Bucurii de sept-oct2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 4
microbu spune:
La multi ani bucuriilor nascute pe 9!!!
Gety, special pt Maria-Diana.
Sandra
gargaritza
pufymic spune:
Salutare bucurii!
Mirabela am mai trimis si eu poze pt pagina bucuriilor!
Lexi felicitari!!!!Sa ne zici ce ai castigat!
Ramo !Deocamdata starea socrului meu e stationara....asteptam si ne rugam sa fie bine!
bucuriile...imediat iesim iarasi afara ca e atat de frumos la noi.......
Eu
scumpik_lui spune:
Buna fetelor!
Ma bucur ca va placut mesajul pt. 8 Martie de ieri. Cu el mi-am facut intrarea, dar nu am mai reusit sa scriu ca a venit vara mea si ne-a luat la ea.
Multumesc fetelor care au intrebat cum ma simt . Acum sunt mai bine, dar inca mai fac tratament cu antibiotice iar Luca nu accepta laptele meu pt ca.... cred ca are gust la medicamente Si nu am avut gripa, ci aveam inceput de mastita
Mirabela spune-mi si mie ce date rebuie sa-ti trimit impreuna cu poza pt site.
Lexi la ce concurs ai participat si ai castigat?
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
anangel_lexi spune:
Multumim pt. felicitari. Am primit toate sortimentele "Ispita gustului" si "Desert delicat" si o cutie de lapte cu Omega 3 si grasime 1,5%. Eu din lapte as vrea sa-i fac Mariei branza calcica, mai ales ca e meritul ei ca am castigat premiul si vroiam sa va intreb daca merge sa fac cu lapte asa de slab sau trebuie neaparat mai gras?
Scumpik, la Milli am castigat, a fost un concurs organizat de Mami impreuna cu ei.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
alexutza_26 spune:
Lexi - felicitari pt premii...si asa, sa-i faci Mariei branzica, ca poate o mananca cu pofta.....mare de tot
Scumpik - imi pare rau pt mastita...dar poate trece repede si totu' va fi bine....
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Mirabelac spune:
scumpik intra la semnatura mea pe adresa de acolo si scrie ce trebuie sa trimiti.
Am primit mail-urile, incerc sa introduc datele.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
GETY spune:
Sandra, numai azi nu-i maine!
Mirabelac, ti-am trimis mesaj off - line.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Anangel, felicitari pentru premiul primit. La mai multe premii!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
sympa spune:
Mamicile care aveti poze pentru concurs....mai spuneti-mi si mie odata pe ce pagini le aveti sa va votez si eu..imi e greu sa caut acum din urma..am mai votat eu ce-am cunoscut...