Mamici de martie-aprilie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Aurasa Dumnezeu te-a binecuvantat cu doi baietei sanatosi si vioi. Ce bine ar fi ca toate care vom naste prin cezariana sa ne revenim usor. Eu recunosc ca pe mine ma sperie dar incerc sa nu imi dau apa la moara.

Majorete pentru Paxela si acelelalte fete care se apropie de momentul in care isi vor tine puiutii in brate.

Valentina 32+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salutare,

in primul rand felicitari noilor mamici!

Se pare ca a fost o zi tare prolifica ieri

In al doilea rand, bafta celor care se pregatesc:

Apoi... noi raportam o noapte ok... dar astept cu nerabdare vizita la joi, sa vedem ce spune de pozitia lui bebe si de gradul de maturitate a placentei... ca tare mi-e teama ca desi ma pregateam de nastere naturala la sfarsitul lui aprilie, o sa ajung la une cu cutite la inceput sau mijloc de aprilie

Acuma, ca iese berbec, sau ca iese taur, tot cu coarne o sa fie

He he, am schimbat si saptamana

Va ,

Diana 34+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Intru si eu putin, ca abia am venit de la scoala, sa felicit proaspata mamica LILIDANA si sa-i urez sa fie sanatoasa alaturi de comoara ei!

NASTERE USOARA ALEXA SI O BEBICA SANATOASA!

AURASA bine ai revenit acasa! Ma bucur ca si tu si bebe Alex sunteti bine, sanatosi!

Mai intru si mai tarziu, sunt obosita si simt nevoia sa-mi odihnesc toti muschii.

Rebiana 36+ Luca Andrei

Mergi la inceput

Mi-am amintit ceva citind ce ati scris voi de gradul de maturitate al placentei. Mie la controlul de 34 de saptamani mi-a zis dr ca placenta are grad de maturitate II si ca e ok. Am vazut ca cineva a scris ca acest grad trebuie sa fie in momentul nasterii... Pana la urma cum e bine? Ca eu chiar nu mi-am facut griji in privinta asta!

Rebiana 36+ Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Rebiana: din ce am citit eu, in momentul nasterii trebuie sa fie grad 3. De aceea m-am suparat eu putin ca la 33 sapt am deja 2-3 (adica mai mult de 2, aproape de 3)... banuiesc ca la tine e ok, si cred ca eu o sa nasc putin mai repejor... dar mai multe detalii pot sa iti dau joi dupa ce vorbesc cu medicul meu...

Diana 34+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Rebiana eu in sapt 37 aveam grad II-III maturitatea placentei. Eu stiu ca grad III este la sfarsitul sarcinii ca de aia exista 3 grade.

Despre baita...eu fac o baie pe saptamana in cada pentru ca altfel nu ma simt spalata, iar in restul sapt dusuri

Vreau sa felicit si eu mamicile de ieri. Bravo fetelor sunteti niste curajoase. Sa fiti sanatoase sa va puteti creste puiutii.

Pentru Alexa...te asteptam cu vesti bune.

Despre mine...nu am noutati. O sa va dea cineva noutati si despre mine dar joi, (probabil sotul meu) uneia din fetele de pe messenger ....care o alege el

41+

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombolici spune:

buna sunt o de 36 sapt si am si o problema:ieri seara am avut niste dureri in zona ovarelor si contractii neregulate.acum vad ca ma doare zona ovarelor cand stau in picioare iar contractiile sunt mult mai rare si slabe in intensitate fata de aseara.a mai patit cineva asa?sau nu stiu imi puteti da un sfat ?ca nu stiu ce sa fac

36 saptmaya

mami de maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Neata,

pentru Alexa si pt Lumi cine stie.

Cria33+ cu Vlad

Mergi la inceput

Diana_jors, Lumi_Nag pentru informatiile despre maturitatea placentei. Sambata merg si eu la control din nou si vad in ce stadiu e placenta mea.

Rebiana 36+ Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Buna mamicutzelor si viitoare mamici,
Sa va bucurati de puiutii vostrii, sa fie sanatosi si mancaciosi si pt. cele care urmeaza sa nasca: SI NASTERI USOARE!
Eu sunt o mamica de mai-iunie, scuzati-ma pt.deranj.Am si eu o problema, conform:CONTRACT COLECTIV DE MUNCA UNIC LA NIVEL NATIONAL pe anii 2007-2010:
Art. 61. - (1) Salariatii au dreptul la zile libere platite pentru evenimente deosebite in familie sau pentru alte situatii, dupa cum urmeaza:
a) casatoria salariatului - 5 zile;
b) casatoria unui copil - 2 zile;
c) nasterea unui copil - 5 zile + 10 zile daca a urmat un curs de puericultura;Cititi si aici acelesi lucru:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14066&whichpage=1
Sotii vostri au beneficiat de acest concediu, mai bine spus ca acte v-au cerut cei de la serviciu daca au beneficiat?Stiati ca daca nu se iau aceste 15 zile in primele 2 luni se pierd?
Va rog ajutati-ma si pe mine, ca a mea doctora de familie, nu stie nimic!

Liliana 32+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput