Mamici de martie-aprilie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 21
Rebiana27 spune:
Eu am mai pus la bagajul de spital si o cutie de supozitoare Indometacin si o cutie de supozitoare cu glicerina si mi-am luat si pentru mine, nu numai pentru bebe, Bepanthen (pentru sani). Am citit pe la fetele care au nascut ca au recomandat si mi-am zis ca mai bine iau preventiv.
Rebiana
36+
Luca Andrei
anaanamaria spune:
dragi mamici am si eu o intrebare daca am contractii cam la 5 min dar nu sunt dureroase trebuie sa ma alarmez?
ANA
39+ CU
MIRIAM RIANA
vcarmen spune:
Rebiana multumesc pt incurajari. uneori ,mai cad intr-o stare de analiza profunda
, dar imi revin.
am si eu o intrebare in privinta bagajului trebuie sa luam si produse de igiena pt copil(servetele umede, ceva de spalat, crema) ca eu nu am luat nimic . stiu ca e specific pt fiiecare spital , dar poate a nascut cineva la elias si imi zice si mie.
Rebiana27 spune:
Anaanamaria avand in vedere varsta sarcinii tale si regularitatea contractiilor eu cred ca ai face bine sa mergi la spital. Am mai auzit de cazuri cand contractiile nu erau dureroase si erau dese. Multa bafta si nastere usoara!

Rebiana
36+
Luca Andrei
sherbi spune:
bine ati venit pe lume, bblushi!!!
mamici, refacere rapida!
va asteptam cu pozici si povestea nasterii.
KARRA- a propos de numele fetitei: pe finutza mea o cheama MARIA, dar mama ei ii spune MAYA de la nastere, deoarece vroia sa evite confuzia cand merge in parc cu fetita...sunt sute de MARIA. asa ca, poti sa ii spui MAYA fara probleme. eu cred ca o sa-i dau sotului o hartie cu numele copilului cand merge la declarat
...
ANDRA- sa nu uiti sa pui in bagaj si aparatul foto.
eu am cam acelasi bagaj ca al tau, desi nu stiu daca in elias bb sunt imbracati cu lucrushoare de acasa. o sa intreb ca sa nu ma car degeaba.
scria cineva de gradul de maturatie 2-3 al placentei. si eu am la fel, dar sunt in 37 sapt. o sa intru si eu acum pe net sa vad care-i treaba.
sa ma tii si pe mine la curent daca e ceva in neregula.
multam!
37+ bb david
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
flopici spune:
Buna ziua mamici si burtici!
Am o clipa libera asa ca vin si eu sa felicit proaspetele mamici si sa incurajez viitoarele mamici.
Dat fiind ca am deja experienta, vreau sa va spun cate ceva despre bagajul de spital.
Eu am nascut la Elia, prin cezariana.
Am stat in spital de luni pana joi.
Nu am avut nevoie de 2 camasi de noapte, pentru ca in prima zi am stat goala la terapie intensiva, iar a doua zi le-am folosit pe ale lor, pe care le-am si patat.
Foarte importanta e vata ( 2 pachete) tampoane si fasa de tifon, mare.
Eu am avut chiloti de unica folosinta, care au fost extrem de practici. Dupa ce am iesit din spital, a trebuit sa folosesc chiloti de bumbac 100%, inalti pana la buric :)
Legat de bagajul lui bb am avut nevoie de scutece, servetele umede si crema pentru fundulet. ( bepanthen). E posibil sa aveti nevoie de pompa ( eu am avut abia acasa- furia laptelui a venit vineri), de mameloane de silicon ( dar aste vedeti dupa) si eventual de biberon, daca nu vreti sa le folositi pe cele din spital. Eu le-am folosit, a fost OK.
In rest, daca mai aveti intrebari, o sa incerc sa raspund...cand am timp...si stare sa intru pe internet.
Va pup,
Florina, mamica de Martha Ioana
roxanici spune:
Iata si mult asteptatul mesaj de la Amma, trageti voi concluziile:
Pruncul Lucas s-a nascut azi la 11:39, are 3900 g si mami cu tati s-au indragostit de el for good. Pup fetele. Asta-i fericirea fetelor.
Felicitaaaaaaaaaari Amma!!!!
roxana
38+ cu Rares Teodor
ralualexandrei spune:
AnaMaria fuga la spital nu mai sta!
Sherbi cu aparatul foto e responsabil sotu
care e deja crizat,ori de cateori il sun imi spune ca i se zbarleste parul de emotie si teama,asa ca in timpul zilei ma abtin sa-l sun.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
38+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ralualexandrei spune:
Asa e Amma asta e fericirea,sa-ti traiasca pruncul sa fie sanatos si sa aveti o viata lunga frumoasa si plina de bucurii!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
38+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Rebiana27 spune:

AMMA FELICITARI PENTRU BEBELUL GRASUNEL! MULTA SANATATE SI TIE SI LUI! REFACERE RAPIDA! 
Mi s-a facut pielea ca de gaina cand am citit ca spunea Amma ca asta e fericirea. Abia astept sa fiu si eu fericita si implinita tinandu-mi puiul in brate!
Rebiana
36+
Luca Andrei