*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)
Raspunsuri - Pagina 11
Alyna24 spune:
Ibelciug,Mica, mersik frumos!
Ibelciug, dragut foc sotul tau!Intentia a contat oricum!La noi era dubla sarbatoare asa ca.....
Alyna 30+cu
addinel spune:
buna burtici
nu mi-a mers netul pana acum, tocmai azi cand nu am nici un chef de munca si planificasem o google-ire pentru achizitia de diverse pentru bebe :(. o sa ma ocup de asta de acum incolo.
ancamari, dupa mesajul tau suparat de ieri - indreptat impotriva medicilor de familie, mai mai ca nu mai indrazneam sa postez nimic, eu care am familia plina de medici de familie si mai si lucrez la o farmacie. parol ca si medicii sunt (unii) de treaba, iar la farmacia mea chiar nu se fac de-astea cu schimburi de retete si alte povesti dubioase. fata sa-i treaca supararea.
dideip si multumiri speciale, sunt total impresionata. bebelina mea mai are inca un ingeras primit cadou de la fetita prietenei mele. o sa ii pastrez pe amandoi sa vegheze asupra ei.
fetele, eu m-am intalnit ieri cu dana (chowpersa) si i-am dus 10 fiole, am zis sa le aibe pana mai rezolva din probleme.
tamara, m-am interesat... am trimis pm ce si cum, deocamdata nu fii ingrijorata.
si eu am papat mucenici azi, si muntenesti si modovenesti. yam-yam.
pupici la burtici
26+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
chiquitita spune:
Eu tare as spala daca e doar cruce neagra, dar nu stiu sigur ce sa fac...
Alyna, super cadouasul de la sot!
Monytza, vreau eu reteta ciorbei radautene.
27+Luiza
addinel spune:
acum m-am uitat si eu pe listuta de pe prima pagina, nu stiu de ce eu am dpn-ul pe 18 iunie... de fapt el este 15 si asa a fost mereu. puteti sa ma schimbati si pe mine? si nasc la giulesti, cu dl dr. celus tarpan.
26+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Eu tare as spala daca e doar cruce neagra, dar nu stiu sigur ce sa fac...
Alyna, super cadouasul de la sot!
27+Luiza
Chiqui, mersik mult si tie!
Cu spalatul faci cum vrei insa cica nu e bine totusi azi chiar dc e cruce neagra!
Alyna 30+cu
ancamari spune:
Eu am primit carticele de citit, daca tot am timp acum, dar mi le-a dat de cateva zile deja.
Ce e aia "aniversare de cristal"? Adica la cati ani de la casatorie se sarbatoreste? Noi nu prea stim din astea.
Mulumesc celor care m-ati mai dezmeticit cum e cu "pampersii" pt nou nascuti ca eram in mare ceata.
Cristalina, multumesc, inseamna ca s-ar putea ca tu sa nasti prima. O sa fie cam incomod pt tine cu noi toate care o sa vrem o gramada de detalii. Cred ca nici nu o sa mai stii cum sa scapi de noi!
Anca, 29s+ Andrei Cristian
lbelciug spune:
Monytza, eu ma innebunesc dupa ciorba de burta , sotul insa nu. Scrie-mi te rog reteta ciorbii tale, poate asta de pui i-o place. Merci. Idei pt felul II ai?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by ancamari
Ce e aia "aniversare de cristal"? Adica la cati ani de la casatorie se sarbatoreste? Noi nu prea stim din astea.
Anca, 29s+ Andrei Cristian
Iubita, nu era aniversare de cristal ci cadouasul era din cristal cu poza noastra!
Alyna 30+cu
byu spune:
Buna fetelor, am citit si eu paginile de la capitolul asta si vad ca va pregatiti tare de nastere....eu nu mi-am decat o camasa de noapte si ieri am primit papucei pt spital.
Dylan bine ai venit
Andradae super buburuza si mi-a placut la nebunie si puloverul albastru(desi avea manecutele cam stramte), te felicit
La ultima eco am aflat ca bebicul meu are circulara simplain rest totul e bine, in schimb ma termina pe mine la ficat. Raceala inca mai e si aseara mi-a fost foarte rau, am tusit pana aproape sa noroc de ceaiul de coji de ceapa care face minuni, si azi ma simt mai bine.
Va pup pe toate.
Byu 26+ cu CASIAN
Poze
andradap spune:
Ancamari... eu intru sa-mi copmpletez mie datele... adik in dreptul numelui, unde e trecut DPN, scriu alegerea nasterii nu?
Alyna24, DRAGUTZ CADOUL!!! Si poza ti-am zis si pe mess... e super ideea!!!!
Addinel
Byu, mersi... da...are maencutele cam stramte.. .dar acum nu il mai desfac.. .ca mi-e cam lene
Mica si eu m-am muatt de vreo 12 ani aici in BUCURESTI si ghici de unde vin.... TOT DIN PITESTI. Am facut generala 4 si generala 2 si am stat pe BIBESCU-VODA.... in spatele blocului TURN cu tv TERASAT (daca sti ice zic)
BUBURUZA!!!
ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio