FIV in Ungaria 11

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nmirela71 spune:

Buna fetelor!Ancerc din nou sa va trimit mesaj caci de cateva zile sa trimit mesaj si nu pot.Ati mai patit asa ceva?
Daria doar asa vorbisem aici ca ampreuna vom completa actele acelea cand vi data viitoare .Doar ai spus ca vi fara d-nul cu,asa ca avem timp sa vorbim.
Gabitu nu mai e mult si ne antalnim,facem cumva timp de o cafea sa mai vorbim
Kora ,zilele astea mi sa oferit un loc de munca la clinica, de la 1 apr si-ti spun sincer ca ma cam bate gandul dar ..nu stiu ma mai gandesc,altfel nu sant acolo doar cand ma cheama ei.
Mi-ka dar cu examenele astea am mult de anvatat si -s.A-mi pare tare rau dar chiar nu mai stiu ce trebuia sa fac.Scriemi te rog din nou
Liana pup pe burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

daria nici mie nu mi la cerut..si eu aveam 2 sarcini pierdute ..cand a vrut sa'l vada mi l'a facut acolo ..asta ca stai mama linistitaa,,,
Mirelush ce misto ar fi sa fii tot timpul la clinika,,si io cu cine mai nasc?ha?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"10

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Mireala: ma bucur ca ai scris, ti-am scris demult mail chiar si azi dar fara raspuns, nici pe mesenger.

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Mirelus-draguta sa stii ca nu ma bazez sa plec singura sincer, si d-l de abia asteapta sa mearga ca, desi nu recunoaste ii e dor de Dumagas-ul lui(e firma de TIR unde a lucrat)acum avem firma noastra dar face numai intern si nu mai e ca "afara", sa vezi cand a citit ca ai zis tu ca il chemi la raport..., sa stii ca pt. data viitoare imi fac lista ce sa l intreb pe dr. Z., ca data trecuta cand a zis sa i spun daca am intrebari, nu mi amintesc daca ti am zis vreuna, o sa ti dau mail sa ti spun cand sa ma programezi, in functie de cum imi vine menstr.;zi-mi te rog cand este pastele la voi? cumva pe 1 apr. sau pe 15 apr. stiu ca e cu o sapt.inainte sau dupa al nostru si cate zile sunt nelucratoare dupa pastele catolic la voi, ca eu cam atuncti trebuie sa ma prog.cred...ciao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Eu stiu ca anul asta pastele catolic cade la fel cu cel ortodox pe 8 aprilie,gresesc?
dariada-mi te rog pe pm adresa ta de mail ca daca iti trimit mail prin DC nu incap atatea pagini!

editez:initialele tale sunt cumva MN?ca am primit un email(fara sa scrie ca vine via DC) de la cineva care spune ca nu stie cum e cu PM ul asta si am forwardat pe adresa respectiva formularele!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

cenusareasa-zi mi te rog ce i acela PM si cum se activeaza?

Mergi la inceput

Pm=private message...intri la profilul tau,dand click pe propriul nickname,si ti-l activezi...cred ca asa merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

kora, Tia, legatuirlormultumesc frumos pentru gandurile bune!!!

PUSSI

Mergi la inceput

ce facipussi?esti bine?cum lucreaza ovarele...te inteapa?te umfli?fie-ti mila de o incepatoare ca mine si lumineaza-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

pussi si noi tinem pumnii sa fie maine bine la eco . Printesa lu' taticul a facut azi jumatate de anisor, a crescut foarte, foarte bine...de la cele 2 kg acum a ajuns la 7!!! Toata ziua bolboroseste pe limbuta ei si se baleste toata si offf... nu sta o clipisoara singurica: ori mamica ori taticul sa fie cu ea in camera, ca de nu...scandal!

davtide, fiindca esti de a mea, ma bucur ca ai scris pe forum, aici sunt fete care o sa fie alaturi de tine, ai sa vezi! O poti ruga pe nmirela71 sau pe o alta fata care merge la szeged sa te programeze...

nmirela71, ti-am trimis un PM

ileana, tu pe unde mai umbli????

Pupici la burtici si la viitoarele burtici szegdiste

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput