Prieteni pentru totdeauna (9)
Raspunsuri - Pagina 3
ingerash spune:
prezenta!!! va rog sa ma scuzati ca am intarziat :) Ma prezint la raport cu examenul luat ... is asa fericita... am si slabit de stresul profei asteia la care am picat... cine vrea cura - va poftesc sa dati cateva examene cu ea si va faceti siluete
ufff... vreau si eu sa calatoresc ... sper sa reusesc la vara, am planuri mari
Lou.... Paste fericit! si sa-ti aduca iepurasul tot ce-si doreste sufletelul tau
Pisi... felicitari de promovare & bafta la gasirea unui alt loc de munca daca asta iti doresti
Nu... cand zici de bai ma gandesc la baile noastre de la faculta: usi care nu se inchid, apa care nu curge, oglinzi nema... ce vad prin oras e chiar lux
pup toate fetele frumoase
pisicuta si matei spune:
mama Lou gata pleci...super .concediu minunat iti doresc
Eu am inceput serviciul si am muncit azi cat pt o saptamna normala dar recuperez si apoi iar am sa stau degeaba la greu
Ingerah felicitari pt exam,stian ca esti "the best"
Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
nuschu spune:
Vacanta frumoasa, Lou. Sa ne arati poze cu tine bronzata pe elefanti :P.
Felicitari pentru exam, Ingerash. La mai mare! Cu mai putina sudoare.
Welcome back in the business, Pisi. Mai putina munca iti doresc :).
Ieri a fost ziua mamei :).
In rest, am avut un w/e destul de plin si dezorganizat, va spun mai incolo, acum ma duc sa modific un raport.
V-am pupat
Li
pisicuta si matei spune:
hallo hallo
sa inteleg ca toata lumea este in concediu
Ei bine eu nu sunt,muncesc din greu la vesnicul meu joc Maple story si la mesajul asta,ca ma chioresc la lumina facuta de laptop.Cred ca de asta m-a luat somnu
Noutati:
1) am muncit pe rupte toata saptamana ca a mea colega este tare lenesa si .....oricum m-am hotarit sa nu o mai ajut si sa nu mai fac nimic in locul ei
2) mi-am depus cv-uri si sper sa iasa ceva bun
3) ne-am luat monitor nou ca cel vechi este batrin si bolnav,saracutul si de laptop nu ne mai bucuram mult si mi-am luat niste balerini.
Cam putine noutati
Oare cum se disreaza Lou?Mor de nerabdare sa ne povesteasca
Va si ma duc
"Cronometrul" lunilor
ingerash spune:
Paste fericit dragele mele adolescente! sper ca ati fost cumintele si o sa va viziteze iepurasul ;) pentru ca ar avea multe pentru voi: jucarii, fericire, pace Va doresc din toata inima sa aveti niste sarbatori minunate!
p.s.: aruncati o privire aici ca sa-l recunoasteti :) http://www.novadentalpartners.com/images/Services/Bugs%20Bunny.jpg
pisicuta si matei spune:
Haloo,hallo!
Vad ca va distrati,manacati oua,dar la altii nu dati
Hai ca va dau eu niste oua si va astept sa ciocnim.Mentionez ca aceste oua sunt colorate de mine
Va dulce!
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
Louuuuuuuuuu welcome back
Abia astept povesti si poze
Eu am mai stigat dupa fete,dar ele sunt ocupate,si oricum si eu sunt obosit ca dorm putin si muncesc mult
Sa te odihesti,ca te astept cu forte proaspete sa revitalizam subiectul.
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
Lou chiar ca ma intrebam de unde au aparut atatea e-mail-uri pana am descoperit de la cine sunt si m-am bucurat.
Probabil ca nu iti mai trebuie confirmarea mea ca sunt minunate pozele,iar de peisaje ce sa mai zic...te cred ca vrei sa te intorci,dar poate cine stie la vara mai trageti o tura.
ntr-adevar se pare ca numai noi doua ce mai dam pe aici,cred ca trebuie sa mai facem o strigare.
Asa de repede te apuci de invatat?Succes mult iti doresc
Eu sunt trista ca iar a trecut WE si nici nu am simtit.Orium saptamana asta se intampla lucruri importante la serviciu si chiar as avea nevoie sa imi tii punmnii
O seara placuta tuturor
"Cronometrul" lunilor
valentinag spune:
Louiii,vreau si eu pozici cu vacanta ta!
Eu de ce nu stiam de subiectul asta sa va citesc
"La vita e bella"
poze
marea inghetata