Prieteni pentru totdeauna (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Salutare!

Am ajuns de la serv si sunt tare obosita si deprimata.Azi nu s-a intamplat nimic si am stat intr-un stres si in niste emoti...Sper sa fie maine mai bine,si in plus am enorm de mult de munca.

Lou tu ce mai faci?

valentinag welcome

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

off Lou sa stii ca ma voi gandi la tine si iti voi tine pumnii

Sa inteleg ca tu o cunosti pe valentinag?

Pai hai ca zic-la mine la serv sunt libere 2 posturi de coordonator si am aplicat ca va fi concurs.Si azi trebuia sa fie prima proba,dar.. nu a fost si numai m-au tinut in tensiune.Dar poate maine scap de ea,ca oriucum imi e sila sa citesc proceduri si clauze contractuale

"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Pisicuta ,multumesc de primire!
Loui,cred ca sunt vreo 3,ahh ce mai chatuiam pore intregi!De cand n-a mai mers chatu,ne-am pierdut urma!Pe Ym nu te-am vazut niciodata cred...Ma duc sa te admir!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Off Lou ti-au dat si carje.Sper sa te vindeci repede

Am vizionat in sfarsit album cu pam pam.....Lou si sotulache.Tare frumosi sunteti si va sta minunat impreuna si eu va doresc cat mai mult ani impreuna si cat mai multe pary-uri.
Si tot vroiam sa te intrab:tu manaci vreodata?

Eu iar nu am citit nimic,dar poate reusesc azi ca cica maine afla detalii despre prima proba a concursului si suntem nici mai mult nici mai putin de 20 de concurenti

Va pup si va doresc o seara minunata

"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ai ras 4 ciucalati cu martipaaaan????Te urasc!
Loui,vazut,placut,mai freau!
Bafta la scoli!
PS,ai grija cu picioru ca nu-i de glumit!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

'searaaaaaaaaa

Ce fac fetele?? Somati

Eu am trecut sa va vizitez ca maine o iau de coada la serviciu.Sry ca nu am trecut mai repede,dar sambata am avut musafiri pe parcursul intregi zile:mama mea si bunica mea si azi a fost ziua lui Matei si iar nu am reusit sa intru.

In rest am dat in sfarsit prima proba a concursului de coordonator in ziua de vineri si maine ar trebui sa primim raspunsul.A fost o proba eliminatorie,cei care trec de ea vor da maine urmatoarele 2 probe.Desi am dubii sper sa fiu printre cei care merg mai departe

Lou cum mai e cu piciorul?

Valentina ce ne mai spui?

Celelalte fete pe unde umbla?

Multi

"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Hallo girls!

Eu nu am mai intrat..pls nu va suparati pe mine dar sunt extrem de obosita incat imi este rau aproape in fiecare zi si partea naspa este ca nici nu stiu cand am sa recuperez.Noroc ca mi-am luat liber luni si am cu tot cu WE 4 zile de odihna.

Lou mercic pt urarile pt Matei.Cat priveste concursul de coordonator s-a incheiat pt mine,dar mai vine altul,nu?!

In rest nu am noutati...ieri am condus-o pe mama sotului meu la aeroport si Matei a fost fascinat de avioane.Iar apoi a dat o tura la o expozitie pt copii si ne-am distrat pe acolo....

Lou succes la examene!

Restul de fete nu mai trec pe aici? WE do miss u!

"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Lou te-am vazut. sper sa treci si pe aici

Eu ieri am semnat pentru un nou job si mi-am si dat demisia de la fostului.

"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

LOU[PUP]

MS MS pt urari. Job-ul este la alta banca-Transilvania si se cheama: "Manager vanzare/acceptare carduri".Sigur sunt manager mai mult cu numele,ca de fapt...sunt unicul meu sef,fiind singura persoana care se ocupa de task-urile pe care le am.Oricum este mai bine decat la actualul job,mai ales financiar.Partea proasta este ca o sa imi fie dor de unii dintre colegii de aici.

Piciorul ce mai face? Esti ok acum? Mult succes la facultate.Uite si galeria:

Hai LOU..Your the best

"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Pisicuto da pi aici nu dai?

Ingeraso bafta la sesiune

Mergi la inceput