*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)
Raspunsuri - Pagina 9
mica0307 spune:
Chiqui iti trimitem noi o portie . La alegere moldovenesti sau muntenesti.
Mica 30+ Maya Alexandra
Poze
mica0307 spune:
Cine a zis ca azi e sarbatoare si nu se spala??? M-am uitat in calendar si e doar cruce cu negru. Asta inseamna ca nu se spala? N-am spalat aseara, am zis ca spal azi .
Mica 30+ Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
Cristalina, Alyna24, Mica.... m-am grabit eu cu nunta... dar a fost OK si dupa Si acum va fi la fel Eu sunt optimista
Alyna24, da eu chiar mancam mucenici...
Monytza... eu moooooooooooooooooor dupa mucenicii astia cu zeama.. .Din cei moldovenesti pot manca mereu de la TIPO TOP sau ma rog un fel de opturi inmuiate putin si cu nuca... nu mi se pare cine stie ce... SORRY... dar cred ca e vb. de obisnuinta fiecaruia
Liviana... eu stiu franceza, dar dupa ce am scos modele nu mi-a mai trebuit nimik.. .doar am numarat patratelele (care reprezinta fiecare cate un ochi)...
BUBURUZA!!!
ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by mica0307
Cine a zis ca azi e sarbatoare si nu se spala??? M-am uitat in calendar si e doar cruce cu negru. Asta inseamna ca nu se spala? N-am spalat aseara, am zis ca spal azi .
Mica 30+ Maya Alexandra
Poze
Mica, eu am zis!Mama mi-a zis aseara sa nu cumva sa spal azi ca sunt cei 40 mucenici si azi nu se spala!Deci....eu ma conformez desi aveam de spalat!
Alyna 30+cu
Alyna24 spune:
Andrada, si eu tocmai am terminat un castron de mucenici!
Si ai dreptate!Trebuie sa fim optimiste!
Alyna 30+cu
lbelciug spune:
Mica, de unde esti de loc? Sorry daca mi-ai zis si n-am retinut. Eu sunt din Braila. Vad ca scrii de mucenici muntenesti. Si mamaia mea D-zeu s-o ierte facea din astia, si tare buni mai erau. Nu-mi displac nici cei fierti. Noroc cu bona ca mi-a impartit si mie aseara, altfel nu aveam de unde sa mananc. si lui M i-au placut.
Andradap, m-am descucat, am gasit inclusiv buburuza ta. Merci mult, chiar sunt utile. Am o cunostinta care impleteste frumos si cred ca o sa apelez la ea ci aceste modele, desi sunt destul de meticuloase.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
Monytza spune:
Am sa mananc si eu mai tarziu de astia cu zeama..ca mi`am cam facut plinu` de astia opturi...dar crek il astept pe al meu sotz de la munca...ca sa`mi faca galerie..si el a mancat mancaruri facute de mine"pe care nu le`a mancat in viata lui"...si i`au placut tare mult..si ma tot streseaza sa`i fac de`atunci..in special ciorba de coasta afumata sau ciorba radautzeana...ca`i topit dupa ele!
Am sa mananc si eu dintre specialitatile zonei..desi ultima data cand mi s`a propus..nu am reusit sa mananc caltabos de aia tot asa cu zeama..la moldova se fac numa asa fiertzi...fara zeama aia!!
Si daAndrad..tzine mult de cum esti obisnuit de la "mama de acasa"
Mone 29+ Maria Antonia
mone after
mone before