Dati copilului o inteligenta superioara-cartea.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

ce citat...nema citat..pune-o pe hartie!! te pot ajuta cu ceva?( io care nu reuseam sa deschid un pdf..)

ALEXIA,02.mai.2004
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

Constat ca NIMENI nu doreste sa fie mai inteligent decat este...Acum , ori ca sunteti toate fff. inteligente...- va felicit si va invidiez!- ori sunteti toate persoane normale , care dorm , la ora asta , nu ca mine!( Eu fac un tort , si nu s-a copt blatul!)

Mergi la inceput

Buuuun , Flavia , deci vrei citat...

Mergi la inceput

scuze ,dar nu reuasesc sa postwz citatul...

Mergi la inceput

Interesant..., ca scuzele mim l;e primeste...

Mergi la inceput

Cred ca e normal , la ora asta...- mai bine continuam dimineata , da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AniaMaria spune:

Mamicilor cu carti destepte, le-as putea avea si eu? Incerc sa las adresa mea intr-un pm, sper sa-mi iasa. Multumiri anticipate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vreau si eu sa stiu, carte citate ,orice ma ajuta sa pun creierele la treaba.

Multumim Magnolia

Luna 17 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

CITAT(pag. 218, capitolul*** Insuflarea cu incredere):"Orice expert care se aventureaza in a spune parintilor cum sa-si creasca copiii va cauta inevitabil in propriul lui copil dovezi ca tehnicile sugerate de el chiar functioneaza .Nu-mi permit sa-mi prezint familia ca pe un exemplu de perfectiune, totusi pot sa mentionez faptul ca fiica mea este membru MENSA , fiind admisa aici inca de la varsta de trei ani si pentru un timp a fost cea mai tanara membra din istoria organizatiei(MENSA admite numai persoane cu un coeficient de inteligenta care se incadreaza in raza "geniului".)In calitate de parinte , va pot asigura ca nici o tehnica in sine nu va poate face copilul un geniu.Sentimentele dumneavoastra NEROSTITE , credintele si atitudinea sunt cele care vor avea cel mai mare impact asupra imaginii de sine a copilului si automat asupra potentialului sau." *******Acest citat s-a vrut a fi prima lingurita din cartea mentionata anterior , precizez ca nu este o carte doar pt. copii , ci mai degraba pt. toate varstele , dar care are unu-doua capitole in care puteti obtine informatii inedite care pot folosi in educatia copiilor.Capitolul 13 , de pilda , se numeste "Fereastra copilariei" si contine urmatoarele subcapitole:"O fereastra a oportunitatii","Creierele sensibile","Granitele fragile",Procesul de intarire","Metoda Montessori"******(aici am aflat si eu cateva amanunte care m-a determinat sa deschid topicul cu acelasi nume , tot aici , pe DC , din pacate neglijat in ultima perioada , sa-mi fie rusine!)"Unirea muzicala a polilor" ''Vioara lui Einstein", "Conexiunea Mozart""Descoperirea Lozanov"," Stimularea prenatala", 'stimularea infantila", "Stimularea timpurie a copilului",, unde se dezvolta idei ca:"Cititul timpuriu","Citirea muzicii", "Jocul la pian"-sper ca Sabina, compozitoarea zapacita!sa citeasca si pe aici si sa intervina , cu amanunte , eu o iubesc si o admir fff. mult, daca vi se par interesante aceste mici detalii pe care vi le-am dat , probabil ca veti fi si mai inacantate dupa ce veti citi cartea...( Mie , una , mi s-a parut greoaie pe alocuri , dar poate ca e doar o impresie de-a mea , care sunt putin , ceea ce demonstreaza din plin ca eu sunt prima care am nevoie de aceasta carte!Norocul meu ca o am , acum ramane sa o si aprofundez!) ****** O vreti?*****Ca , de data asta , v-o dau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

DAAAAAAAA!!!
Poate ma mai destept si eu putin.Ce zici,am sanse?

Mergi la inceput