FIV in Ungaria 11

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Zouzou din pacate eu nu am inceput nici macar procedura. Acum avem prima consultatie asa ca nu stiu ce sa iti zic de administrare. La noi au luat Pussi, Andicu, Liana. Poate vrobesti cu ele.
Magda abia acum incep bagajele si emotiile credeam ca nu le mai am dar ceva, ceva acolo tot exista. Oricum multa bafta cu anaizele.
Steliana si mie mi-a iesit FSH-ul peste limita maxima, asta este sa vedem ce zice doctorul. O sa scriu si aici. Bafta multa.
Pussi multa bafta la echo, sa ai multe oute de calitate.
Liana si Mirelus v-am trimis un PM.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

quote:
Originally posted by ioana_p76

Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva, ca am vazut ca unora dintre voi le-a spus dr. sa mai slabeasca.(nu va suparati ca va intreb, dar le spunea doar celor care sunt mai plinute sau si celor care au cateva kg in plus fata de greutatea normala? - eu ma incadrez in a doua categorie - de cand m-am lasat de fumat si n-am reusit sa mai slabesc)Dar daca nu slabim in timp, ce se intampla, sper ca nu ne amana cu FIV-ul (am si eu un stress..)
Pis poate imi raspunzi tu!

Ioana

Vreau si eu un

Ioana_p76 stai linistita , eu sunt mai plinuta si de asta mi-a spus sa mai slabesc...nu-ti face nici un fel de probleme...nu iti amana FIV-ul...dar am citit undeva ca este bine sa "intri" in procedura cu 2-3 kg mai putin decat ai in mod normal.

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Daria,camerele au toate baie, tv, mini-frigider. Bucataria si terasa sunt comune pt toate 4 camerele, dar sunt dotate cu tot ce va trebuie, si separat de gazde. Nu este nici-o masa inclusa in pret, dar aveti aproape tot felul de hypermarketuri si te poti gospodari singura.
Pt noi a fost mai ieftin asa, decat sa stam aproape 3 sapt. la Szeged; ne costa mai mult cazarea si masa. De la Timi sunt doar 120km si intr-o ora 1/2 ,maxim 2 sunteti acolo. Vama e libera mereu,
si oricum te cheama doar de vreo 3-4 ori cu tot cu punctie si ET,la interval de 2-3 zile.

Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna fetelor
daria te rog mult daca mai are verisoara ta adresa pensiunii,un nr de tel sau o adresa de mail,ma intereseaza
noi cautam cazare,am primit si ceva oferte dar cam piperate......
in rest,sunt foarte bine as putea spune,abia astept sa ajungem la munte si apoi in ungaria....si mi-am propus sa raman la fel de optimista...
va pup pe toate ,aveti grija de voi
pusii eu cred ca e de bine cu durerile,cresc foliculii babani si astept vesti bune de la eco
liana,andicu la burtici

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor
Mersi mult Gabita, mai am un pic si aflu rezultatele de la analize, am sa iti scriu pe deseara dupa ce ajung de la lucru
Pussi : trebuie sa fie totul ok, astep sa vad ce ai rezolvat zi, pt tine,

DM

Mergi la inceput

Pussi tin pumnii .
Magda te rog sa imi scri, ma sa iti iasa bine analizele.
Cornelianeli succes cu pregatirile.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Pis multumesc pentru raspuns.Tu cand ai urmatoarea programare?
Gabitu pentru ca nu voi mai intra pe forum in week-end iti doresc de pe acum drum bun si multa bafta! Te asteptam marti cu detalii, daca o sa ai de unde sa intri pe net.
Pussi abia astept luni sa aud numai vesti bune si de la tine, sa fie totul in regula si sa ai foliculi grasi si frumosi!
Liana, Andicu, Danielape burtici!

Va doresc tuturor un week-end minunat!Pup toate fetele!

Ioana

Vreau si eu un

Mergi la inceput

Ioana_p76 multumesc frumos pentru gandurile bune. Sper sa fie bine si la voi. Bafta la pregatiri.
Pupici

Mergi la inceput

Pussi cum a fost la consultatie? Ce faci outele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aci legaturoooo cu pumnii stransii sa nu te uiti da?
va pupacesc pe toate si va tin pumniii,,
azi la ora19.00 sunt la echo..daca pot va anut cum ajung acasa daca nu va spun maine..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"10

Nasica

Mergi la inceput