Mamici de martie-aprilie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna dimineata!

In sfarsit, o dimineata care este buna si pentru mine. La recomandarea doctoritei, am luat o jumatate de pastila de diazepam aseara, pentru ca deja insomniile mele ajunsesera la un prag periculos. Am reusit sa dorm!! Chiar daca m-am trezit fix din doua in doua ore pentru toaleta, am adormit la loc si e asa de bine!

Lilidana, felicitari pentru baietel!

Alexa, multa bafta azi, asteptam sa te lauzi cu bebe!

EleneGiulia, nu-ti fa griji ca nu plictisesti pe nimeni, daca noi nu intelegem, atunci cine? Poate reusesti sa recuperezi putin cu somnul pe zi azi.

Azi nu e programata nici o nastere?

39+3 Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Arissa imposibil sa dorm ziua pitica de 3 anisori nu ma lasa trebuie sa stau tot timpul dupa ea si cel mai rau e ca de cand am ramas eu gravida ea nu mai doarme deloc dupamiaza,nu am ce face dcat sa ma rog sa nu mai faca nebunii zgomot la noapte poate asa o sa ma linistesc si o sa-mi recuperez somnul putin.Oricum multumesc pentru intelegere Arissa.
35+ARTHUR
AMR 15 zile

Wolf Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna dimineata fetelor!

Felicitari noilor mamici si curaj si incredere celor csre mai au puitii in burtici !!!

Multumesc de urari, asemenea si voua!

Eu am fost la control pe 8 martie pentru ca aveam contractii foarte dureroase si dese. Dr. m-a sfatuit sa merg acasa, sa pun No-spa si scopantil si sa monitorizez contractiile si daca nu mai cedeaza si devin mai dese sa ma duc la camera de garda si sa o anunt. Am rezistat pana la 18, cand deja contractiile erau la jumatate de ora si dureroase de nu mai stiam de mine. Am ajuns la camera de garda, dr. intre timp anunatse medicul de garda ca vin si sa o sune dupa ce imi face controlul. M-a controlat, colul era scurt, inchis, dar contractiile nu cedau deloc, durea foarte tare segmentul unde mai fusese taiat uterul la pria cezariana, i-am explicat ca simt dureri puternice si in vagin si parca as pierde copilul asa le simt, iart la baie merg din 5 in 5 minute. Mi-a facut internarea si mi-a pus perfuzie cu amestec litic(m-a lasat pentru vreo 3 ore). Dupa, a venit iar medicul, control, situatia etra aceeasi, dar colul se mai scurtase, iar litice si tot asa, eroic, pana pe la 6-7 dimineata cand deja durerile erau insuportabile si s-a decis operatia.A venit dr. mea si a vazut ce si cum, desi fusese informata de medicul de garda dupa fiecare control. La 11.45 am intrat in sala, mi-au facut rahianestezie, fara epidurala. Apoi la 12.10 au scos bebelinul care a primit APGAR 9. Apoi au inceput sa coasa toate straturile (a durat ceva ca, de, mai era si sunculitape acolo). La 14 m-au dus in postoperator, dupa o ora (nu va mirati , ca m-am mirat eu destul)mi-am putut misca picioarele. Frisoanele nu au durat decat maxim 20 de minute (la Catalin am dardait eroic vreo ora jumate). Concluzia finala: mi-am revenit muuuuult mai repede decat la prima cezariana. Pentru ca erau multe operatii, era postoperatorul plin si dupa vreo 5 ore m-au mutat la salonul de lauze (asta insemnand sa ma pun pe picioare). A fost destul de greut, dar am reusit. Acum sunt absolut convinsa ca DD a vegheat si vegheaza asupra mamelor si copiilor si le da putere sa treaca peste greutati. In salonul de lauze mi-au scos sonda a doua zi si de la 6 dimineata de pe 10 martie am inceput sa misun pe langa bb. Lapticul a venit destul de repejor, mai putin la inceput, dar acum e din belsug si bb suge intr-o veselie si doarme, apoi se gandaceste in patut, rade la Catalin (mai degraba la ceva imaginar, este zambetul acela fiziologic). Doarme noaptea, se trezeste cam la 4 ore sa pape.
Cel mai emotionant moment: cand mi l-au prezentat, desi ii auzisem glasciorul de la inceput. Am plans de bucurie.

Mai va povestesc, dar acum tb sa hransc bebelinul ca cere papa.

Aurasa Alexandru 37+ si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Of, da, uitasem ca mai ai un puisor care necesita atentie!

39+3 Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

SHERBI eu merg la control sambata ca atunci e de garda dr mea, e o scumpa si se numeste Aida Stan sau Petca ca s-a casatorit. Stiu ca nu e un medic pompos din Elias avand cam 35 de ani dar eu am incredere in ea. Foarte multe fete de la noi din Focsani au nascut cu ea .In ce priveste bagajul de spital e cam acelasi care l-ai scris tu ,sau nu mai stiu exact cine.
Despre mine pot sa va spun ca nu am inchis un ochi toata noaptea pt ca isteata de mine am luat pastila de gynupral pe la ora 9 si ca urmare am stat cu ochii pe pereti.
Mai ia cineva gynipral ca eu una m-am saturat de palpitatii parca as fi aeriana dupa
36+5zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici!

Pupam bebeii si pe mamicile lor si le uram numai bine, si ca de obicei punem majoretele la treaba

Io raportez o noapte linistita, adik m-am culcat pe la ora 1 si m-am trezit la 7....vorba cuiva a inceput antrenamentul cu somnic putin...in rest niste contractii, junghiuri, o greata usoara combatuta cu limonada...

anaalina - io i-au Gynipral 3/zi si ultima e la ora 23...uneori am palpitatii, alteori nu. De exemplu azi dimineata ziceam ca nu se mai termina tremuriciul si simteam ca-mi iese inima din piept, da` dupa un timp cedeaza....n-avem ce face stam si asteptam sa treaca timpul, pastilutele sa lucreze si sa fie totul bine

Va pupic

Roxygeo 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Anaalina eu urmez tratament cu gynipral si iau cam la 6 ore o jum de pastila dar de azi o sa iau la 12 ore tot o jum de pastila....eu nu prea am avut palpitatii,doar asa nitica ameteala,dar le iau k sunt tare bune...

eu am o problema...de cand am avut contractiile alea groaznice vineri, cand bb a miscat toata ziua nu cred k a stat 5 min, nu prea mai misca...abia dak da o data din picioruse si atat...mai simt si inimioara batand,dar in rest nimik...si imi cam fac griji...nu prea imi place...sa ie de la gynipral????poate ma ajuta si pe mine cineva...

Mady 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

buna ziua!
tocmai ce-am venit si eu de la dr... am lasat proba pentru urocultura...

In rest, toate bune si frumoase si la locul lor, bebelusha e gimnasta in continuare, dupa ora 7.30 - 8 seara in special incepe program intensiv de antrenamente, in cursul carora burta mea ia cele mai ciudate forme, de se strica sotul meu de ras...
Eu dorm ca nesimtita de la 11-12 la 7.30 dimineata, cu maxim doua treziri de mers la baie, si nici atunci nu ma trezesc de tot, merg ca somnambula pana acolo si inapoi si adorm imediat la loc. Ma mai doare din cand in cand si pe mine spatele sau "dansa", dar putin si ma lasa repede. Pastilute nu iau de nici un fel, in afara de omniprezentele elevit si maltofer...insamna ca-s norocoasa cu carul. De plimbat, slava Domnului, n-am avut 3 zile la rand in care sa nu ma foiesc oleaca prin oras dupa una sau alta sau pur si simplu ca sa ma plimb... Sper si micuta sa fie la fel de bine cum sunt si eu.

Pup la toate fetele si bb-lushii.

Elena 33+ cu bb Antonia

http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Dragele mele care ati folosit in spital supozitor cu indometacin si algocalmin, vi le-a recomandat medicul?? Eu ma uit de vreo ora pe prospecte si vad ca sunt contraindicate in sarcina mai ales la alaptare. Cred ca dupa cezariana o sa beau o sticla de alcool ca sa nu mai am dureri.
Si baita sa stiti ca eu am facut numai in cada, stau ca o pestoiaca cu burta in sus si -l strig pe sot sa vina sa ma spele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Mady, daca ii simti inimioara nu cred ca trebuie sa te sperii prea tare,o fi si el obosit dupa atata agitatie...parca noi nu avem zile in care suntem mai active si zile cand nu prea avem chef?...
si anaalina, foarte bine faci. eu nu puteam sa fac baie in cada nici inainte de sarcina, nu suport prea multa apa calda si abur, si mi se face rau cand sta toata apa aia pe mine...sunt nebuna, stiu, dar asta e. de-aia am si scos cada si ne-am pus cabina de dus...

Elena 33+ cu bb Antonia

http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png

Mergi la inceput