*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Bine fetelor, hai ca ne vedem maine..ma retrag si eu.la un dus si apoi in patut la televizor1
Ne vedem maine! Somnic usor!

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ursanica, Bine ai venit!

Mihamora, La multi ani! cu sanatate, fericire si bebelic cuminte!

Mica, acum am vazut abia ca am PM dezactivate, cred ca am rezolvat si te rog sa-mi trimiticand poti. Multumesc anticipat.

Numai_eu sanatate multa, sa te faci bine repede!

Nopte buna la toata lumea si vorbim maine toata ziua!

Anca, 30s Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna seara, burticute!

Apar si eu la sfarsit de capitol...
Nu am avut deloc timp week-endul asta sa intru pt ca ne-am schimbat mobila de dormitor si am avut o gramada de treaba. Nici macar nu credeam ca ne vom lua mobila. Era in plan pt urmatoarele luni, dar daca l-am vazut, ne-a placut, ne-a convenit pretul...
Si acum sunt franta de oboseala, desi se pare ca bebe nu e obosit ca misca incontinuu.
Imi pare rau ca nu am apucat sa va citesc si iar am pierdut vreo doua capitole... Ma apuc acum sa citesc

Va pup pe toate si sper ca sunteti bine!

Valentina 31+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

mihamora, la multi ani! Abia acum am vazut ca fetele te-au felicitat. Sarcina usoara in continuare si o nastere la fel de usoara!

Valentina 31+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumesc frumosVali5, Ancamari si Poohy

Anul trecut de ziua mea eram la Lourdes in Franta, am vizitat si Parisul, anul acesta cumintica in casa, au venit cativa prieteni la mine, a fost bine.

Maine dimineata trebuie sa-mi fac iar internare in spital pentru concediu, dar e ultima data pana la nastere, urasc spitalul si trezitul dimineata
Va

Noapte buna!

29+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

seara buna, burtici!
noi abia ne-am intors acasa dupa o duminica frumoasa, dar cam lunga si obositoare. am fost la aer, la padure cu niste prieteni si cu printesa lor (2 ani si 3 luni), o smechera si jumatate!ne-am plimbat, am papat, am stat ca mustele la soare. a fost taare bine! apoi am fost in vizita la prietena mea cea mai buna, a carei zi de nastere a fost azi, asta dupa ce ne-am plimbat prin parc cu fetita ei - o bebelusa draguta si zambareata (care ne e si finuta pe deasupra) care ne-a topit de tot. a fost frumos si bine, dar se pare ca rezistenta mea lasa de dorit...caci am acum niste contractii zdravene.
numai_eu, vad ca ai reusit sa mergi sa te vada un medic. e mai bine asa, mai ales cu bolile dermatologice. poti sta linistita, pericolul este mare atunci cand infectia apare pana in sapt 19-20 sau cam cu o sapt-doua inainte de nastere si imediat dupa. se poate administra aciclovir si in sarcina, in formele severe de varicela (asta ramane la latitudinea medicului care te vede). sfatul meu este sa-l iei daca asa ti s-a recomandat (1-2 g pe zi se dau de obicei, impartite in 5 doze). si inca ceva!dat fiind dg stabilit, sa nu aplici local cremele de care ti-am spus; poti da eventual cu alcool mentolat - amelioreaza mancarimea.intru acum sa vad si pozele pe care le-ai postat. azi, din pacate, nu am apucat sa intru pe net pana acum.si o curiozitate personala: starea generala cum iti este? febra ai?
mihamora, la multi ani! sa fii fericita, sanatoasa, sa ai o nastere usoara siun bebelus rozaliu si mancacios!
bun venit in odisee, ursanica si florina!sa aveti parte de bebei sanatosi si sa nasteti usor!
va doresc o saptamana frumoasa, cu mult soare!
florina 31+ si beblina Sosolina

Florina R.

Mergi la inceput

Fetelor, ce s-a intamplat cu chowpersa, ca am cautat repede dar nu am reusit sa gasesc...

Am vazut pozele de la intalneala. Ce frumoase sunteti toate si ce multe burticute! Ce as fi vrut sa fiu si eu pe acolo!

Valentina 31+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Fetele .... nu ati inceput capitol nou? Ce s-a intamplat?

Ursanica, bine ai venit in randurile noastre!

Pauly, eu m-am speriat si chiar m-a umplut mila de pozitia incomoda de telefon mobil! Insa medicul m-a linistit ... daca nu i-ar placea ... n-ar sta asa! Astazi cred ca deja si-a schimbat pozitia caci mi-a impins burtica pe la buric, probabil si-a strans piciorutele! Cu circulara de cordon e mai ingrijorator!

Fetele, postiti? Va impartasiti?

Mihamora LA MULTI ANI, noroc si bani!!

Face cineva un nou capitol?

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 29+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Fug la somnic! Va urez tuturor o saptamana minunata!

Michigan, LA MULTI ANI, multa sanatate si nastere usoara!

Vorbim maine! Noapte buna!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 29+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

buna dimineata! la multi ani michigan!
Hai ca ma apuc eu sa fac urmatorul capitol.
Va pupic!

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput