Dati copilului o inteligenta superioara-cartea.

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Eu pot sa vad cartea cu Adobe Acrobat.
Dati-mi o adresa de e-mail sa o trimit.Maine am sa incerc sa o pun si pe 4shared.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DavidAndrei spune:

Eu nu reusesc nicicum sa imi descarc aceasta carte si tare as vrea sa o am. Daca poate cineva sa mi-o trimita si mie pe adresa mea de mail: andreea6791@yahoo.com. Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Am citit si eu un picut aici. NU am citit cartea cu pricina.
Parerea mea : trebuie sa fie si ceva material genetic buuuun in copil, altfel nu cred ca faci mare lucru.

Eu nu am grabit o pe Raluca cu absolut nimic, nu am obosit o repetandu i cuvinte ptr ca ea sa le stie a scrie, nu am accelerat nimic. Totul la vremea lui. INSA am citit mult langa ea si m a vazut si asa a facut. Ei ne copiaza. Devoreaza carti in engleza la 7 ani. CERE carti cadou, se bucura mai mult de o carte decat de o papusa, este un copil f. inteligent ( asta mi s a spus) si sunt convinsa ca ffff mult este genetic. Nu avem saptamana sa nu mergem la biblioteca. Am vazut acolo copilasi mititei, in RO nu am vazut asa ceva.
Si anul asta a fost propusa ptr un test logic pe care daca o sa l treaca o sa fie gifted child (copil dotat). In RO nici nu se chinuie sa identifice astfel de copii. Si apoi au programe speciale ptr ei.

Nu fortati copiii, daca sunt isteti sunt si putin ghidati o sa va arate ei ca sunt deosebiti.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

CorinaDana - felicitari! cartile (sau mai bine zis invataturile desprinse din ele) sunt cel mai folositor cadou pe care un copil il poate primi :-)
Multa bafta Ralucai la test!

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Multumesc Lorelaim !

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

eu nu am reusit sa iau cartea, mi-a trimis-o si filofteia pe e-mail si nu am reusit s-o deschid. am ramas cu curiozitatea..

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Ai reusit s-o dezarhivezi? Daca da inseamna ca nu ai Adobe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Moama, cred ca sa tot fie fo 12 anisori de cand am citit-o prima data si de atunci o caut in disperare. Please nu pot s-o deschid desi am Adobe Reader, helppppppp!!!

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Daca dati adresa de mail pot sa trimit. Va trebuie zip. Am downloadat-o azi. Abia astept s-o printeze sotul ca eu nu pot sa stau asa cu capul intr-o parte.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Daca dati adresa de mail pot sa trimit. Va trebuie zip. Am downloadat-o azi. Abia astept s-o printeze sotul ca eu nu pot sa stau asa cu capul intr-o parte.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana

Andreea..cauta prin setari..se rasuceste din program...cauta pe la file,eu stiu pe undeva pe acolo..si eu am citit primele pagini cu capul intr-o parte

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput