FIV in Ungaria 11
Raspunsuri - Pagina 24
lucialu spune:
Buna seara fetelor dragelor!Iar ma bag si eu in seamaFelicitari burticilor pentru vestile bune, mult noroc celorlalte fete ce urmeaza sa faca FIV, sa fie tot bine!
Irlandeza brava tie!sa nu te lasi iubita si mai bine ca vii la Romanica sa faci investigatiille!
Va pup, somn usor!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
zouzounaki spune:
Pussi,Gabitu
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
nmirela71 spune:
Buna gagici,
sant aici va citesc an fiecare zi dar credetima nu am timp de scris.Deci Daria stai linistita ....Nu scapi de mine asa usor
Pussi Tin pumni stransi sa fie bine maine Adica azi ca e trecut de miezul nopti.
Lianape burtici
Magdi ai primit PM?
LA toate fetele Mirelus
Moniland spune:
Am fost si eu prezenta aseara la 22,00 cu o rugaciune. Sa dea DD sa ne asculte si sa i se faca mila si de noi.
Am citit mai de mult ca dr. vostru nu mai face programari pentru cele din Romania. E adevarat?
Monica
davtide spune:
Si eu m-am gandit aseara la 22 la voi, sunt deacord ca te rogi cand simti sau cand ai nevoie, dar de obicei te rogi cand ti-e greu, cand ceri ceva pentru tine, cand ai o problema, aseara pur si simplu m-am gandit la noi, la faptul ca in acel moment ne gandeam mai multe si poate ca undeva rugile noastre sau intalnit, fara sa ma-ntreb ca de obicei de ce-mi da mie aceste greutati, fara sa ma intreb cand se vor termina, pur si simplu m-am gandit ca nu sunt singura si m-am rugat pentru noi toate, pentru cele care nu au posibilitatea sa vorbeasca cu noi, pentru cele care nici nu pot visa la un FIV aici in tara darmite altundeva, si mi-am dat seama cat sunt de norocoasa si in acelas timp cat sunt de egoista. Va multumesc, eu am sa ma gandesc in fiecare zi la voi!
internet spune:
Pussi Gabi multa, multa bafta
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
ioana_p76 spune:
Pussi, Gabitu sunt cu pumnii stransi pentru voi! Va astept cand puteti cu vesti bune!pentru amandoua!
Cenusareasa ma bucur ca esti in regula! Tu ai inceput deja stimularea sau ai facut echo dupa AC?(scuze ca nu pricep, dar ma gandeam ca daca ai foliculi deja, sunt de la stimulare)
Moniland e bine ca nu te lasi si te-ai hotarat pentru un nou FIV, de data asta iti urez sa ajungi sa-ti tii bebelusul mult dorit in brate si sa fie sanatos!
Dr. Zadori nu mai face momentan programari pentru romance, dar cred ca nu va dura mult, din ce ziceau fetele maxim o luna. Insa daca te hotarasti pentru Ungaria, poti sa-i trimiti un mail sa-i spui istoricul tau si iti va raspunde cu siguranta.Iti doresc mult succes!
Va pup pe toate!
Ioana
Vreau si eu un
andicu spune:
Fetelor, va multumesc! aveti dreptate, si eu era, disperata
cu nasterea in Cta dupa cate am auzit! si nu mi-e de mine, ca am aici un medic bun, ci de bebe, pt ca odata nascut, nu mai tine de medicul meu ginecolog , ci de neonatolog, spital, asistente...acolo-i jalea!
Moni, si eu am inteles ca la Szeged maxim o luna era pauza de programari pt romance. Poti sa suni, daca esti sigura si sa ceri sa vb cu dr Zadori, si el o sa te lamureasca, si o sa-ti zica pe cand sa te programezi.
Pussilinaaaa, ce faci? abia te-astept!
Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica
cenusareasa spune:
ioana_p76 da, sunt pe AC d-aia sunt asa micuti foliculasii! Tu cand pleci acolo,parca pe 26,nu?!
pussicred ca e bine acum se odihneste si outele ei sunt la incubator!Tinem pumnii la aia micii!!!
un pupic dulce pentru andicu si Liana,fruntasele noastre in productie!Las ca vede el Chivu ca tot romancele sunt mai productive si-i aduc satisfactii in munca!!!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
Mi-Ka spune:
pussi, stii ca suntem alaturi de tine, da?
crinuta71
Liano, pupicei multi la gemeni si la mamicuta ei
_
Printesa noastra,Alexia