pt arian

pt arian | Autor: iulia82

Link direct la acest mesaj

draga 'nimeni',am o mare 'nelamurire':in luna ianuarie anul acesta am nascut o fetita la 37 saptamani implinite(3050grame si 53 cm).nasterea a decurs repede.inainte cu o saptamana de a naste,la control,medicul mi-a spus ca am colul dilatat 4 cm si mi-a recomandat repaus.la ora 6 jum au inceput contractiile iar la 7 cand am ajuns la clinica simteam deja nevoia de a impinge.insa a mai trebuit sa astept inca o jum de ora moasa care nu era in clinica(timp in care copilul meu se zbatea sa iasa).cand a sosit am fost urcata pe masa dar nevoia de a mai impinge slabise,la fel si intensitaea contractiilor.fetita s-a nascut dar era foarte linistita si respira greu.a murit la 2-3 ore,dupa 3 stopuri cardiace.pe fisa de externare scrie ca ,cauza a fost asfixiere,iar cei de la spitalul judetean unde a fost transferata au gasit in plaminii si in stomacul fetitei mult lichid amniotic.in rest copilul era perfect sanatos.
sarcina a decurs f bine.la inceputul sarcinii am avut o infectie urinara care a disparut pe parcurs,dupa tratament.in rest nu au fost alte probleme.acum mi-am facut din nou analizele si toate au iesit ok.
intrebarea mea este ,totusi de ce s-a intamplat asa? de ce a murit copilul si de ce colul mi s-a dilatat asa repede si avut o nastere atat de usoara.am 24 de ani si a fost prima nastere .inainte am mai facut doua chiuretaje(in urma cu 4 ani,respectiv 2 ani).va rog ajutati-ma cu un raspuns pt ca nu mai stiu ce sa cred.acum imi doresc iar un copil,dar mi-e cam frica...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Imi pare sincer nespus de rau pentru pierderea suferita.
Uite posteaza intrebarea ta aici. probabilitatea sa iti raspunda cineva este mai mare. De fapt la acel subiect se discuta OB-GYN
Aaaa, si bine ai venit in comunitatea

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput