*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Asta am primit de la puyu ieri pt dubla sarbatoare:

CADOU

Si asta am facut eu pt Aniversarea noastra din cristal:
PT ANIVERSARE

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Liviana sunt din Pitesti.

Alyna nu se deschide linkul cu cadoul de la sotul tau. Si nu prea imi dau seama din poza ce ai facut tu cadou.

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ancamari, pai de aia am zis pe 20 aprilie, sa fie la termen. Doamne ajuta sa ajungem cu bine acolo.

Eu m-am obisnuit greu cu mucenici muntenesti...nu ca m-as da in vant dupa aia fierti...
Cred ca aia moldovenesti imi plac cel mai mult...mai ales daca au mai putina paine si mai multa nuca...hehehe

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Alyna..tzi`a facut cadou parfumu meu preferat!!"very irresistible" se cheama nu?..mirose dementzial...sotzu meu m`ar manca toata cand simte ca miros a ghyvanchy...si la mine persista mirosu`....asa de tare de parca as mirosi tot timpu` numai asa
E superrr..sa il"porti" cu placere...si sa te bucuri de el!!
AA..si trandafirii..sunt superrrr!

Mone 29+ Maria Antonia
mone after
mone before

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alyna, frumos cadou! Eu ce sa mai zic? Sotul m-a pupat dimineata, a cumparat saracul un buchetel de zambile in fuga, dar cum a ajuns la 23:30 acasa, se vestejise de tot...
Monytza, cum se face ciorba radautzeana? Si apropo CE-ATI MAI GATIT FELUL II? Sunt in pana de idei...
Mica, ce bine de tine! Esti la 2 pasi de casa. Mie nu-mi plac soferii de la voi. Sunt groaznici in trafic iar traversarea orasului e dificila....

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Si eu stiu ca azi e sarbatoare si nu prea se face treaba, chiar daca e doar cruce neagra in calendar.
La Multi Ani tuturor celor care-si sebeaza azi ziua "de nume"!

Andrada, eu zic sa completam cu cezariana + data/ nastere naturala/ nastere cu epidurala - si nu mai stiu care mai sunt si cecelalte variante- chiar in listuta pe care o avem deja, mi se pare mai usor de urmarit decat sa mai facem inca o listuta asa cum au mamicile de martie-aprilie, mai ales ca fiind si la noi multe mamici "inactive" s-ar putea sa ne incurcam spre sfarsit in liste. Pe masura ce se nasc bebeii putem folosi aceasta lista (completata pe parcurs cu modul in care se naste) ca baza si sa o reordonam in functie de data nasterii copiilor, adaugand doar date noi despre acestia, astfel incat la sfrasit sa avem doar 2-3 liste cat de cat complete.

Anca, 29s+ Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Alyna gata am vazut si eu cadoul. Foarte frumos.

Liviana, da sunt relativ aproape. Chiar dimineata ii spuneam sotului ca atunci cand va avea bebe 2-3 luni o pun in masina si mergem intr-o vizita de 1 zi la mama . Se circula ingrozitor prin Pitesti pentru ca tot traficul spre Valea Oltului e dirijat prin oras. Da se lucreaza la prelungirea autostrazii spre soseaua de centura si va fi ok. Da nu stiu cand.

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Mica, vad ca fetele au vazut!POate nu mergea ca eram eu pe ele!Cadiul meu e o poza pusa cumva intr-o rama de cristal!Nu ma intreba cum!

Monytza, e si preferatul meu +Channel Chance!Si givanchy chiar mai aveam dar trageam de el!Acum ma pot da cu el in voie ca am 2!

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Liviana..Ciorba radauteana e ceva in genul ciorbei de burta..numai ca in loc de burta de vitel..pui fidelute de piept de pui!..Dak crezi ca tzi`ar placea...sa`mi spui si`ti dau cu placere reteta!(mie`mi place mult mai mult decat ciorba de burta)

Mone 29+ Maria Antonia
mone after
mone before

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Io acum am alta preocupare...Care mai sunt scorurile la doctori, asistente...ma rog...
Ia sa ma duc sa caut!

Eimotto...oferta mea e valabila sa stii, pot sa-ti trimit testere d'alea prin posta...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput