*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Alyna si eu ma speriasem ca si eu intru in prenatal la 30 de spatamani fara o zi si nu mai ieseau calculele!

27+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Chiqui, acum m-am linistit!

Am uitat sa va spun:SA AVETI POFTA LA MUCENICI!E am papat de aseara deja!Insa cum e cu nuca?Stiam ca nuci nu prea avem voie in sarcina insa....mucenici fara nuci???????Ca mie imi plac cu multa nuca!Pana acum nu m-am simtit rau asa ca....o sa mai pap!

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am papat mucenici .

Andrada si eu sunt de acord cu fetele sa nu te grabesti. De fapt, eu ti-am mai spus-o. Cand o sa apara bebe o sa ne gandim ce bine era gravi. Toata ziua ne net cu fetele, program de voie de sculat, mers in oras, iesit seara etc. + oboseala din primele luni.
Eu ma gandesc ca o sa fie exact ca la nunta. Eram tare nerabdatoare inainte, a venit marea zi, a trecut tare repede si dupa...ma gandeam ce bine era inainte. Faceam planuri, erau emotiile asteptarii...frumos .

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

A facut soacra`mea mucenici muntenesti...si eu n`am mancat in viata mea!!...m`am uitat azi dim in oala..si nu`mi prea place cum arata..desi miros frumos a rom...eu sunt moldovenca de origini..si n`am mancat decat sfintzisori de aia coptzi cu miere si nuca...care mi se par mai apetisanti..cel putzin asa ca aspect...A..si`a facut si de aia coptzi..mama...sunt suuuppeerrr buni..mai buni decat se fac la moldova..se topesc in gura nu alta!
Am sa incerc sa mananc si de ceilaltzi..ca toata casa sta cu okii pe mine sa vada dak o sa`mi placa
Voua de care va plac mai mult gagici?

Mone 29+ Maria Antonia
mone after
mone before

Mergi la inceput

Mica, tare bine ai spus-o!Asa e!

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Mica, subscriu la exemplul cu nunta!!!!!

27+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Cristalina, inseamna ca tu faci cezariana cu ~2 sapt inainte de DPN?
Se considera ca bebelul e deja format atunci si nu ma e nici o problema? Eu imi tot fac planuri si sper ca bebele meu sa stea "la inghesuiala" inca cel putin 4 sapt, dar ma gandesc ca inca 8 sapt ar fi minunat. Eu duminica implinesc 30s dar eco am abia pe 04.04 ca sa vad cat a crescut si deja sunt si eu curioasa rau de tot.

Anca, 29s+ Andrei Cristian

Mergi la inceput

Monytza, eu pana acum cativa ani nici nu vroiam sa aud de mucenici cu zeama!Mi se pareau ca sunt ca niste....'mucisori'!Scuze, nu vreau sa fac greata la nimeni dar asa mi se pareau!Sor'mea aducea de la soacra ei mereu si nici nu puneam gura pe ei!Eu mai mancam de la o vecina de'aia moldovenesti insa......la un moment dat a facut mama de'aia cu zeama si.....surpriza:MI-AU PLACUT!Si de atunci mananc numai de astia!Imi plac la nebunie cu coaja de lamaie si nuca multa!
Sotul meu chiar imi zicea aseara sa nu ma mai stresez sa fac mancare ca lui nu-i mai trebuie:"Toata luna o sa mananc numai mucenici" a zis el!
A facut mama aseara o oala de 15 kg de mucenici!Yami.....

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Monytza eu sunt invers. Mie imi plac tare cei muntenesti, ca de, asa face mama. Si aia moldovenesti mi se par 8 (opturi) ce pot fi cumparati si de la brutarie .

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Fetelor, mi-ati facut pofta de mucenici, dar la noi nu face nimeni si nici nu cred ca am mancat vreodata...

27+Luiza

Mergi la inceput