*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)
Raspunsuri - Pagina 24
florina spune:
Numai_eu,nu sta asa pana luni, suna la cei de la Salvare si vezi daca poti obtine un raspuns de la ei ... daca e grav si trebuie sa faci ceva urgent. De fapt ideal ar fi sa-l suni pe dr tau si sa-i spui, nu poti stii niciodata exact ce e daca nu lucrezi in domeniu, poate poti lua ceva pt a rezolva problema cat mai repede...
La gradinita fiului meu si nu numai e epidemie de varicela, dar dupa cum descri tu nu pare a fi ceva contagios...Sa fie de la ceva din ceea ce ai mancat si nu ti-a priit?...
Sanatate multa,
Florina
ancamari spune:
Alyna24
Vad ca numai noi doua suntem pe aici.
Uite ca trisez putin si fac de azi modificarea la semnatura si am redenumit si pozele.
Cred ca toate sunteti acaparate de soti si de restul familiei si din cauza asta e liniste aici. Sotul meu e la cumparaturi, care erau placerea mea si pe care el le uraste. I-am facut o lista lunga, poate scapa in week-endul viitor.
Anca, 30s
Andrei Cristian
burtica
Alyna24 spune:
Michigan, sper ca esti mai bine acum!Sa ne dai vesti bune, da?Si stai cumintica acasa fara efort!Si eu am probl cu tensiunea!![]()
Alyna
31+cu
Alyna24 spune:
Anca,
Chiar ca nu prea mai e nimeni!![]()
Al meu sot e plecat pana la tara si n-am avut chef sa ma duc si eu ca aveam de mers vreo 300 km dus-intors si....e cam greu acum ca n-am stare!Asa ca...iata-ma aici!
Alyna
31+cu
Alyna24 spune:
Anca, da' vad ca ai burtik cam mica!
Si ai 30 sapt!
Si eu am trisat si am schimbat semnatura de ieri desi trebuia de azi!![]()
Lilky,
Alyna
31+cu
florina spune:
Pana scriu eu un mesaj, se mai umple o pagina :) Si cand termin mesajul, imi dau seama ca nu sunt logata, ma loghez si pierd ce-am scris
.
Multumesc frumos pentru primirea calduroasa :)
Si eu tot in pat voi fi saptamana asta...:( Cel putin. Joi merg la control si vad daca imi prelungesc sau nu concediul medical...dar cred ca-l voi prelungi, am dureri cumplite si obosesc repede cand stau mai mult timp in picioare sau chiar si pe scaun :(
In week-end am laptopul sotului dar in timpul saptamanii scriu/citesc mesaje in drum spre baie...Incerc sa stau cat mai mult in pat, sa scap de contractii si de dureri... As vrea sa lucrez 12 ore pe zi si sa fiu ok, decat sa stau in pat cu astfel de dureri :(
Mi-e ciuda ca nu pot iesi in parc cu copilul, nu pot merge la un film la mall, nu pot face nimic de mancare... stau si zac la tv sau citesc ...Plictiseala mare :)
Voi ce faceti toata ziua?
Pupici,
Florina
ancamari spune:
Alyna, cred ca o sa ma apuc si eu de citi pt ca am un teanc de carti langa mine, vreo doua incepute deja si mai intru mai tarziu.
Ma uitam la pozele tale si imi aminteam ce ziceau fetele de parul tau. Si eu tot blonda ma tineam (un pic mai spre roscat decat tine) dar acum o luna m-am facut tot asa un saten cald pt ca e mai aproape de culoarea mea naturala si nu as vrea sa ma mai vopsesc macar vreo 6 luni dar nu stiu cum va arata. Oricum blond cu radacini satene de "n" cm nu-l puteam tine. Si acum si asa nu ma vad decat ai mei acasa si se tot ingrasa aiurea de la stat cu capul pe perne, asat ma enerveaza rau, mai ale ca mi-e atat de incomod cu spalatul acum, trebuie sa ma ajute cineva.
Anca, 30s
Andrei Cristian
burtica
ancamari spune:
Florina, si eu la fel, preferam sa muncesc pana in ultima zi cu tot stresul si oboseala aferente, decat sa stau aici ca o balenuta esuata, plictisita si nervoasa.
Alyna24, pozele sunt facute ieri, dar mie nu mi se pare asa de mica (am luat 14-15 kg la 1,60m), poate unde sunt pijamalele lejere. Am cam 105 cm masurati chiar sub buric.
Anca, 30s
Andrei Cristian
burtica
addinel spune:
hello burtici
iata am bagat si eu nasul in timp ce mai mestec in urzici si in spanac :D. pe pupicu l-am expediat la cumparaturi, de cand cu sarcina nu mai am chef de carrefour, cora si alte minuni. iar am dormit 4 ore la pranz, a devenit mai nou o pasiune pentru mine sa dorm, daca as avea pat la serviciu sigur as mai trage cate un pui de somn intre 2 rapoarte 
florina, bine ai venit printre noi [floare]
paflo, imi pare bine sa aud ca nu sunt singura acre mucneste mult si acre se va intoarce repede la serviciu.
tamara, ma gandesc la tine, stiu ca ai fost ieri la dr. poate poti intra sa ne dai de veste ce ai facut. arthurana si la tine ma gandesc [floare]
pupici la burtici
26+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Alyna24 spune:
Fetelor, eu sunt in CM de pe 28 Decembrie asa ca.....ce sa mai zic?As fi muncit si eu pana in ultimul moment insa.....ma solicita prea tare munca(desi lucrez la birou) si....am renuntat!In ianuarie am facut si o criza de colica renala , am stat pe pefuzii in spital si mi s-a spus sa iau repaos total(fizic si sexual
) asa ca......iata-ma pe foru de ceva timp caci asta cam fac ziua!![]()
As vrea sa-mi ocup tp cu ceva dar....cu ce?As citi insa....sincer nu prea ma atrage asa tare
!Voi ce cititi?Dati-mi niste idei...sa-mi ocup timpul si eu!
Anca, uite, eu tocmai m-am masurat si in loc de 90-60-90 am: 98-97-97!
Mai ajung eu la ale mele masuratori de:89-63-86??????

Alyna
31+cu