*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Andrada...
Da' un' te grabesti!?...:)))
Pe urma cand o sa traga bebe de tine in toate partile o sa-ti aduci aminte cu nostalgie de burtica...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

buna dimineata gagici!Eu m`am trezit mai inainte...am o stare de somnolenta ceva de speriat..crek e de la vremea asta...cam urat e afara...ieri am simtzit niste intepaturi continue jos..deasupra pubisului...nu erau f intense...dar oricum era "durere"...trecea pragul de jena...si au durat vreo 3 reprize si s`au potoliit...
Sa`l fi vazut pe saracutzu meu sotz cum se alarmase..mai ca ma lua`n brate sa ma duca la spital..el e mai panicat decat mine...ieri imi si spunea..."cat de repede a trecut timpul mama,...mai este asa putin pana vine bebitza...nu tzi`e frica"..

liviana..si eu am luat canesten 3 ovule cu aplicator..cum a zis si mica....dar la mine candida a recidivat..si luna trecuta am facut tratament cu klinol care sunt mult mai ieftine(6 ovule=59 mii)..si dupa o pauza de trei zile...mi`a dat doctorita o crema intr`un singur dozaj(gynofort=360 mii)..dupa crema asta n`ai voie sa te speli inauntru si fara contact timp de o saptamana.
Dupa ce am terminat cu tratamentu asta...n`am mai avut probleme..si secretiile s`au normalizat...si n`am mai avut nici mancarimi nici usturimi nici senzatie de uscaciune...acum e totul` super ok.

Va pup pe toate...si va urez o zi minunata!

Mone 29+ Maria Antonia
mone after
mone before

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Ralucami - tot eu scrisesem la subiectul respectiv ca am gasit. Si sunt 700.000 ron 3 teste. Ma uit acum ca poate am scris pretul gresit si induc lumea in eroare.

Sobi - bafta la eco.

Cristalina - sa-ti traiasca grasunica.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 31+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Aaaa...ca uitai sa zic. Eimotto, daca arde si vrei neaparat testere de ph da-mi PM si-ti trimit cateva prin posta...

Mergi la inceput

700 de mii!? nu se poate!
Oricum mie si 70 de mii mi se pare mult...dar poate sunt chestii mai sofisticate decat cred eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Cristalina, felicitari pt bebelina grasunica!Hai ca nu mai ai mult!

Andrada, chiar ma gandeam la tine cand am vazut cand e progr la cezariana Cristalina!Oricum bebe e mai bine sa stea in burtik asa ca....noi avem de asteptat pana in mai(eventual pe vremea asta)
Referitor la Ir-uri , nu mai stiu cat erau insa iau Aspenter(1 pe zi) si Actovegin(4 pe zi)!

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, Monytza, merci. Abia m-am intors de la farmacie. Am cumparat Canesten ovule si gel cum a zis dr, dar inca nu mi-e clar cand sa folosesc gelul. Sper ca dupa 3 zile de ovule sa-mi treaca problema. Eu nu sunt convinsa ca am candida pt ca n-am avut niciodata, insa nu pot fi 100% sigura nici de asta.
Vroiam sa va zic ca am gasit la plafar Carpicon, costa cca 90.000 lei si de asemeni de la Sensi-Blue am luat ser fiziologic la bidon de 0,5 l (pt sters BB la ochi/fatza) cu 22.000lei.
Madi, da, crema Carpicon se folosete pe cusatura, dupa ce te speli extern. Eu am folosit-o la prima nastere si a ajutat f mult la cicatrizare. Vanzatoarea de la plafar mi-a zis ca din 2005, formula a fost si mai mult imbunatatita si a recomandat-o de asemeni pt epiziotomie.
Poohy, saru-mana. Vezi ca am o tona de poze pe yahoo, daca vrei sa le vezi in ordinea trecerii timpului.
Andrada, merci mult pt link. Eu nu stiu FR, dar am dat clickuri si m-au fw catre MSN group unde am gasit mai multe poze png cu modelele.
chiquitita, multumim! Great news despre mentinerea nr de zile de prenatal!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Vas, ne-ai dat o veste buna cu concediual ala!Chiar ma gandeam cum o fi....ca sapt viitoare intru in prenatal!

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Vroiam sa zic....Chiquitita!SCUZE CA v-am confundat!Nu stiu ce vazusem eu.....

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by eimotto

Ralucami - tot eu scrisesem la subiectul respectiv ca am gasit. Si sunt 700.000 ron 3 teste. Ma uit acum ca poate am scris pretul gresit si induc lumea in eroare.

Vai ce tare e faza! Si eu care credeam ca sunt de ajutor! Eu in ultima vreme citesc pe diagonala (ca nici nu vreau sa pierd cursul discutiilor de pe-aici de la gravidute, dar mai trebuie sa si lucrez) si uite ce ai iesit. Eu mai si cautasem si poza , cu gandul sa te ajute sa le "detectezi" mai repede printre rafturi.

Va pup si plec la ale mele, ca vad ca nu sunt o multitasking person.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput