FIV in Ungaria 11
Raspunsuri - Pagina 7
Liana30 spune:
legaturoooooooooooo tin pumnii maine voi fi acisa nu te uiti da>?ca nu vreau sa ma vezi
ioana76 stai mama linistita ca eu l'am avut 11 si ete ce a iesit
ioana78 tu pe unde umblii?
adela azi sunt aci abia astept sa vaz modelul de carut..
Tia acu nu pot da dupa ce fac flacaiicateva luni venim si noi pi la voisuntem inebuniti de "Trei ape"si mergem des acolo..asa ca nu scapati de noi
andicu nu stiu de la ce dar m'am stricat rau la stomac si mai am si dureri...nu mai stiu ce sa fac..tu ai patit'o?offfff
gabitutin pumnii stransii..
moamaaa ce ma oftic ca nu pot sa ma intalnsc si eu cu voi
va pupacesc pe toate....
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"10
Nasica
pussi spune:
gabitule nu mai ai mult!! E gata bagajul??
Gabitu, crinuta, zori, auburn, Ioana eu zic sa stabiliti voi cand va e mai bine..ca pe mine nu stiu daca va puteti baza..ovarele mele lucreaza puternic..sunt tare curioasa maine ce-mi zice Chivu..dar s-ar putea sa ma punctioneze luni..oricum va tin la curent si fac tot posibilul sa vin!!
ioana76te inteleg perfect cu stresul..asa eram eu saptamana trecuta, dar eu zic s-o lasi mai moale..ca daca de pe acum faci asa..nu mai ai mult si o sa incepi sa visezi embrioni si spermatozoizi! Iti tin pumnii!! Oricum o sa te calmeze Chivu..are o capacitate de calmare si de ridicare moral..cum putini oameni o mai au
magda
legaturilor deci cum?? sunt aici??Nu ma uit!! cand mergeti la eco??
PUSSI
davtide spune:
Buna fetelor! Am si eu o intrebare, am trimis un e-mail acum 2 saptamani la clinica din Szeged sa-mi fac si eu programare la dr. Zadori si nici pana astazi n-am primit raspuns. Voi v-ati facut programare prin telefon? Sunt deja foarte stresata ca nu primesc nici un semn. I-am cerut sa-mi spuna ce analize sa duc pentru ca de cand va urmaresc am observat ca va faceti o gramada de analize di ziua a 2 a ciclului dar eu nu am un ciclu regulat o luna imi vine 6 nu! asa ca nu ma pot baza ca reusesc sa-mi fac analize. Ati fost la el si fara analize? Ce sa fac? Sunt disperata!!!!! HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!
gabitu spune:
Cenusareasa nu te mai ingrijora, o sa fie bine. Nici nu vreau sa-ti spun cat mi-a iesit mie FSH. Asta este, asta sunt si n-am ce face alta mama nu mai face . Eu am mers in week end la o manastire de pe langa Campulung. A fost super, a fost ceea ce aveam nevoie. Acum ma duc linistita la consultatie. Ce o vrea DD asta o sa se intample.
Va doresc si voua linistea pe care o am eu acum si increderea ca ce iti este scris aia se va intampla.
Va pe toate
gabitu spune:
quote:
Originally posted by davtide
Voi v-ati facut programare prin telefon? Sunt deja foarte stresata ca nu primesc nici un semn. I-am cerut sa-mi spuna ce analize sa duc pentru ca de cand va urmaresc am observat ca va faceti o gramada de analize di ziua a 2 a ciclului
Draga mea eu am avut programarea si discutiia de inceput cu doctorul pe e-mail dar mai este varianta telefonica. Pe prima pagina ai numarul de telefon de la clinica. Poti sa suni acolo si sa iti faci programarea. In legatura cu analizele nu stiu ce sa-ti zic.
Pupici
sunshine4ever spune:
Davtide ti-am scris un mail, pt ca am scris aproape un roman sinu am vru tsa ocup aici locul.
DM
Liana30 spune:
asa gabitu..asa te vreauu bravoooo..sa'ti spun un secretcu cat esti mai optimista cu atat va fi si mai bineee!!!
legaturoooo..legaturileee cica iti tin pumnii stransi,ca deja au manute si pot sa o facaposibil sa mergem vineri..inca nu stiu sigur.,
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"10
Nasica
gabitu spune:
Liana am ajuns cu greu la aceasta intelepciune . Mai bine mai tarziu decat niciodata .
Te si pe tine si burtik.