FIV in Ungaria 11
Raspunsuri - Pagina 19
dariaioanaxx spune:
Andicu- tu de ce ai stat asa mult?ai inceput toata stimularea acolo? mersi pt. raspuns
Cornelianeli- mi a dat o carte de vizita ci adresa si nr. de tel, parca si adresa de email dar momentan nu o gasesc, cred ca am lasat o la birou; cum dau de ea v-o transmit
Pussi- succes!sa se prinda bebeii!
Liana - te asteptam cu vesti!
pussi spune:
fetelor..outele sunt bine: 3 de 14, 1 de 13 si 2 de 10..endometru 10..totul dupa 7 zile de stimulare!! Dar durerile de burtica sunt groaznice si Chivu a decretat azi Penicilina si pat pana la Ovitrell(nu stiu detaliii... ii e frica de vreo infectie..nu am idee, si nu l-am intrebat , eram super nervoasa si derutata ca am stat 7 ore sa intru la el..am fost la 8 acolo si am intrat la 15 la eco)!!Marti am punctia..daca ma simt mai bine o sa mai intru!! Sa-mi tineti pumnii!!
Va pup pe toate si va multumesc
PUSSI
auburn spune:
pussi felicitari pentru rezultatul stimularii . esti pe drumul bun ... faci gemeni .
magda ma bucur sa vad ca acum esti mai increzatoare si optimista. imi place .
pe toate: mamici, dute si viitoare dute
32+
sunshine4ever spune:
Gabita, Pussi, Auburn, fetelor : in sfirsi tm apot bucura si eu pt analize , chiar dac prolactina mi-a iesit mare restul sunt ok , asa de mult ma bucur, in sfirsit lista de analize nu ii plina de patratele ca si cum analizele is naspa. Sper ca se va rezolva si prolactina, doctorita de enocr. nu mi-a dat nici un fel de tratament pt ca ea zice ii pe baza de stres, dar oricum deja analizele acestea apartin doctoritei de la Szeged. Mai avem spermograma si am incheiat lista, apoi sa se apropie 24 mai pt bagaje, si vira Szeged.
Va multumesc din suflet fetelor ca m-ati ajutat si m-ati primit printr voi. Alaturi de voi am ajuns sa mai sper si sa vad fivul implinit.
Pussi : sper s aiti treaca durerile si starea de rau,si saptamina viitore sa revii cu bebeute, pt tine, imi tin pumnii sa fie totul ok
Gabitu : cum satai cu pregatirile?, si pt tine sa fie bine, trebuie sa fie bine
Crinuta : iti doresc si tie mult abafta sa fi optimista ca va fi bine pin ala uram, DD sa fie cu voi si sa fie intr-un ceas bun
Mersi Auburn ca m-ati facut sa fiu optimista, si tot asta le multumesc tuturor fetelor si numai succes sa avem in cintinuare
Va pup pe toate
DM
Liana30 spune:
legturoooooo stai cuminte in pat ca acu serios de nu ii dau lu sotzu tau sa te altoiasca..stii ce mi'ai zis tu mie da?????de data asta vei fi cuminte..ai inteles?
magda ma bucur ca au iesit analizele bunee
auburn moamaaa ce a trecut timpu mai ai putin si facem galerie la voleibalista
io fusai la echoo..""puradeii"mei sunt bineu manute piciorusesi inimioarelor lor bat foarte binee..si ..si..sunt mumosi foc
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"10
Nasica
Delfinutza spune:
Liana30 ma bucur sa aud ca sunteti bine..va pup si sarcina usoar...pupici multi
Pup toate fetele si sa auzim numai vesti bune
Delfinutza
sunshine4ever spune:
Da Liana sa stii ca si eu ma bucur enorm de mult, pot sa zic ca de doi ani de cind is puse pe anlaize o data nu a fost sa imi fie bine. Acu pt prolactina nici nu ma mai agit, intotdeauna am avut-o mare sub Dostinex mi-a sczut apoi iar a urcat.Sper ca la Szeged sa ma "lecuiasca" , tot asa si pe sotu ca nici el nu ii ocrotit de probleme, si sa avem un bb sanatos voinic si frumos.
Iti doresc si eu sarcina usoara fara probleme . A-ti ales vre-un nume?
Va pup pe toate
DM
andicu spune:
Liana,ma bucur mult ca sunteti bine toti 3! hai ca mai aiputin si scapi de stresul trim. 1! si dupa aia sa vezi ce bine o sa fie!
Daria, noi am ramas in Timi de cand m-a chemat dr la primul eco din timpul stimularii si pana la o sapt. dupa ET, pt ca aveam de facut 1000 km inapoi spre casa si nu ne permiteam sa venim la 2-3 zile tocmai de la CTa(iar dupa et n-am vrut sa ma risc sa ma obosesc sau sa ma zdruncin prea repede); am uitat sa-ti spun ca pensiunea se numeste Sara dupa fetita lor de 2 ani care e o scumpa!
Pussi, ce vesti bune ne dau outele tale! vb fetelor, hai ca faci gemeni!
Magda, ma bucur ca te-ai linistit cu analizele! de-acum ai drum liber si toate sansele sa reusesti!
Auburn, ! mai ai putin si ne povestesti cum a fost la nastere!
Steliana, ma bucur ca ai revenit! multa bafta la a2a incercare! iti doresc sa fie cu noroc!
toate fetele dragi!
Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica
internet spune:
Liana ma bucur ca sunteti bine. Ani cred ca e obisnuita cu cele care il pacalesc pe dr ca au slabit, la fel am facut si eu. Pe mine nu ma punea la slabit dar ma intrebat la celelalte FIV-uri cum am reactionat si eu f sincer iam spus ca m-am ingrasat cateva kg . va pupam
Pussi stai cuminte, o sa fie bine. Si eu am luat antibiotic dar dupa punctie. Te pupam
Auburn unde o sa nasti? cu ce dr?
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos