Mamici de martie-aprilie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 25
sherbi spune:
sa stii ca eu fac din cand in cand baie in cada...simt nevoia sa ma relaxez. atata timp cat inotul este un sport recomandat pana la nastere, nu vad de ce ar fi interzisa baia in cada. trebuie sa ai grija sa nu aluneci si sa folosesti apa nu f fierbinte. eu una, pun si sare de baie si spumant si ma simt excelent dupa baie.
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
sherbi spune:
sa ne traiesti DAVID GABRIEL si sa o bucuri pe mama ta.
LILIDANA, refacere rapida si multa sanatate tie si bblushului.
asteptam vesti.
fetelor, ma trec niste emotii cand vad cum ne inmultim pe zi ce trece. e un sentiment asa de placut sa impartasesti cu mai multa lume aceleasi trairi si experiente. parca am fi "surori" intr-un fel.
nu-mi vine sa cred ca m-am atasat asa de mult ge voi desi nici nu va cunosc. singurul lucru care ne uneste este "viata" pe care o purtam in burtica fiecare dintre noi.
sper sa nu fiu jalnica, dar asa am simtit si am vrut sa va spun si voua.
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
ralualexandrei spune:
Sherbi nu esti jalnica ,esti dulce tu si celelalte fete,e foarte important sa ai pe cineva care simte la fel ca tine,bineinteles ca toate avem familii si rude care ne sprijina si ei cum pot insa intre noi ne intelegem cel mai bine ptr ca avem aceiasi stare.
Bebe Ioana ,eu am pus pozele si de emotionata ce am fost nu am scris alt titlu e vorba de Matei,bebelusul Ioaneiradu.
Lilidana sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos si mancacios!
Felicitari Kitty sa-ti traiasca floricica sa aiba o viata frumoasa!
Anaalina punem fetele la treaba si pt tine si te asteptam cu povesti si poze 

tinem pumnii ptr maine.
Gabyd si eu fac o baie pe saptamana in cada,altfel nu ma simt om,bineinteles sub atenta supraveghere a sotului care imi foloseste pe post de macara
.
Iata ca s-a incheiat prima zi a saptamanii,foarte productiva ziua asta,oare o sa o tinem tot asa si in continuare?
la mamici,bebici si burtici
Krissy spune:
Wow, ce zi buna a fost 12 martie! Felicitari din suflet noilor mamici! Refacere usoara, mult lapte si bebelusi sanatosi si cuminti va doresc! Tinem pumnii pe mai departe celorlalte gravidute, sa se termine odiseea tuturor cu bine!
Am uitata sa va mai spun ceva legat de nasterea fetitei mele. Eu eram una din gravidutele cu Rh negativ (grupa AB) si iata ca imunizarea mi-a fost necesara, pentru ca s-a dovedit ca Sophia este Rh pozitiv, ca tatal ei (grupa A). Asa ca la 24 h dupa nastere mi s-a administrat din nou vaccinul de imunizare, pentru a ma proteja pentru o sarcina viitoare.
Ma intorc acum la datoria de mamica (cea mai minunata, dar nu usoara, "datorie" pe care am avut-o vreodata), dar o sa intru sa mai citesc despre noile mamici care vor naste zilele urmatoare. Multa bafta tuturor!
Cristina
, mamica de Sophia Antonia
paxela spune:
neata mamici si burtici
felicitari mamicilor de ieri

pentru fetele din urmatoarele zile, si pt mine poate cunosc comoara mica astazi

la 15 ma internez sa vedem daca se lasa chemata![]()
va pup pe toate
Alexa
38+ Ana Delia
si
Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
radcarmen spune:
Paxela curaj, nastere usoara si sanatate totala atat tie cat si puiutului tau!

Nastere usoara si celorlalte mamici de azi..si nu numai!
Va pup.
Carmen
sapt 34 cu
Vlad Gabriel
ralualexandrei spune:
Paxela 

pt tine si minunea din burtika.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
38+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
madybulancea spune:
neatza fetele...noi suntem bine...ne-am cam saturat de patut,dar ce sa-i faci,asta e...si acum au venit si astia sa imi puna centrala,adik momentan sa faca niste schimbari la gaze...noroc ca a venit mama k altfel...
Fetele care au nascut ieri felicitari sa aveti copii sanatosi,mancasiosi si cuminti!!!
Iar pentru fetele ce se pregatesc de marea intalnire MULT curaj!!!

Mady
32+
ElenaGiulia spune:
Buna dimineata burtici,in primul rand vreu sa felicit mamicile si bebeii care au venit pe lume ieri,multa sanatate va doresc si mult noroc in viata la bebici si la mamici refacere grabnica sa puteti avea grija de pitici
.
Pentru fetele care nasc azi punem majoretele la treaba

Hai fetelor mult curaj!!!

.
Eu nu am dormit deloc aznoapte a fost un calvar vecinii de deasupra au un copil cu multa energie cred eu ca la 3 dimineata alerga si zbiera prin caasa de ziceai ca ia foc se cutremurau peretii,nu am putut dormi deloc,nici dupa ce am batut in pereti nu sa oprit zapaceala de ce sa-i faci parintii nu au nici un pic de educatie.
Acum cum nu m-am odihnit bine ma doare burta rau in partea stanga jos,am niste intepaturi groaznice care nu se potolesc deloc,mi-e frica sa nu ajung la spital
ca am si contractii nedureroase dar destul de puternice sa ma sperie,offf ai ca va las sa nu plictisesc cu vaicareala mea.
la toate o zi buna va doresc!!
35+
ARTHUR
AMR 15 zile
Wolf Elena
elpower spune:
Buna dimineata fetelor!
Nici nu stiti ce placere imi face sa mai adaug cate o zi la semnatura! As vrea sa mai continui asa macar pana miercurea viitoarecand, dupa ultimul ecograf, ar fi ziua oficiala a nasterii.
LILIDANA sa-ti traiasca DAVID-GABRIEL! Sa fiti sanatosi si papaciosi si sa va bucurati unul de altul in fiecare zi!
Eu m-am trezit, am papat si pitica mea nu da inca niciun semn. Cred ca si-a cam facut numarul azi noapte, desi eu am dormit destul de bine. Dar intre doua treziri o mai simteam si pe ea un picut. Zic un picut pt ca nu cred ca mai are loc, saracuta si mai mult sunt niste zvarcoliri si tarasuri ale manutelor si picioruselor dintr-o parte in alta. Cateodata mai reuseste sa se intinda si burtica mea devine ca o farfurie imensa, plata, cu partile alungite, acolo unde are ea funducul si piciorusele.
Incurajez si eu viitoarele mamici care isi vor tine azi in brate minunile!

Ela
in 38s+1z cu
Thea Ioana
AMR pana la Ziua Cea Mare