draga 'nimeni',am o mare 'nelamurire':in luna ianuarie anul acesta am nascut o fetita la 37 saptamani implinite(3050grame si 53 cm).nasterea a decurs repede.inainte cu o saptamana de a naste,la control,medicul mi-a spus ca am colul dilatat 4 cm si mi-a recomandat repaus.la ora 6 jum au inceput contractiile iar la 7 cand am ajuns la clinica simteam deja nevoia de a impinge.insa a mai trebuit sa astept inca o jum de ora moasa care nu era in clinica(timp in care copilul meu se zbatea sa iasa).cand a sosit am fost urcata pe masa dar nevoia de a mai impinge slabise,la fel si intensitaea contractiilor.fetita s-a nascut dar era foarte linistita si respira greu.a murit la 2-3 ore,dupa 3 stopuri cardiace.pe fisa de externare scrie ca ,cauza a fost asfixiere,iar cei de la spitalul judetean unde a fost transferata au gasit in plaminii si in stomacul fetitei mult lichid amniotic.in rest copilul era perfect sanatos.
sarcina a decurs f bine.la inceputul sarcinii am avut o infectie urinara care a disparut pe parcurs,dupa tratament.in rest nu au fost alte probleme.acum mi-am facut din nou analizele si toate au iesit ok.
intrebarea mea este ,totusi de ce s-a intamplat asa? de ce a murit copilul si de ce colul mi s-a dilatat asa repede si avut o nastere atat de usoara.am 24 de ani si a fost prima nastere .inainte am mai facut doua chiuretaje(in urma cu 4 ani,respectiv 2 ani).va rog ajutati-ma cu un raspuns pt ca nu mai stiu ce sa cred.acum imi doresc iar un copil,dar mi-e cam frica...
Imi pare sincer nespus de rau pentru pierderea suferita.
Uite posteaza intrebarea ta aici. probabilitatea sa iti raspunda cineva este mai mare. De fapt la acel subiect se discuta OB-GYN
Aaaa, si bine ai venit in comunitatea
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi