descurc numai eu si el.Am sa merg in Mall nitel mai incolo cand se culca Matei si sper sa imi gasesc ceva,daca nu am sa merg prin centru in pauza de masa evindet.

Nuschu si eu cred ca nu prea vrea sa dea pe aici,ii se pare ca fac eu pe tiranul.Eu sper ca nu este nici pe departe asa.Iar Ingerash se poate sa invete,nici pe mess nu prea am vazut-o.

Multi si spor la invatat.

"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Ce mai faci Lou iubita?

Pai tu esti mai norocoasa cu firoduri pe langa casa,ca noi avem deserturi pe langa casa.Si m-as duce la strand,dar am o problema....sunt prea grasa si de fapt am o burta cat o sura

La serv cam frec menta,cica sunt in training..ceea ce presupune sa ma plimb cu un tip cu masina prin Bucuresti ca sa instalam la comercianti pos-uri.Pana nu ma mobilizez eu,nu invat nimic....Oricum cica o sa fie si training,ca ma duc la Cluj 4 zile.

Sunt insa bucuroasa ca am reusit sa il duc pe Matei la gradinita si ii place tare mult

Daca vrei sa ne vezi am facut 2 albume noi

Multi

"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Lou sper ca ai trecut cu bine peste ultimul exam,acum poti petrece pe cinste si astept confirmarea bursei

Cum a fost la party de pe strada?Eu cred ca a fost tare yammy prajitura facuta de tine.

Eu sunt in depresie...nu-mi place neam la noul job,este adevarat ca nu fac nimic,caci aia sunt tare ocupati si de mine nu are timp mai nimeni sa se ocupe,nu am birou,calc....nimic,stau pe un scaun si incurc pe toata lumea.Asa imi vine sa fug dracu...nu stiu unde.

Si este asa de cald pe aici ca lesin si eu ma simt tare grasa,serios...gafai daca merg si eu nitel sau urc niste scari.Cica am hotarit eu ca de ieri ma apuc de Tae Bao si ce crezi...deja au trecut 2 zile si nu am facut nimic. Si acum in loc sa ma culc deschid obsesiv mess-ul si email-ul desi nu imi scrie nimeni nimic

Ar trebui sa ma duc sa ma culc,nu?! Oricum ma simt tare singura...

Te si mai vorbim!

"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

.

Mergi la inceput

Lou unde-i mesajul?

Noroc ca l-am citit mai devreme

Vazut pm si actionat.

E naspa intr-adevar ca va lasa astia sa asteptati asa de mult rezultatele,eu faceam scandal

Sa stii ca si noi am discutat ca sa renunt,sa imi dau demisia,dar... postul e ok..si desi nu am deocamdata oameni in subordine,voi fi manager de produs si pe viitor,daca ar fi sa raman aici este foarte probabil sa am oameni sub mine pe care sa ii conduc si sa ii coordonez.Si job-ul asta poate insemna ceva pt cariera mea daca e sa ramanem in Ro.Si oricum eu stiu ca acum este si starea mea ca am schimbat job-ul,colectivul si ma obisnuiesc mai greu si in plus eu as prefera sa nu muncesc.Dar inca sper sa ma acomodez.

Ma gandeam sa mergem la concert la Bob Sinclar-dar trebuie sa il convig pe Bogdan.

In rest...nu se aude un WE prea stralucit,Bogdan maine este la un curs..si ramane duminica,sper sa iesim pe undeva.

Te

"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput