FIV in Ungaria 11
Raspunsuri - Pagina 25
ioana_p76 spune:
quote:
Originally posted by davtide
Si eu m-am gandit aseara la 22 la voi, sunt deacord ca te rogi cand simti sau cand ai nevoie, dar de obicei te rogi cand ti-e greu, cand ceri ceva pentru tine, cand ai o problema, aseara pur si simplu m-am gandit la noi, la faptul ca in acel moment ne gandeam mai multe si poate ca undeva rugile noastre sau intalnit, fara sa ma-ntreb ca de obicei de ce-mi da mie aceste greutati, fara sa ma intreb cand se vor termina, pur si simplu m-am gandit ca nu sunt singura si m-am rugat pentru noi toate, pentru cele care nu au posibilitatea sa vorbeasca cu noi, pentru cele care nici nu pot visa la un FIV aici in tara darmite altundeva, si mi-am dat seama cat sunt de norocoasa si in acelas timp cat sunt de egoista. Va multumesc, eu am sa ma gandesc in fiecare zi la voi!
Fetelor, desi am zis ca te rogi cand simti, cred ca aveti dreptate, stiind ca toate fetele la o ora se roaga pentru noi toate, parca m-as simti vinovata ca eu sa nu fac la fel. Si eu ma gandesc la voi toate si o sa ma rog alaturi de voi sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa devenim mamici.
Va pup cu drag pe toate!
Ioana
Vreau si eu un
antosit spune:
...fetelor de la PUSSI nici un semn, nimic?Cum aflati ceva pleassssss da-ti de stire!
P.S.:-ici la toate "unguroaicele" si aspirante si !
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor !
Si eu am fost prezenta cu rugaciune aseara, si trebuie sa credem ca o data si noi vom avea bebeutii nostri.
Pussi, Gabita ma rog pt voi si va tin pumnii sa fie numai cu succes.
Mirela : sa stii c anu am primit nici un mesaj de la tine, te rog sa mi-o trimiti pe mail eventual ca pe PM nu a ajuns. Merci anticipat si te . Apropo : analizele mi-au iesti ok inafara d eprolactina care e tot marita.
DM
carla28 spune:
pussi, sa DD sa fie intr-un ceas bun, iti tin pumnii si te astept cu vesti bune,
Carla
Liana30 spune:
vestiiii de la pussi
citez..zisa sotzu.."iepuroaica "avu 7 foliculi babani..numa buni buni...acu sta cumintica in pat ,,
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"11
Nasica
daniela76 spune:
BRAVO PUSSI sa dea DD sa se formeze toti si sa ai si ce congela...te pup si iti tin pumnii...
danielal
dariaioanaxx spune:
Pussi - cand poti te rog dane amanunte cum a fost la punctie, ca cu cat se apropie momentul cu atat imi este mai frica de anestezie si de punctie, mai ales ca eu nu am facut nici o operatie pana acum si sper sa nu fac;
Azi am mers la Targoviste sa mi fac analizele si am trecut pe la mitropolie si m-am rugat;
MRL spune:
Liana,. Multumim pentru vestile de la pusii. Sa fie cu noroc si sa se fecundeze toti ca la carte sa iasa puisori frumosi.
gabitu, tinem pumnii stransi
Pupici si sa ploua cu bebici
Liana30 spune:
daria ce vrei mama sa stii ca iti spun iochiar daca nu am mai ajuns pana acolo stiu cum se face..deci te striga asistenta ,te ia de manuta si te bafa intr'o incapere unde te pune sa te descalti si iti da botosei,camasutza,cascanu stiu cum sa'i zic..si masca de pus la gura stii tu cum au dc..apoi te duce intr'o camarutza mai mica unde te vei dezbrcca de tot totvei lua camasuta pe tine e in aia care se inchide la spate cu snurpui casca in cap botoseii in picere si masca la guraaaa uitai sa'ti zic ca iti mai da si un cearceaf cu care te va acoperi cand vei urca pe masa
asa deci.gata echipata iei loc pe scaunel..si astepti..o sa vina asistenta te va striga..te va lua de manutza si te va duce in sala minuniloracolo te vei urca pe masa fermecataunde va veni nenea sau tanti dupa caz anestezistte va intreba cum esti?ok?goodddtrebuie sa fii zambareata si increzatoare si in 2..3 minute iti va baga anestezicul in vena si vei adormi pana sa numeri la 3restul e simplu simplu..daca mai vrei iti mai spun
gabituuuu sunt sigura ca a fost foarte bine..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"11
Nasica
dariaioanaxx spune:
Liana- mersi de informatii,dar tot mi-e frica,pt. ca totusi exista riscuri la extragerea ovulelor(sunt mai panicosa din fire dar imi trece repede, sper, nu mi place asteptarea, ma face sa ma gandesc prea mult la unele chestii,sa mi inchipui poate lucruri care nu sunt), vreau sa stiu daca dor ovarele dupa punctie, eu mai am cam o luna pana la operatiunea respectiva, daca totul va fi OK;stii daca sotul meu mai lucra la Craiova, poate te vizitam sa mi dai informatiile live;eu am inteles ca tu ai facut insemninare?atunci de ce te a mai anesteziat?cred ca imi scapa ceva;
Gabitu- te asteptam cu vesti noi si bune de pe meleaguri unguresti!