FIV in Ungaria 11
Raspunsuri - Pagina 8
ioana78 spune:
Liana am cam umblat teleleu zilele astea ! De 8 Martie sarbatoresc si barbatii asa ca n-am joit cu chefurile ! Ce fac bb ? Sunteti bine toti, asa-i ?
Magda ti-am trimis masaj !
Pussi maine iti va zice dr ca e ok, iar peste vreo doua sapt. tu o sa ne zici ai in burtica ca doar n-a fi numai Liana cu gameni !
Gabitu, Cenusareasa, Ioana voi aveti programare luna asta . Vad ca sunteti cu emotii, dar o sa vedeti ca va fi bine !
Pupici la gravidute Andicu, Liana, Daniela
Liana30 spune:
gabitu o vb inteleapta ai spus..si mai zic io"Nimik nu'i imposibil"
ioana78 suntem mai bine..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"10
Nasica
KoraPop spune:
Pussi bafta multa maine!
Gabitu mi-a facut mare placere sa te cunosc esti o fata buna si sensibila si sigur va fi bine pana la urma, iti doresc mult succes la prima intalnire cu dr. Chivu (Zadori) sau cum ii mai spuneti voi la fermecatorul dr. maghiar...
Mirelus cu parul roz multumesc din suflet si DD sa va dea sanatate si numai bine tie si familiei tale!Intr-o buna zi am sa te caut la clinica....lumea asta nu e asa de mare...!
Mult succes tuturor "unguroaicelor'!
Kora
CARPE DIEM!
internet spune:
Pussi bafta maine , te pupam
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
dariaioanaxx spune:
cenusareasa- astept e-mailul, sper ca nu ai uitat!mersi anticipat!
Gabitu- daca ai fost la Schitul Namaiesti,ai facut bine, am fost si eu acolo si la man. Ghighiu langa Ploiesti, la ambele sunt icoane facatoare de minuni ale fecioarei cu pruncul care ajuta in special femeile care nu pot avea copii!
Fetelor-pt. analizele hormonale din ziua 2, dr. Zadori mi a cerut pe e-mail(chiar acum am verificat e-mailul, sa fiu sigura ca nu gresesc) sa fac asa:FSH, Prolact.,LH si TSH, TSH este egal cu estradiol? ca eu estradiol nu am facut si nici nu mi a cerut nici dupa consultatie, ziceti mi ca sa stiu sa l fac odata cu analizele pt. anestezie! si inca ceva Dr. Zadori seamana cu Chivu, dar foarte putin, arata mult mai bine decat fotbalistul nostru!(parerea mea)ciao!
Liana30 spune:
daria TSH e altceva,,intra la cele pt anestezie..nu are leg cu estradiolul..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"10
Nasica
teacdrn spune:
daria-TSH=hormon hipofizar tireostimulator
tea
PS: TSH poate fi facut in orice zi,dar daca tot faci celelalte dozari in ziua 2 sau 3 faci atunci si asta.
sunshine4ever spune:
dariaioanaxx : si mi emi-a cerut Tsh, Fsh, Lh, Prl si spermograma pt prima intilnire, analizele uzuale is pt anestezie (doar nu ii ca la noi ca te opereaza si fara nalize)
DM
dariaioanaxx spune:
fetelor- ma mir de ce nu mi a cerut si estradiolul, care am citit ca este destul de important!mai ales ca voua vi l a cerut la toate! dar daca stau si ma gandesc cred ca are totusi o logica, si dr. Z. se gandeste la toate dar daca eu nu i-am dat toate piesele puzzle-lui....am citit ca estradiolul are ceva leg. cu mentinerea sarcinii, ori cum eu i am scris in e mail ca mai am un copil facut natural, o fi zis omu' ca n am probleme cu a mentine o sarcina, dar ce eu i am spus ca prima sarcina a fost obtinuta si sustinuta tot prin tratament! nu si nu i am spus nici la prima consultatie, parca eram in transa dar lasa ca pt. data viitoare imi fac o lista !ciao